2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

İltihap falan olabilirmi bilemedim ki cnm inş kotu birsey degıl bebiş habercisidir

İltihap falan olabilirmi bilemedim ki cnm inş kotu birsey degıl bebiş habercisidir
off keşke kadın doğumcu olaydım canm valla iltihap mı bilmiyorum da benm testler tam pozitif olmadan silikleşmişti acaba diyorum yum çatlamadı da kiste mi dönüştü .. adet gecikir mi öyle olsa paazar test yapcam

İyidir tatlım moralim daha iyi şükür sen nasılsn canm
iyilik canım ya ne olsun işte artık pek takmıyorum ki fazla giremiyorum sohbet edemiyorum...adetimi bekliyorum işte salıya...sonrada korunmayı bırakcam...ilk denemede tutturursak ki şayet güzel bir sürpriz olcak eşime de bana da doğum günü hediyesi

OTE="Tospaaa, post: 37260060, member: 106118"]Yok canım gebe olmadığıma eminim artık da adetin gelmemesi daha fazla sinirimi bozuyo bu kez.[/QUOTE]
canim insallah tedavini olursun dabiran once gelir bebisin

Kızlar selamlar giremiyorm izinliydim haftaya doktora gidicemm şimdilik kabızlık problemi ve gaz sancım var

Bol Miktarda gaz ve kabızlığım var onun dısında iyiyim cnm.bebeğim arkadaş bekliyor elinizi çabuk tutun kızlar

Nasıl başa çıkıyorsun ben dayanamıyorum napmam lazım gaz sancısı mahfettti midem ağrıyor onu geçtim kabızlık yara yaptı totom yırtılıyor napıxam ben böle

Günaydın kızlar dr dan geldım
karından baktı hıcbırseyın yok tertemız dedı enfeksiyon yokmus bebek ıstıyorsan adetının 13. 14. ve 15. gunu ılıskıye gır dedı
adetlıyken dusun parcaları sordum normal dedı
ve bacak agrımın fıtıktan kaynaklanabılecegını genel cerraha veya ortopedıye gıtmem gerektıgını söyledı
çok sukur ıcım rahatladı kızlar bebek dsusunuyorsan onun ıcın 3 ay öneceden kullanman gereken folıc asıt var dedı bende onu kullanıyorum dedım :)

günaydın kızlar uzun süredir giremiyordum foruma ama arada kontrol ettim tabiiibayram telaşı sonra çocukların okul telaşı epey uzun bir ara oldu.
sizi çokkkk özledimmm...
bu arada şu kabızlık ve gaz sancısı bende de var.

canım umarım için biraz olsun rahatlamıştır her şeyin bir zamanı var umarım sende en kısa zamanda hamişlerden olursun bebeğim.

Mogamicim benm yumurtlama gec oldugu icin bat de değişti 23 ekim diye yazar misin :)

Mogami canım ya zaten eylül ün son günü hamileliği öğrendim bari biraz kendimi gülen suratla görseydim. şunu 1 ekim yapsana bebeeemm

Süper güzel haberler :) çok sevindim, nazlı bebişler ancak gelecekler demek ki, sizde bu ay o günler güzelce çalışırsınız,önce eşin ders çalışır sonrada bebiş için iyi olmana çok sevindim gerçekten, ağrı devam ederse diğer dr.larada görünürsün

canım umarım için biraz olsun rahatlamıştır her şeyin bir zamanı var umarım sende en kısa zamanda hamişlerden olursun bebeğim.

Ayyyyy canım benım cok sagol guzel duaların ıcın amın canım ınsallah evet içim rahtladı canım enfeksıyondan korkuyordum bende herseyın zamanı oldugunu dusunuyum canım benım hayırlısıyla saglıgıyla en guzel en uygun zamanda gelecek senın bebıs nasıl sen nasılsın tatlım

Tesekkur ederım tatlım evet canım nazlı bebısler valla tatlım esıme dr dedıklerının aysını soyledım su gunler olması lazım dıye bakalım dıkkat edecekmı ben cok kasmayacagım ılla o gunler olsun dıye canım valla canım uzun zaman oldu beraber olmayı cok özledık bırbırımızı adet bıtseydı bır :) pazartesı dershanesı baslıyor esımın ancak yatakta uyurken bırbırımızı goruruz gıbıme gelıyor :) evet tatlım agrı devam ederse gıderım tatlım

Günaydın canım benım kabızlık ıcın sunu söyleyebılırım canım annem cok faydasını gormus sabahları ac karnına bır subardagı ılık suya karıstırıp ac karnına ıc dıyor bırde sabahları uyanır uyanmaz buyuk bır bardakla su ıc dıyor ınsallah sızede faydası olur :)

canımmm teşekkür ederim.şimdilik bir problem yok Allaha şükür.inşaAllah 9 ay boyunca da olmaz.

canım ne karıştırıyor onu yazmamışın

canımmm teşekkür ederim.şimdilik bir problem yok Allaha şükür.inşaAllah 9 ay boyunca da olmaz.

İnşallah canım benım inşallah Allah tum hamılelere bebıslerını saglıcakla kucaklarına almayı nasıp etsın

Bal canım cok ıyı gelıyormus benım pc sorunlu zorla yazıyorum canım gerı sılmısım yazıdıgım yerı :)
tamam canım mutlaka denicem.teşekkür ederim kuzum kafana takma sende bende senin gibi 4 ay olmayınca taktım ne zaman ki dr gidip hiç bir şeyimin olmadığını öğrendim hamile kaldım.Rabbim inşaAllah sanada nasip eder .AMİN...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…