2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

ayın 26sında 20 29 da 78 doktor daha yüksek olması gerekir ya cok erken yakaladıgımız saglıklı gebelık yada dış gebelik dedi yarın hem tekrar beta yapcak hemde vajinal ultrason

Canımmm bence çoook yeni bi bebiş moralini bozma sakin dr larin moral bozmada üstlerine yok yaa..Bütün dr lar değeri az gordugunde çok fazla heveslenilmesin diye olumsuz konusuyolar. Benim arkadaşımın adeti bir gun geçince degeri 5 ti dusunebiliyo musun canım simdi maşallah hamileliği çok güzel gidiyo

canım ben de omega 3 kullanmak istiyorum. yazmıştın okudum ama hangisini aldın. doktora sormama gerek var mı kendim alıp kullansam olur mu sence

canım adetin düzenliyse soğan kürünü hamilelik düşündüğün sırada yapma düzeni bozuyormuş. onun yerine incir ve havuç kürü yap ben öyle yaptım.[/QUOTE]

baharcım gerçekten incir ve havuç kürü işe yaradı mı dersin. senin yumurtlama durumun nasıl normalde.

daha ortada hiçbişey yok moralini bozma. yarın olsun bi bakalım. güzel haberler alacaksın dua edeceğiz :)

canım ben de omega 3 kullanmak istiyorum. yazmıştın okudum ama hangisini aldın. doktora sormama gerek var mı kendim alıp kullansam olur mu sence

Canım ben bayağı araştırdım en iyisi gnc. Balığın sırtından yapılıyor birde, piyasada karaciğerinden yapılanlarda var ama tavsiye edilmiyor. Ben özellikle sordum. Hamilelik öncesi 300 mg'lık olan ürünün yeterli olacağını, hamilelikte ise 600 mg'lık daha yüksek dozda devam etmem gerektiğini söylediler. Günde 1 kapsül içinde 90 tane var ben 3 ay sonra istiyorum kısmetse bana bir kutu yetecek. (Eğer bebişte bizi bekletmez ise) Zaten şuan gnc'den womens ultra mega vitamin hapı ve bağışıklık sistemini güçlendirici winterexte içiyorum.

Bahsettiğim 300 mg'lık omega 3 bu.

Son düzenleme:
ya dr herşeyi bilmiyo ki üzme kendini bana 6-7 haftalık diyo ben daha 29 nisanda adet oldum 7 gün adet sürdü nasıl olsun en fazla 3 haftalıktır dedim. Adetten hemen sonra olmuştur dedi.

Canım hayırlı olsun çok sevindim :)))

Canımmm erken yumurtlamissindir hem de minigin gelişimi hızlı olmuş olabilir

Azee bu arada cts kontrolüm var doktorada bahsedeceğim. Kullanma diyeceğini düşünmüyorum zaten çok faydalı.

Son düzenleme:
En son19nisanda oldum
Bi defa denedik kaza gibi oldu şimdi 5haftalık hamileyim olurmu?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayyy kıyamam bir hamiş daha elbette eklerim zevkle ama bekleticem bilgisayarı açınca ekleyebilirim kuzum gözün Aydın şimdiden

kızlar eşim gelecek daha söylemedim. çıkmadı diye kandırdım Herkese tşk ederim. İsteyen herkese naip etsin Mevlam

Gözün Aydın arkadaşım sağlıkla büyüt inşallah :)

Yani böle düşük.olan bir suru insan var inş benimde arkadasininki gibi olur canim inş teni bebistir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet pettyycim git artık sen yemek ye, uzan, tv bak. Yarında gel güzel haberlerini paylaş bizimle.

Aynen ole yapyim şuan haddinden fazla yedim üstüne bide uzandim hayirlisini diliyorum rabbbimden

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…