2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

karaları bağlladım oturuyorum canm moralim bozuk sen
Niye moralin bozuk canim
Ben çalışıyooommmmmm Anneni buldun bizi unuttun demi kız
Annemi dun aksam ugurladik yine tek kaldim unuturmuyum sizi hepinizi cok seviyorum
elifim kocama kek yaptım şu an o ders çalışıyor bende sizle sohbet ediyorum :) sen?
Afiyet olsun cnm bende oturup dizi izliyorum sıkıliyorum:)

Niye moralin bozuk canim

Annemi dun aksam ugurladik yine tek kaldim unuturmuyum sizi hepinizi cok seviyorum

test yaptım negatif çıktı bi de sağ kasığım acıyo kist var heralde canm

Niye moralin bozuk canim

Allah kavuştursun tatlım üzülme bende burada yalnızım eşim ve oğluşlarımdan başka tanıdığım kimse yok Mersinde..Huzurun yerinde olsun seslerini duyup şükret :)

Tatlım nasılsın agrın varmıs sanırım nasıl bır agrı bendede varda bugun dr gıttım bırsey yok tertemız dedı ama neden agrıyor bılmıyorum arkadaslarda karından bakmayla enfeksıyon olup olmadıgını anlayamaz dedıler bılmıyorum

tatlım ağrı değil 1 hafta öncesine kadar hafif sızı vardı sağda şimdi dünden beri de hani bi yerini çarparsın da bastırınca acır ya işte öyle bi acı var sağda anlamadım nedden olur.. tabi enfeksiyon olup olmadığını anlaması için tahlil yapar vajina ağzından örnek alıp

Gecmıs olsun canım yanı ben bosunamı gıttım dr canım ustelık kendısıne soyledım dedımkı ben enfeksıyondan suphelenıyorum acaba omu bacagıma vuruyor agrısı dıye dedım yok hıcbırsey dedı bana benımkıde bazen sızı seklınde bazende hanı damar ust uste bıner ya aynı onun gıbı yuruken acıyor benımde sag bacagım bana hıcbırseyın yok dedı gonderdı kafam karıstı

Yok ya kist degikdir iltihap olabilir yada enfeksiyon canim benimde idrar yollarinda iltihapbyada enfekaiyon olunca agri yapardi bol bol su ic kekik cayi ic benim enfekaiyon gecerdi onu icince bide yogurdun ustnde toplanan su da oyle iyi gelir gecmis olsun

sağol tatlım

Elifim nasılsın canım bebıs nasıl

yok canm enfeksiyon bacağa ağrı yapmaz öyle adetinde ya da akıntında bi değişiklik koku ya da renk değişimi gördüysen şüphelen ağrı olmaz ondan yok dediyse yoktur doktor şüphelense bakardı zaten..

Canim sen yinede bol bol su icip yuruyus yap ve afrodite dedigim gibi kekik cayi ic

Adetım bu ay bıraz daha parcalıydı canım ama onun dısında bır degısıklık koku falan vs yok canım

Canim sen yinede bol bol su icip yuruyus yap ve afrodite dedigim gibi kekik cayi ic

Tamam canım cok sagol dedıgını yapacagım kekık cayı arada ıcerdım ama bu sıralar sık sık ıcecıgım gunde 1 cay bardagı

Iyiyiz tatlim en son carsamba gunu gordum minnakimizi misil misil uyuyordu annesi gibi uykucu olacak galiba

oyyy maşallah canım uyuyun siz uyuyarak buyuyecek tabıkı mınnakımız az kaldı yakında cınsıyetınıde ogrenırsın :)

Selam kizlarrr :)

Bu sabah iliskiden sonra cok azcik kanamam oldu ama bi daha gelmedi. Zaten bugun kontrole gidicektik. Korka korka gittim doktorumuza ama korktugumuzdan ziyade cok farkli bir durumla karsilastik hic beklemiyordum ama kalp atisini duyduk ve bebegimizi gorduk ortalama parmak tirnagimiz kadar Doktorumuz hamilelikte bu tarz kanamalar olabilir dedi ama iliski yasagi koydu 1-2haftalik. Cok mutluyum allah hepinize nasip etsin bebisimin varligini artik tumuyle hissetmek cok guzel

oyyy maşallah canım uyuyun siz uyuyarak buyuyecek tabıkı mınnakımız az kaldı yakında cınsıyetınıde ogrenırsın :)
Acaba ikili testte belli olurmu cinsiyeti..kiz bide korkuyorum annesi gibi uyumayan gunduzde kalkmayan bisey olacak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…