Oyyyy sevsin teyzesi onun koca kafasınıEki Görüntüle 1267999 Kizlar bugun ki halimiz doktorumuz gelmemizi soyledi ben zaten dunden raziyim gitmeyeerkek gibi sanki ama uyuyor bizimki her zamanki gibi belli olmazmis kucukmus daha gelecek hafta persembe yada cuma gelmemi istedi ense kalinligina bakilacakmis:)
Oyyy annem bana benzicek banaTembel galiba bu
Git git , minnakının kalbi pit pit atsın şöyleee , sende musmutlu yaşamaya devam et inşaAllah tatlımmbekledim vallla korkudan gidemiyorum desem :9 doğumda giderim artık o değil inşallah hayırlısı ile haftayı atlatayım yada bir sabah giderim işe gelmeden
Hakketen abla koca kafali buOyyyy sevsin teyzesi onun koca kafasınıUyusun da büyüsün annesi :)
çok iyim ben aslında geziyorm eğleniyorum yiyorm içiyorum keyfim yerinde ama geçen sefer yaşamadığım onca şeyi yaşıyorm midem fena ne yesem gaz ne yesem kabızım bilmiyorum başım dönüyor fenayım yaniGit git , minnakının kalbi pit pit atsın şöyleee , sende musmutlu yaşamaya devam et inşaAllah tatlımm
Merak etme her şey güzel olacak
işallah canım herşey güzel olur diye dua ediyoruzzz artık gerçi kaderden öteye geçilmez...gerçekten molmüş takmıyorum artık hani daha farklı şeyler isteyip günümüzü gün ediyoruz eşimle...aslında eşim en başından beri diyordu haklıydı... zehir etmişim kendimi üzmekle... kafam başka şeylerle meşgul olunca daha mutlu ve takmaz oluyor insan...belkide zamanla alıştığımızdandır...Hade bakalım fazla beklekleymez bizi inşallah canm benim de içimde bir rahatlık var mol defteri kapandı artık sağlıklı bebişler olacak inşallah
Oyy sağlıkla büyümeye çalışıyor minnoş ondandır canım :)çok iyim ben aslında geziyorm eğleniyorum yiyorm içiyorum keyfim yerinde ama geçen sefer yaşamadığım onca şeyi yaşıyorm midem fena ne yesem gaz ne yesem kabızım bilmiyorum başım dönüyor fenayım yani
uzantısını yesinler onun minik bir erkek demek..bende erkektir die düşünüyorum..herkesin içine erkek die doğuyor.bende etkisinde kaldım galıba benımde ıcıme erkekmıs gıbı gelıyor..ama kız olsun cok ısterdım.saglıklı olsunlarda cınsıyet onemlı degılBende dedim oyle canim ama uzanti gordm dedi doktr tabi cok kucuk suan anlasilmaz dedi 10+4 uz suan
sorma abla belkide ondan büyüyemedi bebişim sen gittin mi doktoraoyyyy hadi inşaAllah 15 gün sonra kalp atışını da duyarsın kuzumm evham yapma sürekli kendini stresee sokuyosun ve bebişini dee
Aynen canim dusunsene kiz olsa pembeli pembeli giydrsek saclarini tarasak orsek ayyy kizlarda ayri guzel oluyor yauzantısını yesinler onun minik bir erkek demek..bende erkektir die düşünüyorum..herkesin içine erkek die doğuyor.bende etkisinde kaldım galıba benımde ıcıme erkekmıs gıbı gelıyor..ama kız olsun cok ısterdım.saglıklı olsunlarda cınsıyet onemlı degıl
Bana bildiğin % 50 ... Kimisi erkek , kimisi kız...uzantısını yesinler onun minik bir erkek demek..bende erkektir die düşünüyorum..herkesin içine erkek die doğuyor.bende etkisinde kaldım galıba benımde ıcıme erkekmıs gıbı gelıyor..ama kız olsun cok ısterdım.saglıklı olsunlarda cınsıyet onemlı degıl
aminn canım benim inşaallah; hayırlısı olsun herşey Allah'tan Rabbimden gelene razıyız sonuçta inşaallah herşey çok güzel olur hepimiz içinAnladım canımm...
Evet çok şükür, umarım böyle devam eder canım benimm...
Amin , amiiin öyle canım benim... Her şey O'ndanaminn canım benim inşaallah; hayırlısı olsun herşey Allah'tan Rabbimden gelene razıyız sonuçta inşaallah herşey çok güzel olur hepimiz için
laboquick tatlım ovulasyonun yanında gelenlerden yaptım ..bugun erken gebelik alcam yarın ya da çarsamba tekrar yaparım ovu da yapıcam bakalım daha koyulaşacak mı sağol tatlım amin.. :)Senin için girmistim... Şaşırdım... Neyse bakalim Rabbim hayırlı olanı versin.... Varsa da geç öğrenmek daha iyi zaten sen hiç merak etme canim:) birde markasını merak etmiştim yaptığın testin ?
Hadi bakalım hayırlısı olsun tatlım benimm inşaAllaaah...laboquick tatlım ovulasyonun yanında gelenlerden yaptım ..bugun erken gebelik alcam yarın ya da çarsamba tekrar yaparım ovu da yapıcam bakalım daha koyulaşacak mı sağol tatlım amin.. :)
Şincik öyle olur büyüdükçe orantılı olur vücudu :)Hakketen abla koca kafali bu
Ama ben kaç aydır bu sistemde çalışıyorum birşey olduğu yok.evet canım aynen koyu görürsen bugün yarın ve ertesi gün mutlaka çalış
Maşallah sende çok genç anne olmuşsun Rabbim sana da erkek çocuk nasip etsin :)Eki Görüntüle 1268033 buda benim ailem ramazan bayraminda tatildeyken kizlarim kardes diye bizi yediler olursa bizde istiyoruz artik hayirlisi allahtan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?