2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

arkadaşlar kusura bakmayın yazamadım 2 gündür hakkınızı helal edin tebrik eden herkese teşşekür ederim allah razı olsun ilgilenen cevap yazan herkesten rabbim isteyen bütün herkese hayırlı evlat nasip etsin inş dün dr gittim keseyi göremedik çok erken dedi 4 haftalık 2 hafta sonra gel dedi inş kesemizide görürüz hayırlısıyla kucagımızada alırız dualarınızı esirgemeyin

kanda kac cıkmıstı canım senın

kanda kac cıkmıstı canım senın

69 cıkmıstı 2 gün önce o zaman idrar testide silik çıkıyodu bugun idrar yaptım daha ikinci çizgi daha kırmızı hastanenin referans agırlıgına göre bugun 4 hafta bitiyo rahim duvarı kalınlaşmış dedi dr ilk gebeligimde 6 haftalıkken keseyi görmüştük o zaman kanda 6000 felan cıkmştı adettn 9 gün sonra ögrenmiştim onda

kızlar bıse sorayım su cın takvımı varya ona bakıyorumda dıyokı hamıle akldıgınız ay dıyo mayıs buna goremı hesaplanıyor bu yoksa son adet tarıhıne goremı merak ettımde

birliktelikten sonra tuvalete gittiğim halde gebe kaldım rahat ol

kızlar bıse sorayım su cın takvımı varya ona bakıyorumda dıyokı hamıle akldıgınız ay dıyo mayıs buna goremı hesaplanıyor bu yoksa son adet tarıhıne goremı merak ettımde

sanırım gebe kaldıgın aydı yaww :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…