2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Ayy canim cok mutlu oldum bak sürpriz yaptı bebeğin :)

ay öyle oldu valla hem de 6 haftalık dedi doktor imkansız bu gün 30. gün dedim erken yumurtlamışsıdır dedi değer çok yüksek dedi havuç kürü yapmıştım işe yaramış. o iğrenç şeyi içtim ama olsun değdi.

baharrrr cok mutlu oldum canım hayırlı olsun insallah

dış gebelik olabılır dedi değerim sadece 78 e kadar cıkabılmış bunu öğrenmek için yapcak daha cok yükselmelıydı dedi

Canım iyi düşün iyi olsun lütfen bol bol dua et. İnşallah değildir canım. Dualarımız seninle. Ne zaman gideceksin?

kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr sonuç 1000 oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy 49:

Canım senin içinde çok sevindim. Sağlıkla al kucağına. Tebrik ederim.

Kuzum uzme kendini artik nolur yaaa buda bebisinin sana yaptigi nazlardan bence

Bencede. Eğer bu yaramaz kızsa Nazlı koysun annesi bu kızın adını pek nazlı çıktı.

Canım bende soğan kürünü çok duydum. Daha hiç deneme yapmadım ama vücudumu hamileliğe hazırlamak için herşeyi yapıcam. 1 haziran folik asite başlayacağım. Omega 3 içeceğim. Birde saraçoğlunun soğan kürünü yapacağım herkes çok memnun. Havucu duymamıştım.

Son düzenleme:
Canım bende soğan kürünü çok duydum. Daha hiç deneme yapmadım ama vücudumu hamileliğe hazırlamak için herşeyi yapıcam. 1 haziran folik asite başlayacağım. Omega 3 içeceğim. Birde saraçoğlunun soğan kürünü yapacağım herkes çok memnun. Havucu duymamıştım.[/QUOTE]

canım adetin düzenliyse soğan kürünü hamilelik düşündüğün sırada yapma düzeni bozuyormuş. onun yerine incir ve havuç kürü yap ben öyle yaptım.

kızlar eşim gelecek daha söylemedim. çıkmadı diye kandırdım Herkese tşk ederim. İsteyen herkese naip etsin Mevlam

inş öledir baksana baharınki daha ilk testınde 1000 çıktı pöfff yaa

AAAAAAAAAAAAAAAAAAA kızacağım artık ama seninkiyle onun ki bir olmak zorunda mı belki onunkinin haftası farklı belki senin geç dölllenme onun ki erken döllenme endişhelenme bebişini de endişelendirmeeeeeeeee

ya dr herşeyi bilmiyo ki üzme kendini bana 6-7 haftalık diyo ben daha 29 nisanda adet oldum 7 gün adet sürdü nasıl olsun en fazla 3 haftalıktır dedim. Adetten hemen sonra olmuştur dedi.

inş öledir ve inş miniciktir ondan böle yapyodur

AAAAAAAAAAAAAAAAAAA kızacağım artık ama seninkiyle onun ki bir olmak zorunda mı belki onunkinin haftası farklı belki senin geç dölllenme onun ki erken döllenme endişhelenme bebişini de endişelendirmeeeeeeeee

tamam tamma ben gideyımde az yemek yıyım yazık bebişe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…