2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Evet canım gecmısı okuyunca uzun oluyor :) sevındım canım ıyı olmana :) evet tatlım sabah gıdecegım baklaım ne olacak meraktayım
Güzel sonuçlar almak nasip olsun tatlim... Kafana takma , rahat ol... Geçmişi okumaya sarji bile dayanmıyor... Sarjim bitmiş hehe

İnsallah canim onemli bisey degildir aynen benden de yogun bir sekilde parcalar gelmisti koyu kahverengi bende rahim mi temizleniyoracaba diye dusunmustum yarin guzel haberlerini bekliyorum dr a soylersen ustten bakar ustten bakildigi zaman bol su icmen lazim yumurtaliklarini iyi gormesi icin canim

Hım bılmıyordum canım kalkar kalmz bol su ıcmeye baslarım canım ınsallah canım benım hıcbırbılgım yok canım nedn olduguna daır yarın ola hayrola bakalım

kızlar ıyı

Pe perşembeye aldım randevumu... Nasipse o gün gireceğim minnakin kesesini...:) çok heyecanliyinem..:) minnakim iyidir...annesini tuvaletle arkadaş yaptı :)
Oyy teyzesi sevsin minnakini bunlar guzel heyecanlar insallah persembe goreceksin bebisini simdiden annesini yoruyormuymus minnak

kızlarrr ve özellikle hamişleeeer bişi sorcam sümüksü bi akıntınız oluyo mu sizin demin tuvalete girdim çok fazla akıntı geldi bu şekilde uzayan bata 4 var

kızlarrr ve özellikle hamişleeeer bişi sorcam sümüksü bi akıntınız oluyo mu sizin demin tuvalete girdim çok fazla akıntı geldi bu şekilde uzayan bata 4 var
Ben uzayan akıntıyı yumdan 3-4 gun sonra gormustum sadece.dahada görmedim.akıntım sarımsıydı sadece.regliye kadarda losyon seklınde beyaz akıntım oldu sadece.sarımsı akıntı şimdilerde var hep ana su gibi sıvı koyu değil hiç benim

allah allaah bildiğin yumurta akı gibi kuuzum ve af edersin peçete dolusu yani öle çok benm tek adet belirtim ayağımı üşütürsem kasık ağrısıdır bi de bi tane sivilce cıkar çenemde..kasık ağrım yok ama çömelince falan acıyo sanki kasıklarım 2 gündür yürürken hissediyorum hem de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…