İnsallah hamissindir tatlim cikmazsada uzulme daha batina var cunkuhastahanede kararım değişmezse kandan korktuğum içinyapacağım sanırım deli tarafım tuttu nedense bakalım çıkmazsa da üzülmem daha yeniyiz sonuçta
inş kuzum burda devlette günü geçmeyince yapmıyolar ya diyecem günüm geçti kandıracam onları daİnsallah hamissindir tatlim cikmazsada uzulme daha batina var cunku
Bnmde 2.87 den 2.02 ye dusmus tam 2 olmasi isteniyordu onuda yakaladk Allah'in izniyle..insaAllah biran once hayirlisiyla hamile kalirsin
inş kuzum burda devlette günü geçmeyince yapmıyolar ya diyecem günüm geçti kandıracam onları dasonuç pozitif olursa ki inş olur, doktora doğruyu derim napim
Oh ne güzel canim yaa ben 4sene once newyork ta bulundum hala aklimdadir tekrar gitmek hayalim ☺ mayis ayinda californiya turu yaptık san fransisco los angeles las vegas ordan teksas ordan oklohama kardesim oklohama da ☺ ne kadar kalacaksin iyi degerlendir turkiyeye donunce tokat yemiş gibi oluyosun bambaska oralar ☺Ben newyork eyaletinde, liverpool diye bi sehirdeyim. :) nereleri gezdin? Kardesin nerde yasiyo?
kızlar ben hastaneden geldik miniğimi gördük ama doktor gününe göre biraz küçük dedi; 15 gün sonra gel kalp atmı için dedi; ama miniğimi görmek bile bana iyi geldi Allah'a şükürler olsun bundan sonra gerisi gelir inşaallah
Hoşgeldin tatlıım :) burası bağımlılık yaparHoş
Hosbuldum :)
Ne ilacı alacaksın canım , aman antibiyotik vs alma sakın doktora danışmadan...Yaa ben hastayim faranjit gece uyutmadi simdi de grip e döndü bugun pilates e basladim cok yorucu oldu evlendikten bu yana spor yapmıyorum doğru düzgün, agir geldi olk günden ilac alcam mecburen bebis varsa da bilmiyorum nefes alamıyorum resmen
Gecmis olsun canim rabbim sifa versin insallahYaa ben hastayim faranjit gece uyutmadi simdi de grip e döndü bugun pilates e basladim cok yorucu oldu evlendikten bu yana spor yapmıyorum doğru düzgün, agir geldi olk günden ilac alcam mecburen bebis varsa da bilmiyorum nefes alamıyorum resmen
Sanırım bende ağlayacağımm arada hayal edince bile gözlerim doluyoramin canim insallah:))) cok sevindim ya, nasil guzel bir duygudur o. ben baya bi agladim dogrusu. Allah kalp atislarini duymayi, kucagina almayi, okula gittigini gormeyi nasip etsin insallah:))) dikkat et kendine canim. ben pozityif testi gorunce hemen bir hafta sonra hamilelik pantolonu aldim. kot pantolonlar ne kadar genis de olsa, oturdugunda falan sikistiriyor ya biraz. uff neyse ya.
canim cok sevindim :))
cok uzuldum gecmis olsun canim benim keske ilac icmeden nane limon balla limon gibi yapsaydinYaa ben hastayim faranjit gece uyutmadi simdi de grip e döndü bugun pilates e basladim cok yorucu oldu evlendikten bu yana spor yapmıyorum doğru düzgün, agir geldi olk günden ilac alcam mecburen bebis varsa da bilmiyorum nefes alamıyorum resmen
Sağol balim aferin aldim bi tane sinusleri acar belki ne burundan ne agizdan nefes alamıyorum cok fenaNe ilacı alacaksın canım , aman antibiyotik vs alma sakın doktora danışmadan...
Büyük geçmiş olsun...
Ya ben sizi merak ediyorum , sizin haberlerinizi , muhabbetinizi , candan olmanızı inan ki , bu topic bir başka... çok seviyorum siziiii , hepiniziii , nasıl ayrılacağıız
Canim sabah 5te uyandim nefessiz bi kasik bal yedimnyumusatti bayagi yine alayim unuttum bak hatırlattin iyi olducok uzuldum gecmis olsun canim benim keske ilac icmeden nane limon balla limon gibi yapsaydin
Valla canim yaa aynen.. bi de sen epey sonradan katildin tam.katildin ama :) ben epeydir varim.kopmasi zoorr ben de bi foto koycam bi ara takipte kalin ☺☺Ya ben sizi merak ediyorum , sizin haberlerinizi , muhabbetinizi , candan olmanızı inan ki , bu topic bir başka... çok seviyorum siziiii , hepiniziii , nasıl ayrılacağıız
Kesin...daha yeni atlatmaya çalışıyorum bende.. ateşim çıktı bir ara..hemen acile gittik o gece.. anlattım hamileyim diye , parol alabilirsin dediler... biz gidene kadar düşmüştü şükür ateşim... bu grip bi fena bu sene ... kendine dikkat et...bende öksürük aşamasındayım şu an , öksürünce kasık bölgem kasılacak diye öksüremiyorum bile rahat rahatSağol balim aferin aldim bi tane sinusleri acar belki ne burundan ne agizdan nefes alamıyorum cok fenadaha oksuruge döner bi de..
canim cok gecmis olsun. uzulme, inan cok kisa surede tekrar hamile kalirsin. onemli olan sagligin. kendine dikkat et canim, gecmis olsun tekrar.muayene oldum... çarşamba günü bi daha test yapıcaz... eğerki durum aynıysa yatışımı yapacaklar... sonuç olarakta ilaçla düşük yapmamı sğlayacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?