2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

olmadımki kendimi kasmam inş hayırlısı hiç düşünmücem yarına kadar

Petty kizlarin da dedigi gibi doktorlar hep kotu ihtimale de alissin diye bastan soyluyorlar ama sen aklina hep diger ihtimali getir canim benim ayrica vajinal ulttasonu da hic kafana takma ben de vajinusmustum ve sonrasinda hatirlarsan mantar icin alttan muayne etmisti doktor hicbirsey anlamadim bile kasma kendini rahat ol insa yarin buraya guzell haberlerle geleceksin.senin neşeli haline alismisiz biz lutfen böyle uzgun olma çık disari kocisinle biraz yuriyus yap disarda yemek ye film izle kendinimutlu hisset hadi seni seviyoruz kalbimiz seninle

umarım test hatalıdır da yumurtlamışımdır
Akinti yumurtlama oncesinde de görülebiliyormus ve bikac gun suruyormus canim ama sen yine de bugunu degerlendir sonra c.tesiyi de degerlendirirsin gun aşırı devam et.yumurtaliklarina ve kasiklarinda agri varsa bence yumurtlamissindir yani ben oyle dusunuyorum

tamam canım sey girdıkten sonra cubuk girer :)

kız hıc gulecegım yoktu valla hıc bıse anlamıyosun emın ol zaten jel suruyo kayganlastırıcı bıde bakmıyolar bıle rahatsız etmemek ıcın bı sokarken bakıyo sonra ortuyu kapatıyo

Insallah canim adama hemem msj attim zaten eve erken gel diye dua edin kizlarrr hepimiz icinnnnn

bu günde bıttı hayırlısı ıle yarın sabah gorusmek uzere kendınıze cıcı bakın kızlar ıyı aksamlarrrr

Selam kızlar n'apıyorsunuz? Bende cts doktora gideceğim ya bebek düşünüyoruz diye bana yapacağı test mest bişiyler olur mu yoksa sadece smear testi yapar folik asit verir gönderir mi? Sormamı istediğiniz birşeyler var mı? Bilinçli gitmek istiyorum.

saol canım destegın için o kadar yıkıldımki bi an ama ıyıyi düşünyorum suanda hiç bişeyi yok gene naz yapıyo bana..alttan muayene içinde yatıp kapatcam gözümü olmadııkınırım sokarken napayım haber verırım sizlere gittiğimde bende hepinizi cok seviyorum :18::18:

kız hıc gulecegım yoktu valla hıc bıse anlamıyosun emın ol zaten jel suruyo kayganlastırıcı bıde bakmıyolar bıle rahatsız etmemek ıcın bı sokarken bakıyo sonra ortuyu kapatıyo

dokttorum benı bildiğinden kaydırır gider heralde ay umarım iyi olur ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…