2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Nasil anladin yumurtlamani

Kızlar dun gece okul çıkışı annemlere yemege gittik ordan da bi arkadasimiza çaya misafir olduk saat 12 buçuk gibi eve geldik ve eşim sokulmak istedi ben de yorgun oldugumdan sabah da okulda nöbetçi oldugumdan reddettim kibarca .ama kafamdan da sabah yaparim gönlünü diye plan yapmıştım saati falan da kurdum yattim. (Bu arada en son carsamba sabah birlikte olduk yani bu sabah daha 2 gün olacakti.ama gece bi ara bi uyandim ki saat 2 bucuk gibi eşim cok uzulerek ve utanarak söylüyorum eliyle telefondan biseyler okuyarak kendini tatmin ediyordu mafoldum tabi hemen kızdım aglamaya basladim o da cok pişman oldu ama bugün okula hic yuzune bakmadan geldim ve bu yaptigini hazmedemiyorum eşim 28 yasinda bu yasina kadar iliskisi olmamais hep helaline saklamis baziseyleri ama bu konuda cok asiri istekli yeni evli oldugumuzdan kaynaklanabilir ama ben de çalıştığım icin hergun hergun onun gönlünü edemiyorum ama bu yine de bi mazeret olmamali? Bir iki defa daha bunu yaptigini hissetmistim sabah kalkip gusul abdesti alinca ama ilk defa boyle yakaladim ne yapacagimi bilmiyorum.aklima Efendimizin hadisi geliyor hanimlarinin eşlerini geri cevirmememesi onu harama suruklememsi ile ilgili bir hadisti acaba benim de mi suçum var uzun oldu hakkinizi helal edin canim bugun cok sikkin aksam eve gidesim yok yuzune bakasim yok ne yapmaliyim sizce cok ozur diliyor ama affedesim yok

Sizce bu yaptigini unutabilir miyim siz esiniz hata yaptiginda nasil affedebiliyorsuniz biz 4 aylik evliyiz ve simdiye kadar hersey cok iyiydi ilk defa ona boyle kirginim

canım esının bu konuda bıraz sana hak vermesı lazım ama onada cok goprme erkekler bızım gıbı degıl akıllarına vurdumu olması gerekıyor cunku belırlı acılar cekıyorlar anlamıssındır bence gormezlıkten gel sonucta gıdıpte aldatmadı senı sende elınden geldıgınce gerı cevırme cok yorgun oluyoruz evet ama yapcak bıse yok ıste takılma derım eve gıdınce bıse yokmus gıbı davran o zaten yeterınce utanmıstır tekrar edecegını sanmam yemegınızı yıyın ve karsına al konus bazen cok yorgun oluyorum de ondan yaklasamıyorum de sendende rıcam boyle bı seyı tekrar etme benı gercekten uzuyor de tatlıya baglayın derım bu benım bı abla olarak sıze fıkrım

Canim benim bi suçun yok insaniz nihayetinde kendini suçlama bende aynı sorunu Yaşıyorum eşim bişeyler izliyor çok üzülüyorum konuştuk söz verdi ama yine yapıyor hissediyorum çok üzüldüm ama oluyor işte

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sizce bu yaptigini unutabilir miyim siz esiniz hata yaptiginda nasil affedebiliyorsuniz biz 4 aylik evliyiz ve simdiye kadar hersey cok iyiydi ilk defa ona boyle kirginim

ahh be canım daha yenısymıssınız ben 6 yılıma gırdım abla olarak derımkı unut baska seyler getır aklına ve onun guzel yonlerını aklına getır ve kucuk bır hata yaptıgını dusun kız bıde yenı evleymısınız belırlı sureden sonra ara uzuyo zaten bence sende bıraz ıdare et esını yorgunda olsan gerı cevırme cocuk olunca ıster ıstemez gerı cevırıyosun zaten

Birisi bbir dua ogretmisti yeni evlenen cifte:
"Allahim bize birbirimizi sevecek sebepler yarat. Muhabbetimizi daim eyle."
Bu arada mesaj kutunuz dolu galiba:)

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

Tesekkur ederim boyle abla tavsiyelerine ihtiyacim var gercekten.o da kahroldu hissediyorum ama yapim geregi yokmus gibi davranamiyorum ama seni dinleyip akşam oyle yapacagim.dedigin gibi beni heryonden cok mutlu ediyor ilgisiyle sevgisiyle ev islerine yardimiyla bitek bu oldu ipleri koparan ben de .kendimi ona yetemiyor hissettim ama dedigin gibi aldatma sayilmaz ve bundan sonra biraz daha sık gonlunu yapmaliyim ins zaten bu kadar uzuldukten sonra bi daha yapmaz diye dusunuyorum

yok yapmaz ablacım sen gonlunu hos tuttukca yapmaz yetmemezlık olarak dusunme yetmesen baskasına gıderdı zaten sadece daha tazecıksınız yazdıgın gıbı normal bıraz fazla ısteklı olması ıdare etcen sende dedıgım gıbı unut gormezden gel yemegınızı yıyın dısarı cıkın gezıon dolasın sevdıgınız seylerı yapıp aksamıda guzel kapatın hadı bakım

Siz de mi yeni evlisiniz onlar istekleri karsilanmayinca da basvurabiliyorlR ya da bekarliktan kalma aliskanlik da olabilir.olabildigince gonullerini hos tutmak lazim eğer zorda kaldiklarinda yapiyorlarsa ama eşinin yerine kendi kendini tatmini seciyorsa o zaman durum farkli olur işte

herkese günaydın. sabah 6 da test yaptım tabiki negatif çıktı yine. ve az önce de adet oldum zaten. yine moral bozukluğu yine umutlar öteki aya

kuzum kısmetinde ykmuş bu ay umutlar inş hazirana sende bizim gibi hazirancı odun

Bir yıl olacak canım bekarlıktan kalma galiba bende üzüldüm ama sonra olmadı gibi davrandım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende gec gelen adetim ve kahverengi akintim sebebiyle korunmamiza ragmen test yapayim dedim ilk defa
Ve tek cizgi.. normal olandi zaten.
Ama bu ay neden dongum boyle oldu anlamadim...

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

kuzum yaşanan sıkıntı stres çok etkiler belki ondandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…