- 27 Ocak 2011
- 1.989
- 1.672
- 358
- 34
canım ben testen anlamıyorum ben akıntıyı gordum 1 saat sonra ılıskıye gordım anlayacagın
olmadımki kendimi kasmam inş hayırlısı hiç düşünmücem yarına kadar
tamam canım sey girdıkten sonra cubuk girer :)
Akinti yumurtlama oncesinde de görülebiliyormus ve bikac gun suruyormus canim ama sen yine de bugunu degerlendir sonra c.tesiyi de degerlendirirsin gun aşırı devam et.yumurtaliklarina ve kasiklarinda agri varsa bence yumurtlamissindir yani ben oyle dusunuyorumumarım test hatalıdır da yumurtlamışımdır
Canım akşam da dene sivi almadanumarım test hatalıdır da yumurtlamışımdır
Canım akşam da dene sivi almadan
Akinti yumurtlama oncesinde de görülebiliyormus ve bikac gun suruyormus canim ama sen yine de bugunu degerlendir sonra c.tesiyi de degerlendirirsin gun aşırı devam et.yumurtaliklarina ve kasiklarinda agri varsa bence yumurtlamissindir yani ben oyle dusunuyorum
Petty kizlarin da dedigi gibi doktorlar hep kotu ihtimale de alissin diye bastan soyluyorlar ama sen aklina hep diger ihtimali getir canim benim ayrica vajinal ulttasonu da hic kafana takma ben de vajinusmustum ve sonrasinda hatirlarsan mantar icin alttan muayne etmisti doktor hicbirsey anlamadim bile kasma kendini rahat ol insa yarin buraya guzell haberlerle geleceksin.senin neşeli haline alismisiz biz lutfen böyle uzgun olma çık disari kocisinle biraz yuriyus yap disarda yemek ye film izle kendinimutlu hisset hadi seni seviyoruz kalbimiz seninle
Allah seni ne yapmasın yaaaaaaaa valla sesli güldümmmmm
:) doktorun eli hafifse çok rahat olur canım.
kız hıc gulecegım yoktu valla hıc bıse anlamıyosun emın ol zaten jel suruyo kayganlastırıcı bıde bakmıyolar bıle rahatsız etmemek ıcın bı sokarken bakıyo sonra ortuyu kapatıyo
ayrıca yapışkan uzayan şeffaf akıntım da geldi.
napayım mantık o ama
Petty ben kaçırdım okuyamadım neden yapacak canım alttan ultrasonu?
Valla bnm dr baya bi kurcalsmisti ama yinede acimamisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?