İltihap falan olabilirmi bilemedim ki cnm inş kotu birsey degıl bebiş habercisidirallah allaah bildiğin yumurta akı gibi kuuzum ve af edersin peçete dolusu yani öle çok benm tek adet belirtim ayağımı üşütürsem kasık ağrısıdır bi de bi tane sivilce cıkar çenemde..kasık ağrım yok ama çömelince falan acıyo sanki kasıklarım 2 gündür yürürken hissediyorum hem de..
off keşke kadın doğumcu olaydımİltihap falan olabilirmi bilemedim ki cnm inş kotu birsey degıl bebiş habercisidir
iyilik canım ya ne olsun işte artık pek takmıyorum ki fazla giremiyorum sohbet edemiyorum...adetimi bekliyorum işte salıya...sonrada korunmayı bırakcam...ilk denemede tutturursak ki şayet güzel bir sürpriz olcak eşime de bana da doğum günü hediyesiİyidir tatlım moralim daha iyi şükür sen nasılsn canm
Bol Miktarda gaz ve kabızlığım varonun dısında iyiyim cnm.bebeğim arkadaş bekliyor elinizi çabuk tutun kızlar
Günaydın kızlar dr dan geldım
karından baktı hıcbırseyın yok tertemız dedı enfeksiyon yokmus bebek ıstıyorsan adetının 13. 14. ve 15. gunu ılıskıye gır dedı
adetlıyken dusun parcaları sordum normal dedı
ve bacak agrımın fıtıktan kaynaklanabılecegını genel cerraha veya ortopedıye gıtmem gerektıgını söyledı
çok sukur ıcım rahatladı kızlar bebek dsusunuyorsan onun ıcın 3 ay öneceden kullanman gereken folıc asıt var dedı bende onu kullanıyorum dedım :)
Mogamicim benm yumurtlama gec oldugu icin bat de değişti 23 ekim diye yazar misin :)Arkadaşlar listemiz başlığımızda aktif olarak sohbet edenlere açıktır...Bekleriz
EKİM BAT
Bebek isdeyen biri -------> 1 Ekim ---------> 36. deneme ------->
Wuslt ----------------------> 2 Ekim ---------> 6. deneme -------->
Nenu -----------------------> 2 Ekim ---------> 49. deneme ------>
Galina ---------------------> 2 Ekim ---------> 7. deneme --------->
Mogami -------------------> 3 Ekim ---------> 6. deneme --------->
Sirrieyvan ----------------> 4 Ekim ---------> 2. deneme ----------> HAMİŞ
Meemure -----------------> 5 Ekim ---------> 3. deneme ----------> HAMİŞ
Tospaa --------------------> 7 Ekim ---------> 4. deneme
Yfrks ----------------------> 7 Ekim ---------> 9. deneme
Ecrin87 -------------------> 8 Ekim --------> 36. deneme --------->
Golyayla ------------------> 8 Ekim --------> 20. deneme --------->
Donence5838 ------------> 8 Ekim --------> 4. deneme ---------->
Zzzzynpppp --------------> 9 Ekim --------> 6. deneme
Ayseygt1453 -------------> 10 Ekim -------> 3. deneme ---------->
Elisa -----------------------> 11 Ekim -------> 4. deneme ---------->
Betiboop ------------------> 13 Ekim -------> 5. deneme
Sebebiumut --------------> 13 Ekim --------> 1. deneme ---------->
Meleğim66 ---------------> 14 Ekim --------> 4. deneme
Afrodit26 ----------------> 15 Ekim --------> 3. deneme
Hanife55 -----------------> 16 Ekim --------> 10. deneme
Burcunaz1 ----------------> 17 Ekim --------> 5. deneme
Deminos ------------------> 17 Ekim --------> 7. deneme
Sfkaydın ------------------> 17 Ekim --------> 1. deneme
Tubaomur01 ------------> 18 Ekim --------> 3. deneme
FatmaSA -----------------> 19 Ekim ---------> 3. deneme
Kocamlaben -------------> 20 Ekim ---------> 4. deneme
Hilal1653 -----------------> 21 Ekim ---------> 4. deneme
Mgul ----------------------> 22 Ekim ---------> 2. deneme
Missladybird ------------> 22 Ekim ---------> 4. deneme
Gulbıke -------------------> 24 Ekim ---------> 4. deneme
Şekerpancari ------------> 24 Ekim ---------> 6. deneme
Hanfendi25 --------------> 25 Ekim ---------> 4. deneme
