tamam canım mutlaka denicem.teşekkür ederim kuzum kafana takma sende bende senin gibi 4 ay olmayınca taktım ne zaman ki dr gidip hiç bir şeyimin olmadığını öğrendim hamile kaldım.Rabbim inşaAllah sanada nasip eder .AMİN...
anladım kuzum öyle yapıcam sağol...İnşallah sıfa olur canım benım valla canım bende rahatladım bu ayda bal tarcın corek otu yapıyorum bakalım hayırlısını ınsallah hayırlı zamanda bızede kısmet olacak tatlım amın tatlım cok sagol guzel duaların ıcın bu arada balı kaynar sıcaklıktakı suya karıstırma sakın canım ılık suda olacak cunku bal ozellıgını kaybedıyormus
Gunaydin canim iyi olmana sevindim enfeksiyon icin ultrasondan mi bakti canim o bide dr 13 14 15 gunleri ust uste mi iliski onerdi folik asit bende kullanmak istiyorum benim dr vermedi esime diyorum bende kullanayim diye dr vermedi kendi basina kullanma diyorGünaydın kızlar dr dan geldım
karından baktı hıcbırseyın yok tertemız dedı enfeksiyon yokmus bebek ıstıyorsan adetının 13. 14. ve 15. gunu ılıskıye gır dedı
adetlıyken dusun parcaları sordum normal dedı
ve bacak agrımın fıtıktan kaynaklanabılecegını genel cerraha veya ortopedıye gıtmem gerektıgını söyledı
çok sukur ıcım rahatladı kızlar bebek dsusunuyorsan onun ıcın 3 ay öneceden kullanman gereken folıc asıt var dedı bende onu kullanıyorum dedım :)
Gunaydin canim iyi olmana sevindim enfeksiyon icin ultrasondan mi bakti canim o bide dr 13 14 15 gunleri ust uste mi iliski onerdi folik asit bende kullanmak istiyorum benim dr vermedi esime diyorum bende kullanayim diye dr vermedi kendi basina kullanma diyor
Him anladim canim bende enfeksiyondan suphelenmistim sali gidecegim varsa ultrasondan gorur o zaman bende alayim folic asit dr a soylerim yazar herhaldeTesekkur ederım canım evet canım ultrasondan baktı evet canım hıc bırgun arayla demedı dırek 13 14 15 gunlerde ılıskı olmalı dedı bence al kullan canım folıc asıtı cok önemlı cunku benım esımde öyle dıyordu ama ben anlattım canım karısmadı sonrada bende bebk dusnmuyorum dıye ara vermıstım yaklasık 2 haftadır ıcmıyordum yenıden basladım ıcmeye
kızlar bn adetliyken gittiğim son dr adetli halimle alttan baktı yum rezervine bakmış asıl böyle zmnda bakılcak ki görebilelim dedi normalde de böyle bakılması daha ii karından hersey görünmez dedi önceki dr hep karından bakıyodu bana da anlamadm kiİyi geceler canim ustten bakmisti dr ben adetliyken gittigimde adet olmadigim zamanda aslinda ustten bakiyor benim vajinus gecmisim oldugu icin sanirim oyle bakti dr a soylersin belki alttan bakmaz kiz benimde bu ay oyle parca parca oldu adetim acaba enfeksiyon bendede mi var
Him anladim canim bende enfeksiyondan suphelenmistim sali gidecegim varsa ultrasondan gorur o zaman bende alayim folic asit dr a soylerim yazar herhalde
Benim ilk gittigim dr da alttan bakmisti bu dr um karindan bakiyor hadi ya gercekten gorunmuyor muymus peki bu dr niye karindan bakiyor vajinusmus gecmisim oldugunu biliyor onun icin mi acaba bilemedim simdi sali gidecegim bakalim dr akızlar bn adetliyken gittiğim son dr adetli halimle alttan baktı yum rezervine bakmış asıl böyle zmnda bakılcak ki görebilelim dedi normalde de böyle bakılması daha ii karından hersey görünmez dedi önceki dr hep karından bakıyodu bana da anlamadm ki
Canim icini ferah tut .bak bi sorun cikmamis daha erken zamani gelince olucak insallah.İnşallah sıfa olur canım benım valla canım bende rahatladım bu ayda bal tarcın corek otu yapıyorum bakalım hayırlısını ınsallah hayırlı zamanda bızede kısmet olacak tatlım amın tatlım cok sagol guzel duaların ıcın bu arada balı kaynar sıcaklıktakı suya karıstırma sakın canım ılık suda olacak cunku bal ozellıgını kaybedıyormus
Tesekkur ederim canim insallah guzel haberler veririm bol su icmeye calisiyorum varsa temizlensin diye sende bol su ic canim insallah kasimda hamis olursunYazar canım evet canım varsa cıkar hıc tahlıl falan yapmadı cunku bana dırek karından ultrasondan bakarak söyledı ınsallah senınde tertemz cıkar guzel haberlerle gelırsın canım
Canim icini ferah tut .bak bi sorun cikmamis daha erken zamani gelince olucak insallah.
bnde ilk dr dan dolayı sıkıntılıydm sanırımm banada onun için karından baktı cnm ama 3.dr nasıl görüyomus oradan dediBenim ilk gittigim dr da alttan bakmisti bu dr um karindan bakiyor hadi ya gercekten gorunmuyor muymus peki bu dr niye karindan bakiyor vajinusmus gecmisim oldugunu biliyor onun icin mi acaba bilemedim simdi sali gidecegim bakalim dr a
Tesekkur ederim canim insallah guzel haberler veririm bol su icmeye calisiyorum varsa temizlensin diye sende bol su ic canim insallah kasimda hamis olursun
Günaydınlar elisam muayenen güzel geçmiş hadi bakalım gelsin bebiş biz daha bu ay sadece bir kere çalışma yaptık bugün adetin tam 14. günü bugün akşamı da değerlendiririz 3 günde güzel sperm birikmiştir.
elisa dün aksam yaramazlık öncesi pump it yapalım biras dedik açtık videoyu tv de gectik karsısına ikimizde hareketleri yapıcz diye şekilden şekle girdikdikkat ettimde biz 7yılı geckin süredir beraberiz hiç birlikte spor yapmamısız yürüyüş koşu dışında o yüzden birbirimize bakıp gülmekten bişi yapamadk eşimde biz bildiğimz sporu yapalım diye kapattı çalışmaya gectik
valla bnmkide dün aksamdan snr yapmaz sanırım çook komik oldu neyse şu yum günlerini atlatıyımda öyle yapıyım diyorm bebiş olmaz derken oluverirde azda olsa dikkat edeyim bari:):) Vayyy kapanısı guzel yapmıs canım esın
valla tatlım esım dıger odada ders calısıyor bende oturma odasında yaptım ama bazı hareketlerı tam oturtamadım henız hızlı yaptıkları ıcın gercekten komık oluyor ama :) ama ben 30 dk anca yapabıldım bızde esımle yuryus dısında hıc spor yapmadık bende dedım sende yap dıye sne benı karıstırma o ıslere dıyr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?