Evet gebelik Testi gibi erken yumurtlama oldu bu ayCift cizgi ama ovu. Testide gebelik testi gibi mi okunuyor?
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
Pozitif canım
Iki çizgi birbirine çok yakin koyuluktaysa pozitiftir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
5yıllık evlıyım canım kurbandan sonra basladım ama yumurtlamamolmadıgı ıcın olmadı ılac kullanıyorum onunlada bu ıkıncı denemem allahıma sukurlerolsun bı oğlum var 26 aylık problemoldugu ıcın ıkıncıyı yapalımdedık gun gectıkce olma durumu daha azalıyor bende
canım eger degerın dusse ıdı coktan kanaman baslardı bence yukseldı sıkıntı etme ya bıse soruca doktora gıdınce sorma ımkanın varmı ayın 22 de56 cıktı 26da 356 normalmı ılerlıyormus ya okudum bı kac yerde ıkız gebelıkde olabılır yazıyor ama
Hayyir olumsuz hicbirsey demedi
Kizlar merhaba nasilsiniz. Mogami canim ben adet oldum malesef. Bat26haziran oldu. Bu ay corekotu ve burdan duydugum bazi kurler deniycen bakalim hayirlisi. Listede 2hamis arasinda kalmisim ugurlu gelir insallah
o heycanla unutmazsam sorarım tabi canım..sancılarım devam benim ve bugün yesemde aç gibiyim nieki
Tatlım hayırlısı olsun kısmet hazirana bende tutturamadım zaten adet oldum bittim tekrar başladım tek yaptığım da ateş ölçmek bu arada çörek otu kürünü bende yapacaktım ama kistte yapıyormuş o sebepten vazgeçtim bilgin olsun
amin canım sagol teşekkür ederim umarım değerim yukselir
kızlar birşey sorcam. Ben forumdan Ovulasyon testi yaptım. 27mayıs çıktı. Ya doğru mudur sizce? Siz yaptınız mı hiç veya doğru çıktı mı?
eee bazısında ıstah acıyorda ondan sen degerını al senınkıne gore hesaplarım ben salı gunu bı gıdeyımde bende goreyım ıcım rahatlayacak cumartesı gıdecektım salı gunu gelırsen kalbınıde duyabılırız dedıler ondan salıya aldım randevuyu
kızlar birşey sorcam. Ben forumdan Ovulasyon testi yaptım. 27mayıs çıktı. Ya doğru mudur sizce? Siz yaptınız mı hiç veya doğru çıktı mı?
Gittim canım öğleden sonra alıcam inş endiseliyim biraz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tebrik ederim canim cooooook sevindim senin adina. Kac gundur giremiyordum simdi gordum hamile oldugunu. Saglikla kucagina almayi da nasib eder rabbim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?