2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Günaydın hayırlı cumalar kızlar. İyi haberler aliriz ınşallah bugün :)

Günaydın kızlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

herkese günaydın. sabah 6 da test yaptım tabiki negatif çıktı yine. ve az önce de adet oldum zaten. yine moral bozukluğu yine umutlar öteki aya

Günaydın kızlar

gunaydınnn petyysen ıyı dusunkı ıyı olsun hersey valla dun bende bussuru sey okudum kafam karıstı bugun dusunmıcem bıse allahtan hayırlısı ıyısı olsun hakkımızda ama sende yapma bole bak gor bıse cıkmıcak

Bir gitseydim ne olduğunu bilseydim rahatlicam rüyamda gördüm bugün hep sanirim korkuyorum biraz düşük olduğundan değerin bugün tekrar kan Alçaklar bakalim ve ultrason

herkese günaydın. sabah 6 da test yaptım tabiki negatif çıktı yine. ve az önce de adet oldum zaten. yine moral bozukluğu yine umutlar öteki aya

canım uzulme en azından duzenlı adet goruyosun bu cok onemlı bu ay olmassa bu gelecek ay olur

canım uzulme en azından duzenlı adet goruyosun bu cok onemlı bu ay olmassa bu gelecek ay olur

düzenli ama son 6 aydır 37 günde bir olmaya başladım. doktor pko olabilirsin demişti en son gittiğimde. yumurtlama dönemimde doktora gidecem takip yaptıracam önümüzdeki ay.

canım o korku bendede vat hos kucagına alana kadarda olacak merak etme ıyı sonuc cıkacak emın ol sen

düzenli ama son 6 aydır 37 günde bir olmaya başladım. doktor pko olabilirsin demişti en son gittiğimde. yumurtlama dönemimde doktora gidecem takip yaptıracam önümüzdeki ay.

canım bende pıkoluyum ıste yumurtlama problemı var adet goremıyorum ılacla hamıs kalıyorum

Kızlar ben hala adet olmadım birazdan doktora gideceğim bakalım ne diyecek?

Bende gec gelen adetim ve kahverengi akintim sebebiyle korunmamiza ragmen test yapayim dedim ilk defa
Ve tek cizgi.. normal olandi zaten.
Ama bu ay neden dongum boyle oldu anlamadim...

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

canım o korku bendede vat hos kucagına alana kadarda olacak merak etme ıyı sonuc cıkacak emın ol sen

inş canım haber veririm rüyamda gördüm zaten abuk supuk seyler bıyıgı falan vardı bebişin

Günaydınlar bende yarın bebiş için ilk adımı atıyorum allahın izniyle ve doktoruma gidip folik asite başlıyorum hayırlı gün geldi.

Günaydın kızlar bugün galiba yumurtlama günüm dün geceyi değerlendirdik ama eşim bugün şehir dışına çıktı pazartesiye kadar yok yani dün geceden tutarsa tutacak artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…