Niye moralin bozuk canimkaraları bağlladım oturuyorum canm moralim bozuk sen
Annemi dun aksam ugurladik yine tek kaldimBen çalışıyooommmmmmAnneni buldun bizi unuttun demi kız
Afiyet olsun cnm bende oturup dizi izliyorum sıkıliyorum:)elifim kocama kek yaptım şu an o ders çalışıyor bende sizle sohbet ediyorum :) sen?
test yaptım negatif çıktı bi de sağ kasığım acıyo kist var heralde canmNiye moralin bozuk canim
Annemi dun aksam ugurladik yine tek kaldimunuturmuyum sizi hepinizi cok seviyorum
Afiyet olsun cnm bende oturup dizi izliyorum sıkıliyorum:)
Allah kavuştursun tatlım üzülme bende burada yalnızım eşim ve oğluşlarımdan başka tanıdığım kimse yok Mersinde..Huzurun yerinde olsun seslerini duyup şükret :)Niye moralin bozuk canim
Annemi dun aksam ugurladik yine tek kaldimunuturmuyum sizi hepinizi cok seviyorum
Afiyet olsun cnm bende oturup dizi izliyorum sıkıliyorum:)
Kızlar selamlar giremiyorm izinliydim haftaya doktora gidicemm şimdilik kabızlık problemi ve gaz sancım var
aksamlari meyve ye bol su ic gunboyu bide sebze yemegi ye armut erik kombosta ic seker cok atma icebilcegin sekilde ben neskafe tarzi cok iciyorum cay oyuzden duphalak ta iciyorum cay neskafe icmesem baya fayda oluyor
Nasıl başa çıkıyorsun ben dayanamıyorum napmam lazım gaz sancısı mahfettti midem ağrıyor onu geçtim kabızlık yara yaptı totom yırtılıyor napıxam ben böle
test yaptım negatif çıktı bi de sağ kasığım acıyo kist var heralde canm
tatlım ağrı değil 1 hafta öncesine kadar hafif sızı vardı sağda şimdi dünden beri de hani bi yerini çarparsın da bastırınca acır ya işte öyle bi acı var sağda anlamadım nedden olur.. tabi enfeksiyon olup olmadığını anlaması için tahlil yapar vajina ağzından örnek alıpTatlım nasılsın agrın varmıs sanırım nasıl bır agrı bendede varda bugun dr gıttım bırsey yok tertemız dedı ama neden agrıyor bılmıyorum arkadaslarda karından bakmayla enfeksıyon olup olmadıgını anlayamaz dedıler bılmıyorum
tatlım ağrı değil 1 hafta öncesine kadar hafif sızı vardı sağda şimdi dünden beri de hani bi yerini çarparsın da bastırınca acır ya işte öyle bi acı var sağda anlamadım nedden olur.. tabi enfeksiyon olup olmadığını anlaması için tahlil yapar vajina ağzından örnek alıp
Yok ya kist degikdir iltihap olabilir yada enfeksiyon canim benimde idrar yollarinda iltihapbyada enfekaiyon olunca agri yapardi bol bol su ic kekik cayi ic benim enfekaiyon gecerdi onu icince bide yogurdun ustnde toplanan su da oyle iyi gelir gecmis olsuntest yaptım negatif çıktı bi de sağ kasığım acıyo kist var heralde canm
Oyle zatende annemi cok ozluyorum isteAllah kavuştursun tatlım üzülme bende burada yalnızım eşim ve oğluşlarımdan başka tanıdığım kimse yok Mersinde..Huzurun yerinde olsun seslerini duyup şükret :)
sağol tatlımYok ya kist degikdir iltihap olabilir yada enfeksiyon canim benimde idrar yollarinda iltihapbyada enfekaiyon olunca agri yapardi bol bol su ic kekik cayi ic benim enfekaiyon gecerdi onu icince bide yogurdun ustnde toplanan su da oyle iyi gelir gecmis olsun
Yok ya kist degikdir iltihap olabilir yada enfeksiyon canim benimde idrar yollarinda iltihapbyada enfekaiyon olunca agri yapardi bol bol su ic kekik cayi ic benim enfekaiyon gecerdi onu icince bide yogurdun ustnde toplanan su da oyle iyi gelir gecmis olsun
yok canm enfeksiyon bacağa ağrı yapmaz öyle adetinde ya da akıntında bi değişiklik koku ya da renk değişimi gördüysen şüphelen ağrı olmaz ondan yok dediyse yoktur doktor şüphelense bakardı zaten..Gecmıs olsun canım yanı ben bosunamı gıttım dr canımustelık kendısıne soyledım dedımkı ben enfeksıyondan suphelenıyorum acaba omu bacagıma vuruyor agrısı dıye dedım yok hıcbırsey dedı bana benımkıde bazen sızı seklınde bazende hanı damar ust uste bıner ya aynı onun gıbı yuruken acıyor benımde sag bacagım bana hıcbırseyın yok dedı gonderdı kafam karıstı
Canim sen yinede bol bol su icip yuruyus yap ve afrodite dedigim gibi kekik cayi icGecmıs olsun canım yanı ben bosunamı gıttım dr canımustelık kendısıne soyledım dedımkı ben enfeksıyondan suphelenıyorum acaba omu bacagıma vuruyor agrısı dıye dedım yok hıcbırsey dedı bana benımkıde bazen sızı seklınde bazende hanı damar ust uste bıner ya aynı onun gıbı yuruken acıyor benımde sag bacagım bana hıcbırseyın yok dedı gonderdı kafam karıstı
Adetım bu ay bıraz daha parcalıydı canım ama onun dısında bır degısıklık koku falan vs yok canımyok canm enfeksiyon bacağa ağrı yapmaz öyle adetinde ya da akıntında bi değişiklik koku ya da renk değişimi gördüysen şüphelen ağrı olmaz ondan yok dediyse yoktur doktor şüphelense bakardı zaten..
Iyiyiz tatlim en son carsamba gunu gordum minnakimizi misil misil uyuyordu annesi gibi uykucu olacak galibaElifim nasılsın canım bebıs nasıl
Canim sen yinede bol bol su icip yuruyus yap ve afrodite dedigim gibi kekik cayi ic
Iyiyiz tatlim en son carsamba gunu gordum minnakimizi misil misil uyuyordu annesi gibi uykucu olacak galiba
Acaba ikili testte belli olurmu cinsiyeti..kiz bide korkuyorum annesi gibi uyumayan gunduzde kalkmayan bisey olacak diyeoyyy maşallah canım uyuyun siz uyuyarak buyuyecek tabıkı mınnakımız az kaldı yakında cınsıyetınıde ogrenırsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?