- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
Güzel sonuçlar almak nasip olsun tatlim... Kafana takma , rahat ol... Geçmişi okumaya sarji bile dayanmıyor... Sarjim bitmiş heheEvet canım gecmısı okuyunca uzun oluyor :) sevındım canım ıyı olmana :) evet tatlım sabah gıdecegım baklaım ne olacak meraktayım
Güzel sonuçlar almak nasip olsun tatlim... Kafana takma , rahat ol... Geçmişi okumaya sarji bile dayanmıyor... Sarjim bitmiş hehe
Amin tatlim oyy senin minnak nasil canim ne zaman gideceksin dr aOyyy böyle bir minigin olsun insaAllaaahh :)
İnsallah canim onemli bisey degildir aynen benden de yogun bir sekilde parcalar gelmisti koyu kahverengi bende rahim mi temizleniyoracaba diye dusunmustum yarin guzel haberlerini bekliyorum dr a soylersen ustten bakar ustten bakildigi zaman bol su icmen lazim yumurtaliklarini iyi gormesi icin canimİyi geceler canım bılmıyorumkı tatlım atrın dr soyleyecegım ben hıc ıstemıyorum alttan bakmasını bakalım ne olacak 10 gıbı sıteye yazarım canım bu ay degısık oldu canım anlayamadım parcalar yogundu neden bılmıyorum ınsallah sendede bendede onemlı bırsey yoktur
İnsallah canim onemli bisey degildir aynen benden de yogun bir sekilde parcalar gelmisti koyu kahverengi bende rahim mi temizleniyoracaba diye dusunmustum yarin guzel haberlerini bekliyorum dr a soylersen ustten bakar ustten bakildigi zaman bol su icmen lazim yumurtaliklarini iyi gormesi icin canim
İyi geceler tatlim bi sorun yoktur insallah optumiyi geceler tatlı rüyalar canlar öpüyorum hepınızı Allah'a emanet olun :)
Pe perşembeye aldım randevumu... Nasipse o gün gireceğim minnakin kesesini...:) çok heyecanliyimmm..:) minnakim iyidir...annesini tuvaletle arkadaş yaptı :)Amin tatlim oyy senin minnak nasil canim ne zaman gideceksin dr a
lutfen ama negatif dusunme canimmmBenim yumurta çatlayalı bir iki gün olmuştur benimde kasık ağrım var ama bir sağda bir solda ağrı oluyor ama içime doğan bu ayda olmadı
insallah hamissindir canim yaa insallahYok canım şimdi aldım yaptım gebelik testi, negatif halaNeden adet olmuyorum beeeennnn
Neyin var tatlimPe perşembeye aldım randevumu... Nasipse o gün gireceğim minnakin kesesini...:) çok heyecanliyimmm..:) minnakim iyidir...annesini tuvaletle arkadaş yaptı :)
Sik idrar kusum kötü bir şey değil şükür :)Neyin var tatlim
Arkadaşlar listemiz başlığımızda aktif olarak sohbet edenlere açıktır...Bekleriz
EKİM BAT
Bebek isdeyen biri -------> 1 Ekim ---------> 36. deneme ------->
Wuslt ----------------------> 2 Ekim ---------> 6. deneme -------->
Nenu -----------------------> 2 Ekim ---------> 49. deneme ------>
Galina ---------------------> 2 Ekim ---------> 7. deneme --------->
Mogami -------------------> 3 Ekim ---------> 6. deneme --------->
Sirrieyvan ----------------> 4 Ekim ---------> 2. deneme ----------> HAMİŞ
Meemure -----------------> 5 Ekim ---------> 3. deneme ----------> HAMİŞ
Tospaa --------------------> 7 Ekim ---------> 4. deneme
Yfrks ----------------------> 7 Ekim ---------> 9. deneme
Ecrin87 -------------------> 8 Ekim --------> 36. deneme --------->
Golyayla ------------------> 8 Ekim --------> 20. deneme --------->
Donence5838 ------------> 8 Ekim --------> 4. deneme ---------->
Zzzzynpppp --------------> 9 Ekim --------> 6. deneme
Ayseygt1453 -------------> 10 Ekim -------> 3. deneme ---------->
Elisa -----------------------> 11 Ekim -------> 4. deneme ---------->
Betiboop ------------------> 13 Ekim -------> 5. deneme
Sebebiumut --------------> 13 Ekim --------> 1. deneme ---------->
Meleğim66 ---------------> 14 Ekim --------> 4. deneme
Afrodit26 ----------------> 15 Ekim --------> 3. deneme
Hanife55 -----------------> 16 Ekim --------> 10. deneme