Eseslamazi26 -----------> 25 Ekim ---------> 3. deneme
Abcdefcd -----------------> 25 Ekim ---------> 10. deneme
Arsinli --------------------> 26 Ekim ---------> 6. deneme
Lovely35 ------------------> 28 Ekim ---------> 4. deneme
Mogami ------------------> 30 Ekim ----------> 7. deneme
Neslli ---------------------> 30 Ekim ----------> 5. deneme
Kaygılı --------------------> 31 Ekim ----------> 3. deneme
KASIM BAT
Bebek isdeyen biri ------> 1 Kasım -------> 37. deneme
Adrenalin85 -------------> 1 Kasım ------> 10. deneme
Wuslt ---------------------> 1 Kasım ------> 7. deneme
Elifbade06 ---------------> 3 Kasım ------> 8. deneme
Berlinberlin -------------> 3 Kasım ------> 1. deneme
Sebebiumut --------------> 4 Kasım ------> 2. deneme
Elisa ----------------------> 6 Kasım ------> 5. deneme
Golyayla ------------------> 7 Kasım ------> 21. deneme
Ecrin87 -------------------> 10 Kasım ----> 37. deneme
Donence5838 ------------> 11 Kasım -----> 5. deneme
Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz alıntı yapabilirsiniz
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
Süper güzel haberler :) çok sevindim, nazlı bebişler ancak gelecekler demek ki, sizde bu ay o günler güzelce çalışırsınız,önce eşin ders çalışır sonrada bebiş içinGünaydın kızlar dr dan geldım
karından baktı hıcbırseyın yok tertemız dedı enfeksiyon yokmus bebek ıstıyorsan adetının 13. 14. ve 15. gunu ılıskıye gır dedı
adetlıyken dusun parcaları sordum normal dedı
ve bacak agrımın fıtıktan kaynaklanabılecegını genel cerraha veya ortopedıye gıtmem gerektıgını söyledı
çok sukur ıcım rahatladı kızlar bebek dsusunuyorsan onun ıcın 3 ay öneceden kullanman gereken folıc asıt var dedı bende onu kullanıyorum dedım :)
canım umarım için biraz olsun rahatlamıştır her şeyin bir zamanı var umarım sende en kısa zamanda hamişlerden olursun bebeğim.
Süper güzel haberler :) çok sevindim, nazlı bebişler ancak gelecekler demek ki, sizde bu ay o günler güzelce çalışırsınız,önce eşin ders çalışır sonrada bebiş içiniyi olmana çok sevindim gerçekten, ağrı devam ederse diğer dr.larada görünürsün
günaydın kızlar uzun süredir giremiyordum foruma ama arada kontrol ettim tabiiibayram telaşı sonra çocukların okul telaşı epey uzun bir ara oldu.
sizi çokkkk özledimmm...
bu arada şu kabızlık ve gaz sancısı bende de var.
canımmm teşekkür ederim.şimdilik bir problem yok Allaha şükür.inşaAllah 9 ay boyunca da olmaz.Ayyyyy canım benım cok sagol guzel duaların ıcın amın canım ınsallah evet içim rahtladı canım enfeksıyondan korkuyordum bende herseyın zamanı oldugunu dusunuyum canım benım hayırlısıyla saglıgıyla en guzel en uygun zamanda gelecek senın bebıs nasıl sen nasılsın tatlım
canım ne karıştırıyor onu yazmamışınGünaydın canım benım kabızlık ıcın sunu söyleyebılırım canım annem cok faydasını gormus sabahları ac karnına bır subardagı ılık suya karıstırıp ac karnına ıc dıyor bırde sabahları uyanır uyanmaz buyuk bır bardakla su ıc dıyor ınsallah sızede faydası olur :)
canımmm teşekkür ederim.şimdilik bir problem yok Allaha şükür.inşaAllah 9 ay boyunca da olmaz.
canım ne karıştırıyor onu yazmamışın
tamam canım mutlaka denicem.teşekkür ederim kuzum kafana takma sende bende senin gibi 4 ay olmayınca taktım ne zaman ki dr gidip hiç bir şeyimin olmadığını öğrendim hamile kaldım.Rabbim inşaAllah sanada nasip eder .AMİN...Bal canım cok ıyı gelıyormus benım pc sorunlu zorla yazıyorum canım gerı sılmısım yazıdıgım yerı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?