Canım benim bugün deli gibi akıntım oldu böyle topak gibi geldi ama elimde çektikçe uzadı sonra peçeteye sildim oraya da bayaaa bulaştı bugünü değerlendireceğiz işte bakalım gerçi bizimki bugün izmir yolcusu şu 2 saati değerlendirmem lazım sonra 2 gün yok umarım bu ay tutturuurz
Canım senin sat me zamandı kaçıncı günün bugün. Bende de parça parça bişeyler gelmeye başladı 12. günümdeyim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım senin sat me zamandı kaçıncı günün bugün. Bende de parça parça bişeyler gelmeye başladı 12. günümdeyim
Tatlım benim adet biteli 3 gün oldu yani adetin ilk gününden sayarsak 9. Gün bugün geçen ayda akıntım adetten 3 gün sonra gelip daha da gelmemişti ben değerlendirdim bugünü ayrıca benim iç çamaşırında 2 topak ve sünmüş akıntı vardı elime aldım uzadı da sonra peçeteye sildim oraya da sümük gibi bayaaa bulaştı ve her tuvalete gidişimde peçeteye geldi ama şimdi kafamı karıştıran şu kimi diyor ki akıntı geldiyse yumurtan çatladı diyor kimi de akıntıdan sonraki birkaç günde çatlayacak diyor anlamadım yani anlaşılan burda devreye ateş ölçmeyi taktiğim girecek zaten düzenli ölçüyorum bakalım yarın ki ateş kaç çıkacak
Canım şimdi gördm sıkma canını lütfen minik minik artıyor işte içini ferah tut
kuzum eklicem ama regl döngün kaç gün yani 19 nisandan sonra adet olsaydın ayın kaçına denk gelecekti bana bunu net yaz ki daha iyi anlaşılsın
Tatlım benim adet biteli 3 gün oldu yani adetin ilk gününden sayarsak 9. Gün bugün geçen ayda akıntım adetten 3 gün sonra gelip daha da gelmemişti ben değerlendirdim bugünü ayrıca benim iç çamaşırında 2 topak ve sünmüş akıntı vardı elime aldım uzadı da sonra peçeteye sildim oraya da sümük gibi bayaaa bulaştı ve her tuvalete gidişimde peçeteye geldi ama şimdi kafamı karıştıran şu kimi diyor ki akıntı geldiyse yumurtan çatladı diyor kimi de akıntıdan sonraki birkaç günde çatlayacak diyor anlamadım yani anlaşılan burda devreye ateş ölçmeyi taktiğim girecek zaten düzenli ölçüyorum bakalım yarın ki ateş kaç çıkacak
O akıntı olunca yumurta catlamış demektir çünkü dr a gittimde adetim 16.günü idi yumurtaların büyümüş çatlama zamanı dedi ve bi gün sonra o akıntı geldi
O akıntı olunca yumurta catlamış demektir çünkü dr a gittimde adetim 16.günü idi yumurtaların büyümüş çatlama zamanı dedi ve bi gün sonra o akıntı geldi
Sağol kuzum ilgin için değerlendirdik bakalım :)
peki ne kadarlık öğrenebildinmi
Sağol kuzum ilgin için değerlendirdik bakalım :)
Çok tşkrr ederim yaa dıygulandum valla :) darısı senin başına bakalım inşş..
Allah razi olsun dularinizi esirgemeyin nw olurCanım tekrar gözün aydın büyüsün bakalım sıpa
Hayırlı olsun canım inşallah artış olur
Çok tşkrr ederim yaa dıygulandum valla :) darısı senin başına bakalım inşş..
Umarım canım bakalım bu 2. deneme
Vok yeni 3 haftalik felan dedi..ama ben yarin yine gidicem..biarkadasim bu oran cok dusuk dedi ne oluyor anlamadim sende ayni soruyi sordun
İnşallah güzel haberler verirsin canım. Bu ay olmazsa bende ateş ölçmeyi deneyeceğim ki inşallah olur da gerek kalmaz :) Allah hepimizin gönlüne göre versin
İnşallah güzel haberler verirsin canım. Bu ay olmazsa bende ateş ölçmeyi deneyeceğim ki inşallah olur da gerek kalmaz :) Allah hepimizin gönlüne göre versin
Acaba ikiz mi baharyaaaaa cok sevindim darisi basimiza ins belirti yasamismiydin ve kac gun once yasadin benim 8 gunum var belirti yok henüz
Esine nasil soyledin cok sevinmistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?