ay evet ya zaten ekimin ortasına ne ara vardık onu da anlamadım bu sefer bat cabuk geldi.. işin kötüsü bu ay olmazsa ben tee aralığa ocağa kalıcam.. 2 hafta sonra kayınvalidem ameliyat olcak bacaklarından ben gitcem bakmaya tam yum zamanına denk gelecek muhtemelen.. ayrıca muharrem ayı da girecek o da yum zamanına geliyo oruc tutcam benm bebek de kıs bebeği olacak bu gidişle:)
iyiyim canm sen nasılsın :) evet kısmet bu işler vardır bunda da bi hayır sağlığıyla gelsin de gec gelsin napayım.. inşallah canm gözüm hep yazılarında valla :)Tatlım merhaba nasılsın ksmet canım bende boyle gıdısle kıs bebegıne hamıle kalacagım aynı doneme denk gelır belkı :)
iyiyim canm sen nasılsın :) evet kısmet bu işler vardır bunda da bi hayır sağlığıyla gelsin de gec gelsin napayım.. inşallah canm gözüm hep yazılarında valla :)
amin canm inşallah ne diye gideceksin doktora :)Sağol canım benım amın ınsallah hepımızın guzel haberlerını alacagız yarı dr gıdeceım bıraz tedırgınım bakalım ne dıyecek dr kesınlıkle ksmet canım saglıklarıyla guzellıklerıyle gelsınler :)
amin canm inşallah ne diye gideceksin doktora :)
valla canm ne söylesem yalan şimdi hiç o şekilde muayene olmadım ama stres yapma doktorlar zaten aşağı hiç bakmıyolar ekrandan bakıyolar ne varsaBitanem yumurtalıklarımda enfeksiyon oldgunu dusunuyorum bacagıma vuran agrılarım var yarın adetımın 3 gunu ve bu ay adetım dıger aylara gore sankı daha parcalı oluyor soylemesı ayıp lavaboya her oturdugumda ınanılmaz parca dusuyor bunun ıcın gıdecegım ve adetlı gıdecegım ıcınde bıraz cekınıyorum sadece ustten bakar degılmı canım
valla canm ne söylesem yalan şimdi hiç o şekilde muayene olmadım ama stres yapma doktorlar zaten aşağı hiç bakmıyolar ekrandan bakıyolar ne varsa
İyi geceler kızlar hepinizi çok özledim eşimle tartışmalıyız diye bebek konusunu rafa kaldırmıştık ama aramız düzelince eşim bebek istediğini benim canımı acıtmak için öyle dediğini söyledi. Bense başından beri bebeği çok istiyorum ama eşime içim buruk. Kürtaj beni yıktı duygularım allak bullak bugün kürtajdan sonra 22 gün oldu adet olmadım henüz. Kasımın 20sinden sonra korunmayı bırakmayı düşünüyorum. Bu arada işe başladım bu zor süreci atlatmamda iş ilaç gibi geldi. Bebeği çok istiyorum ama eşime kırgınlığım geçmiyo napçağımı şaşırdım
tam olarak bu çoçuktan istiyorum :)) sipariş usulü ayyy çok tatlı dimi
İyi geceler canim ustten bakmisti dr ben adetliyken gittigimde adet olmadigim zamanda aslinda ustten bakiyor benim vajinus gecmisim oldugu icin sanirim oyle bakti dr a soylersin belki alttan bakmaz kiz benimde bu ay oyle parca parca oldu adetim acaba enfeksiyon bendede mi varBitanem yumurtalıklarımda enfeksiyon oldgunu dusunuyorum bacagıma vuran agrılarım var yarın adetımın 3 gunu ve bu ay adetım dıger aylara gore sankı daha parcalı oluyor soylemesı ayıp lavaboya her oturdugumda ınanılmaz parca dusuyor bunun ıcın gıdecegım ve adetlı gıdecegım ıcınde bıraz cekınıyorum sadece ustten bakar degılmı canım
Masallah cok tatli bizimki de boyle olur herhalde ben sari esimde bebekligi saclari boyle sariymistam olarak bu çoçuktan istiyorum :)) sipariş usulü ayyy çok tatlı dimi
Kusum oku geçmişi ancak geldim bide telefondan zor oluyor yazmak...şükür daha iyiyim artık :) teşekkür ederim tatlim benimmm :) sen yarın gidiyor musun şimdi doktora ?SirriEyvan canım nasıl oldun
Oyyy böyle bir minigin olsun insaAllaaahh :)Masallah cok tatli bizimki de boyle olur herhalde ben sari esimde bebekligi saclari boyle sariymis
İyi geceler canim ustten bakmisti dr ben adetliyken gittigimde adet olmadigim zamanda aslinda ustten bakiyor benim vajinus gecmisim oldugu icin sanirim oyle bakti dr a soylersin belki alttan bakmaz kiz benimde bu ay oyle parca parca oldu adetim acaba enfeksiyon bendede mi var
Kusum oku geçmişi ancak geldim bide telefondan zor oluyor yazmak...şükür daha iyiyim artık :) teşekkür ederim tatlim benimmm :) sen yarın gidiyor musun şimdi doktora ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?