Burcunaz1 ----------------> 17 Ekim --------> 5. deneme
Deminos ------------------> 17 Ekim --------> 7. deneme
Sfkaydın ------------------> 17 Ekim --------> 1. deneme
Tubaomur01 ------------> 18 Ekim --------> 3. deneme
FatmaSA -----------------> 19 Ekim ---------> 3. deneme
Kocamlaben -------------> 20 Ekim ---------> 4. deneme
Hilal1653 -----------------> 21 Ekim ---------> 4. deneme
Mgul ----------------------> 22 Ekim ---------> 2. deneme
Missladybird ------------> 22 Ekim ---------> 4. deneme
Gulbıke -------------------> 24 Ekim ---------> 4. deneme
Şekerpancari ------------> 24 Ekim ---------> 6. deneme
Hanfendi25 --------------> 25 Ekim ---------> 4. deneme
Eseslamazi26 -----------> 25 Ekim ---------> 3. deneme
Abcdefcd -----------------> 25 Ekim ---------> 10. deneme
Arsinli --------------------> 26 Ekim ---------> 6. deneme
Lovely35 ------------------> 28 Ekim ---------> 4. deneme
Mogami ------------------> 30 Ekim ----------> 7. deneme
Neslli ---------------------> 30 Ekim ----------> 5. deneme
Kaygılı --------------------> 31 Ekim ----------> 3. deneme
KASIM BAT
Bebek isdeyen biri ------> 1 Kasım ------> 37. deneme
Adrenalin85 -------------> 1 Kasım -----> 10. deneme
Wuslt ---------------------> 1 Kasım ------> 7. deneme
Okosale ------------------> 1 Kasım ------> 7. deneme
Elifbade06 ---------------> 3 Kasım ------> 8. deneme
Berlinberlin -------------> 3 Kasım ------> 1. deneme
Sebebiumut --------------> 4 Kasım ------> 2. deneme
Elisa ----------------------> 6 Kasım ------> 5. deneme
Golyayla ------------------> 7 Kasım ------> 21. deneme
Ecrin87 -------------------> 10 Kasım -----> 37. deneme
Donence5838 ------------> 11 Kasım ------> 5. deneme
Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz alıntı yapabilirsiniz
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen[/QUOT
iyı aksamlar benı de ekleye bılırmısız listeye 1 yıldır cok tedavi gordum esımın morfolojı sorunu vardıbı turlu olmuyordu.ekım 8 deadet olmam gerekıyordu,doktorla gorusmustum tup bebek icın .Ama bugun kan testı verdım ve degerım 1160 cıkmıs adetım de 2 gun ıdı gecıkmısti.
Bunlar guzel gunlerin ben 7.haftamda artk nerdeyse wcde yatip kalkacaktimSik idrar kusum kötü bir şey değil şükür :)
Oyy teyzesi sevsin minnakini bunlar guzel heyecanlar insallah persembe goreceksin bebisini simdiden annesini yoruyormuymus minnakPe perşembeye aldım randevumu... Nasipse o gün gireceğim minnakin kesesini...:) çok heyecanliyinem..:) minnakim iyidir...annesini tuvaletle arkadaş yaptı :)
Hadi ya simdide sik gidiyormusun canim wc ye minnakin iyi olsunda gerisi onemli degilBunlar guzel gunlerin ben 7.haftamda artk nerdeyse wcde yatip kalkacaktim
insa
insallah hamissindir canim yaa insallah
Ben uzayan akıntıyı yumdan 3-4 gun sonra gormustum sadece.dahada görmedim.akıntım sarımsıydı sadece.regliye kadarda losyon seklınde beyaz akıntım oldu sadece.sarımsı akıntı şimdilerde var hep ana su gibi sıvı koyu değil hiç benimkızlarrr ve özellikle hamişleeeer bişi sorcam sümüksü bi akıntınız oluyo mu sizin demin tuvalete girdim çok fazla akıntı geldi bu şekilde uzayan bata 4 var
allah allaah bildiğin yumurta akı gibi kuuzum ve af edersin peçete dolusu yani öle çok benm tek adet belirtim ayağımı üşütürsem kasık ağrısıdır bi de bi tane sivilce cıkar çenemde..kasık ağrım yok ama çömelince falan acıyo sanki kasıklarım 2 gündür yürürken hissediyorum hem de..Ben uzayan akıntıyı yumdan 3-4 gun sonra gormustum sadece.dahada görmedim.akıntım sarımsıydı sadece.regliye kadarda losyon seklınde beyaz akıntım oldu sadece.sarımsı akıntı şimdilerde var hep ana su gibi sıvı koyu değil hiç benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?