Sadece lem yelid ve 70 0001 tane 1 i de var yalnizEvet canım benim bildiğimde 70000 adet okunacak. Bazı yerlerde Lem yelid Velem yüled okunacak yazıyordu
Sadece lem yelid ve 70 0001 tane 1 i de var yalniz
Insallah hamis oluruz eger bende hamis olursam 7 yasin okuycam...hayırlı evlat nasip et dedim cnm onun niyetine diye bide hamile kalırsam 7 yasin okuyacam dedim böyle adak dileyince daha ii oluyomuş öyle okudm
Ee madem fiyat konuştunuz neden farklı fiyat veriyorsun şimdi demedin mi ? Olacaksan bir an önce gelsin yoksa da kendini göstersin pozitifAyyyy sinir bastı bana, doktoruma söyledim şimdi, ptesiye kadar adet olmazsan gel bi bakalım tekrar ultrasonla dedi. Gerekirse ilaçla adet gördürürüz dedi. İyi de bi sebebi olmalı, ilaçla neden adet göreyim ben? Bi de ameliyat için ağustos ayında 1500 diyen kadın şimdi 2500 dedi. Çıldırıciiiimmmm
Hahahahah çok güldümkızlar okulda rahatca yazamadm şimdi anlatıyımdün 1 yıldır giymediğim kocamın hatırlamadığı eldivenli filan bi jartiyer tk gibi bişiyim vardı onu giydm yt odaına geçtim msj attım elektrikler gitti korkuyorm çabuk gel diye eşimde oturma odasında hayırdr inş ne diyosun burda yanıyo lamba diyo bni bi gülmek almasın mı anlamadı basta snr geldi bnde kapı ardına saklandm bu defa da hem cağırıyon hem niye kapıyı açmıyon karanlıksa kapıyı açmazmı insan diyo numara mı yapıyn sen dicektim ki adam bni görünce hepten sastı snr daha içeri tam giremeden boşalıverdi moralim çok bozuldu tabi o kadar hazırlan et bütün emekler boşa neyse ilerleyen saatlerde 2. ile telafi ettik
Benim de 30 000 oldu galibaSağol tatlım 6200 oldu bile :)
Sadece lem yelid canım 70 001 tane okunuyorSadece lem yelid velem yuled mi okuycaz..bu ihlas suresi mi..
hilalim bende 18. günümdeyim :)benim karnımın alt kısmı ve kasıklarımda ağrı var. Göğüslerde hiç değişiklik yok amabirde bugün çok şişkinim ya
Senin döngün kaç gündü sen gün aşırımı denemiştin canım. Benim döngüm 28 gün ve bugün 18. gün acaba gün aşırıya devam etsemmi ?
bugünü değerlendirdiysen iyi kuşum durum :)kızlar yum çatlamış dimi
Bizim bebisler cok nazlilar canim gelsinde totosundan isiracagim beklettin anneyi babayi diyeinşalllah cnm gelsin artık çok bekletmeye basladı bizim bebişler
10 000 i gecti canimWuslt lem yelid okumaya devammı sayı kaç oldu
Ee madem fiyat konuştunuz neden farklı fiyat veriyorsun şimdi demedin mi ? Olacaksan bir an önce gelsin yoksa da kendini göstersin pozitif
Geç döllenme ihtimali yoksa eğer olumsuz gibi canım.bazı dönemlerde kadınlarda aksamalar olur.senede 1-2 defa döngüde değişiklikler olabiliyor.benimde 28-29 günde bir olan reglim 31-32 güne çıkabildiği oluyordu.belkide böyle birşeydir.ama inş bebiş geliyordurda ondan gecıkmıstır inş
Selam kızlar nasılsınız
arkadaşlar bisey sormak istiyorum bugün adetin 17. günü sol kasığım da ağrı var ve ayağa kalktığında da acı oluyor ilk defa böyle bışey oldu sabah uyandığimda da aynı yerde diken batması gibi bisey oldu zor kalktım.adetin 12.gunu ilişki oldu bu kadar erken gebelik belirtisi olur mu ki ya da yumurluyur muyum acaba?
@elf21 @SirriEyvanMogami @meemure ve diğer arkadaşlar cevaplarsanız sevinirim
canımcım bizde iyiyiz simdilik bir aksılık yok.iyi bir doktor ve hastane arayısındayım..ekonomık nedenlerle devlete gıdeyım dogumuda orda yaparım dusuncesındeydım lakın devlettın ılgısızlıgı benı supheye dusuruyor.2 dk da muayene edıp yolluyorlar.biraz once şifa hastanesıne dogum fıyatlarını sordum.normal dogum 540 sezeryan 1350 tl dedıler.dogum paketı içindede oda dogum zamanı uygulanan tahlıller bebek dogduktan sonrakı tahlıller vs. hepsı ıcındeymıs.makul geldı fıyatları.muayene ucretıde 45 tl.annem sağolsun dogum zamanı bende elımden gelenı yaparım dedı.ailemın ekonomık durumu cok sukur iyi lakın onlara evlenınce yük olmak istemiyorum ana yüreği işte oda dayanamıyor yardım etmeden :) gercı bankada evlenmeden önceki araba param yatıyor hala ama ona dokunmak ıstemıyorum ev alırsak kullanıcam o parayı.mumkun oldugunca dogumu ucuza kapatma derdındeyım acıkcasıfazlamı cimriyim ne anlamadım ben bu kadar hesap kitap yapmazdım
Iyiyim kaygilim benim sen nasilsin ozledim sizibebisim masaAllah cok iyi carsamba kontrole gittik uyuyordu minnakimiz (agzimdan hep beyfendimiz diye cikiyor nedense gelecek hafta ikili test icin cagirdi dktor gidiyim mi gitmiyim mi bilmiyorum
Kızlar yaptım şimdi yine gebelik testi, negatif. Ben neden adet olmuyorum pekiiiiii
kızlar yum çatlamış dimi
Bunu bende okuyayim ama zikirmatik sart..Sadece lem yelid canım 70 001 tane okunuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?