2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Tatlım merhaba nasılsın ksmet canım bende boyle gıdısle kıs bebegıne hamıle kalacagım aynı doneme denk gelır belkı :)

İyi geceler hatunlar... Koca bir haftayı devirdik.. Benim açımdan çok yoğundu.. Hafta sonu bol bol dinlenmek istiyorum ama kesin bir şey çıkar yine hareket üstüne hareket yaşarım
eğlenceli bir haftasonu geçirmenizi dilerim..

Tatlım merhaba nasılsın ksmet canım bende boyle gıdısle kıs bebegıne hamıle kalacagım aynı doneme denk gelır belkı :)
iyiyim canm sen nasılsın :) evet kısmet bu işler vardır bunda da bi hayır sağlığıyla gelsin de gec gelsin napayım.. inşallah canm gözüm hep yazılarında valla :)

iyiyim canm sen nasılsın :) evet kısmet bu işler vardır bunda da bi hayır sağlığıyla gelsin de gec gelsin napayım.. inşallah canm gözüm hep yazılarında valla :)

Sağol canım benım amın ınsallah hepımızın guzel haberlerını alacagız yarı dr gıdeceım bıraz tedırgınım bakalım ne dıyecek dr kesınlıkle ksmet canım saglıklarıyla guzellıklerıyle gelsınler :)

amin canm inşallah ne diye gideceksin doktora :)

amin canm inşallah ne diye gideceksin doktora :)

Bitanem yumurtalıklarımda enfeksiyon oldgunu dusunuyorum bacagıma vuran agrılarım var yarın adetımın 3 gunu ve bu ay adetım dıger aylara gore sankı daha parcalı oluyor soylemesı ayıp lavaboya her oturdugumda ınanılmaz parca dusuyor bunun ıcın gıdecegım ve adetlı gıdecegım ıcınde bıraz cekınıyorum sadece ustten bakar degılmı canım

valla canm ne söylesem yalan şimdi hiç o şekilde muayene olmadım ama stres yapma doktorlar zaten aşağı hiç bakmıyolar ekrandan bakıyolar ne varsa

İyi geceler kızlar hepinizi çok özledim eşimle tartışmalıyız diye bebek konusunu rafa kaldırmıştık ama aramız düzelince eşim bebek istediğini benim canımı acıtmak için öyle dediğini söyledi. Bense başından beri bebeği çok istiyorum ama eşime içim buruk. Kürtaj beni yıktı duygularım allak bullak bugün kürtajdan sonra 22 gün oldu adet olmadım henüz. Kasımın 20sinden sonra korunmayı bırakmayı düşünüyorum. Bu arada işe başladım bu zor süreci atlatmamda iş ilaç gibi geldi. Bebeği çok istiyorum ama eşime kırgınlığım geçmiyo napçağımı şaşırdım

İyi geceler canım işe bslamana sevındım hayırlı olsun kafan dagılır zaman gecer ınsallah bıran once calısmalara baslarsınız canım esın ıcınde zor bır suec olmustr emınım esınde ıstıyordur kızgınlıkla soylemıstır canını sıkma tatlım

İyi geceler canim ustten bakmisti dr ben adetliyken gittigimde adet olmadigim zamanda aslinda ustten bakiyor benim vajinus gecmisim oldugu icin sanirim oyle bakti dr a soylersin belki alttan bakmaz kiz benimde bu ay oyle parca parca oldu adetim acaba enfeksiyon bendede mi var

İyi geceler canım bılmıyorumkı tatlım atrın dr soyleyecegım ben hıc ıstemıyorum alttan bakmasını bakalım ne olacak 10 gıbı sıteye yazarım canım bu ay degısık oldu canım anlayamadım parcalar yogundu neden bılmıyorum ınsallah sendede bendede onemlı bırsey yoktur

Kusum oku geçmişi ancak geldim bide telefondan zor oluyor yazmak...şükür daha iyiyim artık :) teşekkür ederim tatlim benimmm :) sen yarın gidiyor musun şimdi doktora ?

Evet canım gecmısı okuyunca uzun oluyor :) sevındım canım ıyı olmana :) evet tatlım sabah gıdecegım baklaım ne olacak meraktayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…