Evreler akıntım başladı sümük gibi ve bayaaa uzuyor ve eşim bu gece izmire gidiyor Cumartesi gelecek umarım kaçırmayız
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım hayırlısı ınsallah ama erkense cıkmayabılır bırde bebek ıstıyorsan zaten lazerı bırakmalısın lazer olsan bıle gebelıkte tekrarlıyor kendını lazer ıcın sonuc alacaksan once bebek ısını bıtırmen lazım tamamen bırde zarar verme ıhtımalınde var rıske atma derım donrurabılıyorsan dondur ıstersen ama karar senın tabıkıde
Evreler akıntım başladı sümük gibi ve bayaaa uzuyor ve eşim bu gece izmire gidiyor Cumartesi gelecek umarım kaçırmayız
Kardelens tebrikler çok sevindim :) üzüm canım ya ben de gidiyorum lazere önümüzdeki hafta randevum. Diyelim ki 2 haftalık hamileyım. Zararı olur mu son seansin benim de. Bırakamam da şimdi. Ne yapsam ki şimdi :)
gitmeden hallet bence :)
canım gebelik kesinse gitme zararlı diyorlar. zaten sözleşme yaptınsa şöyle bir yasal hakkın var. gebelik raporunu dosyana koyuyorlar gebelikten 4 ay sonra hormanlar düzene girince tekrar gidip seansa giriyorsun. benim gittiğim merkezde böylemiş. ben sordum gebelik düşünüyorum diye doğumdan sonra devam ederiz dediler.
esın gelene kadar catlamıs olur canım kacırmazsın inşallah
ayy deme cagır eve hemen bence bekleme canım cunku gecen ay ben debekledım olmadı bu ay bekelemdı cagır eve
ayy deme cagır eve hemen bence bekleme canım cunku gecen ay ben debekledım olmadı bu ay bekelemdı cagır eve
ben 2.5 yıllık evlıyım 2. denememiz sen? ben gec kaldım aslında daha önce baslamalıydım ama kısmet buzamanmıs benımde cevremde hep hamıleler var hepsinden aynı seyı duyuyorum daha cok heveslenıyorum :)
Kardelens tebrikler çok sevindim :) üzüm canım ya ben de gidiyorum lazere önümüzdeki hafta randevum. Diyelim ki 2 haftalık hamileyım. Zararı olur mu son seansin benim de. Bırakamam da şimdi. Ne yapsam ki şimdi :)
Bu günü kaçırmayacağız zaten ona da gösterdim akıntımı anlasın durumun vehametini :)
Yanımda şuanda ayrıca sahilde yürüyüşe çıktık
kız valla yemınle ben heyecan yaptım he
mogamı bak benı dınle cagır hemen eve o akıntı zaten catlayınca gelıyo bızım yumurta 12 saat canlı kalıyo sperm 10 saate yakın yumurtaya ulasıyomus hıc bekleme vagır hemen eve ve yarım saat kalkma yerınden hadı kuşummm bekleme
Yavrum şu sporu bitirelim adamımda sonra hemeeeeen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?