2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Evreler akıntım başladı sümük gibi ve bayaaa uzuyor ve eşim bu gece izmire gidiyor Cumartesi gelecek umarım kaçırmayız

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ayy deme cagır eve hemen bence bekleme canım cunku gecen ay ben debekledım olmadı bu ay bekelemdı cagır eve

Kardelens tebrikler çok sevindim :) üzüm canım ya ben de gidiyorum lazere önümüzdeki hafta randevum. Diyelim ki 2 haftalık hamileyım. Zararı olur mu son seansin benim de. Bırakamam da şimdi. Ne yapsam ki şimdi :)

Evreler akıntım başladı sümük gibi ve bayaaa uzuyor ve eşim bu gece izmire gidiyor Cumartesi gelecek umarım kaçırmayız

esın gelene kadar catlamıs olur canım kacırmazsın inşallah

canım gebelik kesinse gitme zararlı diyorlar. zaten sözleşme yaptınsa şöyle bir yasal hakkın var. gebelik raporunu dosyana koyuyorlar gebelikten 4 ay sonra hormanlar düzene girince tekrar gidip seansa giriyorsun. benim gittiğim merkezde böylemiş. ben sordum gebelik düşünüyorum diye doğumdan sonra devam ederiz dediler.

Kanda gebelik testinde Beta-HCG hormonunda yükselme tespit edilebilemesi için beklenen adet gününün gelmesi gerekir, bazen bu günden bir iki gün önce de tespit edilebilir. Daha net bilgi vermesi için genellikle adet gecikmesi yaşandıktan bir kaç gün sonra kanda gebelik testi yaptırılması önerilir. ALINTI

adet günü bugün o zaman kanda çıkar yaa inşalllaaaahhh

Canım hamile değilim bildiğim kadarı ile ınşallah öyleyimdir tabi :) yumurtam oldu bu ay ve ilişki de oldu. Olabilir diye umut ediyorum. O yüzden tereddüt ediyorum su anda

esın gelene kadar catlamıs olur canım kacırmazsın inşallah

Umarım canım hem ateşi de takip ediyorum anlarım herhalde :) sen ne yaptın

ayy deme cagır eve hemen bence bekleme canım cunku gecen ay ben debekledım olmadı bu ay bekelemdı cagır eve

Kuzum yeğeninin yemin töreni var ona gidiyor napalım artık

Yanımda şuanda ayrıca sahilde yürüyüşe çıktık

ben 2.5 yıllık evlıyım 2. denememiz sen? ben gec kaldım aslında daha önce baslamalıydım ama kısmet buzamanmıs benımde cevremde hep hamıleler var hepsinden aynı seyı duyuyorum daha cok heveslenıyorum :)

11 ay oldu temmuzda 1 yıl oalacak bizim de ilk deneme ama tam sayılmazdı yurtdışındaydık kaçırdık önemli günleri :) esas bu ay yogunlaşıcaz keçiboynuzu kürü falan yapcam bakalım hayırlısı :)

ahhh kızlar ahhh sızı anlamıyorum ıkı kılın karnındakınden dahamı degerlı tutkı hamılesın gıttın bebege zarar verdı bebegın dogdu nasıl bı vıcdan azabı duyarsın bı dusun yanı epılasyonmu onemlı cocugunmu

Bu günü kaçırmayacağız zaten ona da gösterdim akıntımı anlasın durumun vehametini :)

mogamı bak benı dınle cagır hemen eve o akıntı zaten catlayınca gelıyo bızım yumurta 12 saat canlı kalıyo sperm 10 saate yakın yumurtaya ulasıyomus hıc bekleme vagır hemen eve ve yarım saat kalkma yerınden hadı kuşummm bekleme

kız valla yemınle ben heyecan yaptım he

2 aydır şehirdışına çıkıyo şimdiki dahil ve hep kaçırıyoruz gibi hissediyorum o yüzden ben heyecanlanamıyorum yaaaa

Yavrum şu sporu bitirelim adamımda sonra hemeeeeen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…