ayın 26sında 20 29 da 78 doktor daha yüksek olması gerekir ya cok erken yakaladıgımız saglıklı gebelık yada dış gebelik dedi yarın hem tekrar beta yapcak hemde vajinal ultrason
tabi ki bebek önemli canım. ben merak ediyorum lazer spor sonucta dikkat etmediğimiz bi sürü şey var. her gün 1 saat step yapıp dambılla çalışma yapıyorum mesela. lazere gidiyorum vs. yani bu süreçte hepsine dikkat etmemiz mi gerekiyor. böyle de çok umut ediyor insan. sanki hamileymiş gibi :) tahlil yapıp öyle gitcem zaten. bebek olsun da keşke kıllar kalsın
ona diyorum üzülme die zaten ama ben mutsuzum ya
ona diyorum üzülme die zaten ama ben mutsuzum ya
ıyıde canım daha yenı bılmıyomu bunu o allahım ya bıde ultrasonda bıse gorunmeskı bak oğlumda ılk degerım 10 du sonra arttı senınkı gıbı kucuk kucuk
bende onu dıyorum canım benım herseye dıkkat etmen gerek dusunuyorsan bır muddet bırak hepsını sadece guzel yuruyus yap ben 9 ay ole yaptım dogumumda rahat oldu
Kizlar bubarada benim de ondorduncu gunum bugun yine ov.btestini yaptim negatif cikti ama belimde ve kasiklarimda agri var.
vajinal ulturasanda rahme bakıldıgı için görünyo ordamı değilmi die bakcak sanırım hem kaç haftalık oldugunuda tahmın eder die düşünyorum bölelikle
Üzülme canım.Sadece ihtimal sonuçta.Hem doktorlar her zaman olumsuz şeyleri söylüyor öncelikle.Sabırlı ol, kalbini ferah tut.
sende mutsuz olma bak gör yarın her sey guzel olcak bebısın iyi Allahın ıznıyle
bak bence bıse cıkmıcak sen rahat ol uzme kendını bence daha yenı oldugu ıcın oyle sonucta yukselmıs dusmemıskı yukselmesıde normal ıkı gunde ıkı katı
buraya girmek bana yaramıyor ya çok heyecanlanıyorum. zaten aceleci biriyim adet dönemini nasıl bekleyeceğim. hamile iken zaten yürüyüş yaparım inşallah. normal doğum mu yaptın canım sen.
inş öledir yarın öğlende anlıcam..normalde serviste yarın doktorum benim için gelcek bana bakıp gitcek sadece hem kafasıda rahat olur..vajinal ultrason zormu
yok canım sen alttan hıc muayene olmadınmı aynısı farkı yok yanı hıc canınıda sıkma herzaman ole dıyolar mecburıyetten umıtlendırmek ıstemıyolar
gögüslerim böle değişirmiki dış gebelikte olsa sanırım en kötüsünü dşünmek istedi çünkü sen gayet iyi görünyosun dedi
Bu doktorlar böyle malesef.Her zaman ilk önce kötüsünü söylüyorlar.Hatta bazen abartıyorlar.Benim oğlum küçük bir sağlık problemi yaşamıştı.Ooooo doktor öyle bir konuştu ki ben dedim tamam dünya durdu, benim hayatım sona erdi.Ama çok şükür hiçbir şey olmadı.O yüzden hiç üzülme, dua et.Güzel haberlerini bekliyoruz biz de.
olmadımki kendimi kasmam inş hayırlısı hiç düşünmücem yarına kadar
kızlar bi bakın hele bana yaaaaabelimde ve kasıklarımda ağrı var o uzayan akıntım da geldi ama ovu. testi negatif gösterdi akşam tekrar mı yapsam acaba yoksa yarını mı beklesemmm
korkma canım kasılsan bıle doktor halledıyo merak etme sen uzun cubuk gıbı bıse ucunda kamera var korkma yanı hıc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?