2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

İnşallah sıfa olur canım benım valla canım bende rahatladım bu ayda bal tarcın corek otu yapıyorum bakalım hayırlısını ınsallah hayırlı zamanda bızede kısmet olacak tatlım amın tatlım cok sagol guzel duaların ıcın bu arada balı kaynar sıcaklıktakı suya karıstırma sakın canım ılık suda olacak cunku bal ozellıgını kaybedıyormus

anladım kuzum öyle yapıcam sağol...

Gunaydin canim iyi olmana sevindim enfeksiyon icin ultrasondan mi bakti canim o bide dr 13 14 15 gunleri ust uste mi iliski onerdi folik asit bende kullanmak istiyorum benim dr vermedi esime diyorum bende kullanayim diye dr vermedi kendi basina kullanma diyor

Tesekkur ederım canım evet canım ultrasondan baktı evet canım hıc bırgun arayla demedı dırek 13 14 15 gunlerde ılıskı olmalı dedı bence al kullan canım folıc asıtı cok önemlı cunku benım esımde öyle dıyordu ama ben anlattım canım karısmadı sonrada bende bebk dusnmuyorum dıye ara vermıstım yaklasık 2 haftadır ıcmıyordum yenıden basladım ıcmeye

[QUOTE="

çatlamış olabilir ama sakın ilişkiyi bırakma bikaç gün daha devam...bende geçen ay 12 de gördüm pozitifi ve 13. gün doktora gittiğimde daha çatlamamıştı ateşimde poz. olduktan 3 gün sonra yükseldi...tavsiyem önümüzdeki 4 günü iyi değerlendir fıstık[/QUOTE]
cnm bu sabah yine düşüktü ateşim bakalm öğleden snrbi ovu daha yapıym ona göre buaksamı değerlendirrz tekrar yada yrn sabahı bide eşim test yaptırck ya onun için acele ediyorm şu yum belli olsaydı 3 gün perhize girecek

Him anladim canim bende enfeksiyondan suphelenmistim sali gidecegim varsa ultrasondan gorur o zaman bende alayim folic asit dr a soylerim yazar herhalde

kızlar bn adetliyken gittiğim son dr adetli halimle alttan baktı yum rezervine bakmış asıl böyle zmnda bakılcak ki görebilelim dedi normalde de böyle bakılması daha ii karından hersey görünmez dedi önceki dr hep karından bakıyodu bana da anlamadm ki

Him anladim canim bende enfeksiyondan suphelenmistim sali gidecegim varsa ultrasondan gorur o zaman bende alayim folic asit dr a soylerim yazar herhalde

Yazar canım evet canım varsa cıkar hıc tahlıl falan yapmadı cunku bana dırek karından ultrasondan bakarak söyledı ınsallah senınde tertemz cıkar guzel haberlerle gelırsın canım

Benim ilk gittigim dr da alttan bakmisti bu dr um karindan bakiyor hadi ya gercekten gorunmuyor muymus peki bu dr niye karindan bakiyor vajinusmus gecmisim oldugunu biliyor onun icin mi acaba bilemedim simdi sali gidecegim bakalim dr a

Canim icini ferah tut .bak bi sorun cikmamis daha erken zamani gelince olucak insallah.

Yazar canım evet canım varsa cıkar hıc tahlıl falan yapmadı cunku bana dırek karından ultrasondan bakarak söyledı ınsallah senınde tertemz cıkar guzel haberlerle gelırsın canım
Tesekkur ederim canim insallah guzel haberler veririm bol su icmeye calisiyorum varsa temizlensin diye sende bol su ic canim insallah kasimda hamis olursun

Benim ilk gittigim dr da alttan bakmisti bu dr um karindan bakiyor hadi ya gercekten gorunmuyor muymus peki bu dr niye karindan bakiyor vajinusmus gecmisim oldugunu biliyor onun icin mi acaba bilemedim simdi sali gidecegim bakalim dr a
bnde ilk dr dan dolayı sıkıntılıydm sanırımm banada onun için karından baktı cnm ama 3.dr nasıl görüyomus oradan dedi

kızlar bişi dicem hayatta herşey mümkün yeter ki Rabbim ol desin.benim kızın okulunda bir veli kadın nerdeyse 100 kg falan ama 2 aylık hamile gören doğum ne zaman diye soruyo. yanlış anlamayın yermiyorum ama normalde böyle hamile kalma şansı yüzde kaçtır ki?Rabbim çok büyük...

Tesekkur ederim canim insallah guzel haberler veririm bol su icmeye calisiyorum varsa temizlensin diye sende bol su ic canim insallah kasimda hamis olursun

İnşallah canım benım hep beraber hamıs olalım bende bol bol su ıcmeye calısıyorum canım ama ABCDEFCD yazdıklarını okuyunca bıraz kafam karıstı alttan bakmadı ya varsa bırsey goremedıyse ama dıyorumkı karından baktıgında en ufak bırsey gorse alttanda bakardı sanırım sen canım dr sorarmısın karından bakıldıgında enfeksıyon varsa gorulurmu dıye kafam karıstı ınsallah sende kasımda hamıs olursun bu ay ıkımızde aynı seyler yapıyoruz sen onden gıt bende arkandan geleyım :)

Günaydınlar elisam muayenen güzel geçmiş hadi bakalım gelsin bebiş biz daha bu ay sadece bir kere çalışma yaptık bugün adetin tam 14. günü bugün akşamı da değerlendiririz 3 günde güzel sperm birikmiştir.

elisa dün aksam yaramazlık öncesi pump it yapalım biras dedik açtık videoyu tv de gectik karsısına ikimizde hareketleri yapıcz diye şekilden şekle girdik dikkat ettimde biz 7yılı geckin süredir beraberiz hiç birlikte spor yapmamısız yürüyüş koşu dışında o yüzden birbirimize bakıp gülmekten bişi yapamadk eşimde biz bildiğimz sporu yapalım diye kapattı çalışmaya gectik

Gunaydın canım evet canım cok sukur guzel gectı ama bıraz kafam karıstı karından ultrsanla baktıgında enfeksıyon varsa goremeyeılırmıkı sadece karından baktı
Canım saglıklı spremler bırıkmıs hazır ve nazır bır sekılde sızı beklıyorlar hadı bakalım bol bol calısın bugun ve bugunden sonra :) bende adetımın bıtmesını beklıyorum canım ozledım kocısımı 2 hafta olacak nerdeyse calısma yapmayalı

:):) Vayyy kapanısı guzel yapmıs canım esın
valla tatlım esım dıger odada ders calısıyor bende oturma odasında yaptım ama bazı hareketlerı tam oturtamadım henız hızlı yaptıkları ıcın gercekten komık oluyor ama :) ama ben 30 dk anca yapabıldım bızde esımle yuryus dısında hıc spor yapmadık bende dedım sende yap dıye sne benı karıstırma o ıslere dıyr :)

valla bnmkide dün aksamdan snr yapmaz sanırım çook komik oldu neyse şu yum günlerini atlatıyımda öyle yapıyım diyorm bebiş olmaz derken oluverirde azda olsa dikkat edeyim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…