2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

çıkıp çıkmayacağından da bilmiyorum ki öğrenen arkadaşlar batdan kaç gün sonra kanda çıktı. Döllenmeden 48 saat sonra da çıkabiliyormuş

Tatlım inşallah hayırlı haberler alırsın hic belirti yaşadınmi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cıktımı pety senın sonucun bende merak ettım benımkı 22 de56 cıktı 26da 356 cıktı ıkı katı artması gerekıyor azcık fazla artmıs benımkı ama

cıkmadı canım 2 gibi gitcem gene ama sanki belirtilerim yok oldu gibi inş yukselme olur

Tatlım inşallah hayırlı haberler alırsın hic belirti yaşadınmi?

canım valla adetten ayıramıyorum akıntı geliyo gidip bakıyorum, akıntı ohh diyorum. sonuç çıksın daha net olursa anlatırım. sabah midem iyi değildi ama psiklojiktir dedim .

cıkmadı canım 2 gibi gitcem gene ama sanki belirtilerim yok oldu gibi inş yukselme olur

canım eger degerın dusse ıdı coktan kanaman baslardı bence yukseldı sıkıntı etme ya bıse soruca doktora gıdınce sorma ımkanın varmı ayın 22 de56 cıktı 26da 356 normalmı ılerlıyormus ya okudum bı kac yerde ıkız gebelıkde olabılır yazıyor ama

üzümcüm bu 22, 26 dediğin ne yumurtladıktan sonra ki zaman mı battan sonraki mi?

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi canım
Hayırlısı bakalım bekleyip gorecez inşallah
Seninle konuşmuştum daha önce. .yanlış hatırlamıyorsam sinif ogretmeniydin atanamadim demiştin:44:

Evet canim doğru hatırlıyorsun :) hakkımızda hayırlısı olsun bende beklemedeyim bakalım günüm geçti sabah test yapacağım olmazsam

üzümcüm bu 22, 26 dediğin ne yumurtladıktan sonra ki zaman mı battan sonraki mi?

canım adet tarıhım 22 ıdı bır kac gun sonra tekrar bakın dedı 26 deger 356 cıktı yanı adetım4-5 gun gectıkten sonrada 356 cıktı yumurtlamamın 14 gununde56 18 gunude 356 cıktı

canım adet tarıhım 22 ıdı bır kac gun sonra tekrar bakın dedı 26 deger 356 cıktı yanı adetım4-5 gun gectıkten sonrada 356 cıktı yumurtlamamın 14 gununde56 18 gunude 356 cıktı

anladım yani adet günü test yapmıştın ve çıktı inşallah benim de çıkar ayyy ıuffff puffff için titredi resmen

Kızlar otv

Ben izmirdeyim bu arada İstanbul selam :) benim ablam İstanbul da ..bu ilk klomene devlette basladim bu ay olmazsa haklisin obur ay özele gitcem..

Kızlar şu yumurtlama testine bakar misiniz lütfen pozitif mi

Eklentiler

• $1401357775859.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 19
Cift cizgi ama ovu. Testide gebelik testi gibi mi okunuyor?

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

Kızlar şu yumurtlama testine bakar misiniz lütfen pozitif mi

Pozitif canım
Iki çizgi birbirine çok yakin koyuluktaysa pozitiftir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…