2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

iyi yapmıssın canım belki ultrasonda bakar bana bugün bilemiyorum alttanda yaptırmak istemıyorum zarar gelir sanki ya gecmıyo bu dakikalar ama kaç haftalık bilmek istiyorum

Yukselir Allahin izniyle
Sen rahatcol kafanda kurma relax ol rabbim hayirlisini nasip eder

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

amin inş endişeler şimdiden başladıysa ooo diyorum sonrada pöff

Benide eklermisin?

iyi yapmıssın canım belki ultrasonda bakar bana bugün bilemiyorum alttanda yaptırmak istemıyorum zarar gelir sanki ya gecmıyo bu dakikalar ama kaç haftalık bilmek istiyorum

saat kacta gıdıcen sen valla bende merak ettım bak sımdık hayırlısı ya okadar cok sey okudumkı kafan karıstı valla

evet canım dün sen ne yaptın kan verdin mi var mı gelişme ?

benım daha gelmedı sabah 5 te test yaptım cıkmadı :S agrım var ama gelmedı acaba gec dollanmemı oldu.sabah erken kalkamadım kan veremedm biraz önce gttim saglık ocagına sabah gel dedıler yıne beklemek düştü bana :)

senin için umutluyum canım normalde adet döngün nasıl olur alışkın mısın gecikmelere ? başka belirti var mı bi bak bakalaım göğüslerde falan

senin için umutluyum canım normalde adet döngün nasıl olur alışkın mısın gecikmelere ? başka belirti var mı bi bak bakalaım göğüslerde falan

adetım duzenlı normalde ama stresten gecıktımı acaba dıyorum :S benm normalde göguslerım 1 hafta önceden baslardı acımaya bu kez yok.bu sabah uyandm halsızlık mıde bulantım ve agrım var belkı de gelıcek bugun ondan böyleyım anlayamıyorum ki :S

şuan kaç gün geçmiş oluyo ? testler iki gün gecikse de sonuç vermeyebiliyomus dün görüştüğüm bi arkadaşımın öyle olmuşş senin de öyledir belki aslında early gebelik testi ile yapsan daha kesin olur ama o da her yerde bulunmuyo ankarada eşim 4 eczanede de bulamamış

1 gun gecmıs oluyo canım aslında bende idrar testıne cok guvenmıyorum ama bı umut yaptım :) ben en ıyısı sabah erken kalkıp tahlıl yaptırayım :)

Yok canim yapmadım bekliyorum olmadım daha adet belirtisi de yok bekleyelim bakalim

ben sabah kalkabılırsem tahlıl yaptırcam wcye gıtmekten bıktım bıde dukkandayım 3. katta wc hıc halımde yok yoruldum

1 gun gecmıs oluyo canım aslında bende idrar testıne cok guvenmıyorum ama bı umut yaptım :) ben en ıyısı sabah erken kalkıp tahlıl yaptırayım :)

evet en güzeli :) dün benimle aynı zamanda evlenen arkadaşım geldi 7 bucuk aylık hamile çok güzel bi duygu diyo allah bize de nasip etsin ve isteyen herkese..sen ne kadardır evlisin kaçıncı denemeniz canım

evet en güzeli :) dün benimle aynı zamanda evlenen arkadaşım geldi 7 bucuk aylık hamile çok güzel bi duygu diyo allah bize de nasip etsin ve isteyen herkese..sen ne kadardır evlisin kaçıncı denemeniz canım

ben 2.5 yıllık evlıyım 2. denememiz sen? ben gec kaldım aslında daha önce baslamalıydım ama kısmet buzamanmıs benımde cevremde hep hamıleler var hepsinden aynı seyı duyuyorum daha cok heveslenıyorum :)

Evreler akıntım başladı sümük gibi ve bayaaa uzuyor ve eşim bu gece izmire gidiyor Cumartesi gelecek umarım kaçırmayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…