2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

mesela ben 24. gün yumurtladım bu ay . üstünden 10 gün geçti bugun hala beklemedeyim hernekadar negatif kan sonucunu dün alsamda

yumurtladıktan sonra uzerınden en az 14 gun gectıkten sonra net sonuc alabılırsın yoksa alamassın

bugün 6. ovulasyon estini yaptım hala silik çizgi adetimin 12. günündeyim bakalım ne zaman ovulasyon olacak ya da olacak mı?

inşallah öyledir. Dün hemşireye sordum normalde 10.gün olsaydı çıkardı dedi. En azından 5 civarı cıkması gerekirdi dedi :44:

cıkmıyo canım bak burdakı arkadaslardada cıkmadı bende tam adet gunumde yaptırdım 56 cıktı 2 gunde bır artıyo 10.gunu yaptırmıs olsam cıkmayacaktı

mesela ben 24. gün yumurtladım bu ay . üstünden 10 gün geçti bugun hala beklemedeyim hernekadar negatif kan sonucunu dün alsamda

kızlar 24. gün yumurtladığınızı nasıl anladınız. ovulasyon testi mi yaptınız. yumurtlama tarihinde yumurtalıklarınızda ağrı sancı ses geliyo mu? eger öyleyse adetten 9-10 gün önce kasıklarımdaki ağrıdan geberdim. yaaa inşallah geç yumurtlamamışımdır. çünkü o günlerde çalışma olamadı evde yoktuk. 10 günde1kere oda tutmaz herhalde eger adet olursam ateş takibi yapcam, ovulasyon testi alcam.

Daha zamanki var canim rahme düşünce hizla yulseliyo hcbg bildiğim kadariyla :) hala umut var

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sabahtan berı uykudan oluyorum kafamı kaldıramıyorum ya bırı bana yatak versınn

ben ovu.testi kullandım.çünkü 35-37 günde bir olmaya başlamıştım birkaç aydır. Ama zaten o gün anladım yumurtladığımı çünkü hem sancım(adet sancısıyla aynı şiddette) oldu hemde şeffaf ve uzayan akıntım.

valla ılkmıs gıbı ınan buna bıde ben cocukları cok sevıyorum ınan evde oturup bakabılsem hersene cıkartım kız bıtane eheheh

Ben ilk iki tane istiyordum ama şimdi tek istiyorum canım. Bir tane olsun en iyi şekilde bakalım diye düşünüyorum. İnşallah onun için bencillik etmiş olmuyorumdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…