Tatlim sen boyle degildin ne desem bilemedim ki esinden uzaktasin ondan mi boyle dusunuyorsun acaba bende esimden uzakken hicbirseyden zevk alamiyordum lutfen kendini toparlamaya calis canim bi psikologa falan mi gitsen anlatsan durumu faydasi olur seni uzgun gorunce bende uzuluyorum elimden bisey gelse keskeAdetime daha 15gun var canim.. genel halim bu sekilde kendimle artik barisik degilim sanirim depresyondayim hicbiseyden zevk almiyorum keyifsizim bosuna yasiyomusum gibi cocuk istemiyorum yani olsun diye cabalamiyorm olsa ne olacak diyorm evliligmden memnukeskeilim bazen cok memnunum ama cok iyi anlasan cift degiliz belkide onun verdigi karmasiklik var beynimde kalbimde.. sabun isiyle oyalaniyorum arada bi orgu yapiyorum namaz kiliyorum bi sekilde bigun daha bitiyo , bos geliyo hersey ne zaman son nefesim diye merakla bekliyorum, icini sisirmis olabilirim ama durum bu
Adetime daha 15gun var canim.. genel halim bu sekilde kendimle artik barisik degilim sanirim depresyondayim hicbiseyden zevk almiyorum keyifsizim bosuna yasiyomusum gibi cocuk istemiyorum yani olsun diye cabalamiyorm olsa ne olacak diyorm evliligmden memnun degilim bazen cok memnunum ama cok iyi anlasan cift degiliz belkide onun verdigi karmasiklik var beynimde kalbimde.. sabun isiyle oyalaniyorum arada bi orgu yapiyorum namaz kiliyorum bi sekilde bigun daha bitiyo , bos geliyo hersey ne zaman son nefesim diye merakla bekliyorum, icini sisirmis olabilirim ama durum bu
Insallah hamileliktir ...ahhhhhh ahhh :)öyleyse sevinebilirim yoksa da korkunç kilo alıyorum demektir
Canm ben yedim bol bol tazesini kurusunu belki kuru daha iyi olur bilmiyorum cunku cok tatli oluyo kuru icemiyorumincir kurj mu ysptin yoksa elde mi yedi bende badliycam bir an once
Suan duzeldinmi.peki.nasilsin?Canim depresyon bir hastaliktir. Maalesef herkesin dilinde oldugu gibi basit bir durum degildir. Tansiyon gibi seker gibi troid gibi grip gibi. Ilacsiz atlatilamaz . Ilacsiz atlattim diyenler depresyonda degildir. Icine ceken bir girdap gibidir. Antidepresanlar beyinde salgilanmasi azalan mutluluk hormonunu normale cekerler. Bi dusun arastir bende senin gibiydim cnm
Bilmiyorum.ne.yapacagimi sorunlar git gide buyuyo akisina.birakinca da bisey cozulmuyoTatlim sen boyle degildin ne desem bilemedim ki esinden uzaktasin ondan mi boyle dusunuyorsun acaba bende esimden uzakken hicbirseyden zevk alamiyordum lutfen kendini toparlamaya calis canim bi psikologa falan mi gitsen anlatsan durumu faydasi olur seni uzgun gorunce bende uzuluyorum elimden bisey gelse keske
tamam kuzum hallediyorum....şimdiden geçmiş olsun balımevet atarmısın lütfen herhangi bir belirti yok 15 ekim yaparmısın ozamana kadar doktorada gideceğim ne olduğu çıkar inşallah
Canim hakkimda herseyin hayirlisi olur insaAllah..dua et Rabbim sanada hayirli evlat naaip eder insaAllahMogami
beni listeden cikarirmisin.. topikte olamiycam artik. Hamile arkadaslarim Allah saglikla kucaginiza yavrularinizi almayi nasip etsin, cocuk icin can atan arkadaslarimda hic problem yokken olmuyorsa ( bnm gibi) gercekten vardir bi sebebi.. Rabbimin bi bildigi vardirda nasip etmiyodur.. Hepinize tesekkur ederim ilgilendgnz icin bugune kadar ,opuyorum hepinizihanife55 ayni gun evlenmistik ama insallah sonun bnm evliligim gibi olmaz.. Hoscakalin
Canim insaAllah adet olursunda su poliplerinden kurtulursunListede ayrık otu gibi kalmışım
Iyi dusun canim bende kesin kist oldu diye gitmistim bse cikmadiGüzeller hala adet olmadım, 5 gün geçti. Yarın ultrason için doktora gidiyorum. Öyle dedi doktorum. Kist var muhtemelen
Hamilelerin duasi kbl olur derler elimden sadece bu geliyor, rabbim sana ve tum istiyenlere tez zamanda hayirli saglikli bir evlat nasip etsin...Mogami
beni listeden cikarirmisin.. topikte olamiycam artik. Hamile arkadaslarim Allah saglikla kucaginiza yavrularinizi almayi nasip etsin, cocuk icin can atan arkadaslarimda hic problem yokken olmuyorsa ( bnm gibi) gercekten vardir bi sebebi.. Rabbimin bi bildigi vardirda nasip etmiyodur.. Hepinize tesekkur ederim ilgilendgnz icin bugune kadar ,opuyorum hepinizihanife55 ayni gun evlenmistik ama insallah sonun bnm evliligim gibi olmaz.. Hoscakalin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?