ben gidiyorum kızlarr:))))))))))))))))))))))))))))))))) sorarım doktora olurmu yazarım gelincede:)optüm hepinizi:)
ama genede bebişin için ye bendede iştah kesildi biraz ya iyi aslında bu ilk aylarda kilo almak istemıyorum
Valla olabilir pek tabi bi de korunma yöntemi de önemli mesela kondom hapa göre daha olasılıklı ya da spiral hepsinden daha düşük korumalı
canım belırlı sureden sonra ogurmeye baslıyorum doktora dedımkı bıse yıyemıyorum oda ne guzel ıste dedı bebek beslenemsse dedım oda o senden alıyo sen merak etme dedı oglum erken dogdu 3100 ama haftayı doldursa 4 un ustene cıkacaktı dedı masallah sımdıkte tosuncuk gıbı sadece onemlı seylerı yıyorum meyvemı salatamı hamur ısı ve tatlı ıcım kaldırmıyo tuzluyu cok sevıyom ama oda yasak onuda kesmem gerekıyor artık ole ıste sendede gıttı demek ıstah bıraz daha artsın deger dahada gıdecek ıyı ıyı desene sende benden cıkıcanben 5 kılo aldım okadar 69 kaldım 74 gırdım 64 le cıktım
maşallah bende meyve falan yiyorm arada atıstırıyorum o kadar folıc plus kullanıyorum 3 kere ama o benım iştahımı açmadıkı...ben zaten kilo almayı pek istemiyorum açıkcası almam umarım..gerçekten verilyomu doğumda 10 kilo ya hep merak etmişimdir sonrada hızla iniyomus doğrumu yahu
valla canım ben verdım 10 kılo gıttı benden arkadaslarımdanda ama ben hata yaptım sutum olsun dıye yedım 1 sene adet gormedım tekrar kılo aldım ıste 69 oldum ılaclarla 73 cıktım 70 dustum yıne ıste bakalım bu 6 ay onemlı zayıflamam ıcın
canım gunune takılma sen yumurta ne zaman catlayacak duruma gelırse ozaman catlar gun hesabı yapma sen olsun az gelıyo zaten ole cok gelmıyo o sunen akıntı jhadı bakalım ınsallah tutmustur bıcırık
Ayy inşallah ya pozisyonda sıkıntılı oldu ama bakalım:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Herkese merhaba kızlar.İki gündür çok fena hastaydım.Bugün düştü biraz ateşim.Hemen burayı açtımHaftaya kadar güç toplamam lazım çalışmalara başlayacağım bakalım.
Teşekkür ederim canım.gecmısolsun canım dıkkat et kendıne
tabiyki hemenn:)))))))ultrasonda baktı annesi kesemiz henüz oluşmamış ama daha çok miniğiz biz dedi:))10 gün sonra kontrole cağırıcam dedi:) idrar testine baktı hımm çift çizgi çıkmış:) diyo kanına da bakalım dedi
mogamı hanı dedımya hamıle kalınca zayıflıyorum dıye basladı 73 du gecen hafta bugun tartıldım aynı tartıda 70 oldumacım ama yemek yıyemıyorum ıcım kaldırmıyor 6 ay zayıflasam super olur
Kızlar aranızda ateş ölçen var mı?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben ölçüyorum canım 5 6 sayfa önce vardı ölçümlerim
ben ölçüyorum canım 5 6 sayfa önce vardı ölçümlerim
Canım bugun benim sat den 33. Gün bugün adet olmam lazım ateş ölçüyorum ve bir haftadır yükseliyor bugunde yükselmiş adet günü düşmesi gerekmez miydi?
evet düşer benim düştü ve 2 saat sonra adet oldum bu arada sabah ölçüyorsun değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?