2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

oyy maşallah sanki kafası sağ tarafta aşağıdaa yesinler büyüyor

Allah iyiliğini versin sandalyeden düştüm kız gebelik takibi için senin mesajlarının altında çıkıyorya onu diyorum işte
tamam cnm anladım şimdi aklıma geldı oresım lakın belkı baska bıyerde vardır dıe sorayım dedım.evet benzıyor ona.

oyy maşallah sanki kafası sağ tarafta aşağıdaa yesinler büyüyor
ahh canım benım mevla bir an önce sizlerede nasıp eder inş.yürekten dua edıyorum..bu durumun belırsızlıgın ve endişenin ne demek oldugunu bılıyorum.cok uzun yıllar yasadım bu duyguyu.herseyın bır vaktı ve zamanı var demekki şimdi nasıp etti Allah.inş çok bekletmez sizin bebişlerinizde.

Ayy masaAllah androide benziyor he Deli ya nazil bir benzetme kiz

kuşum o silik çizgi her zaman oluyor... sen yapmaya devam et 17 ye kalmadan görürsün zaten pozitif olmadan önceki 2 gün koyulaşmaya başlıyo

Canım Allah sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin cok sevındım heseyın yolunda gıtmesıne
Canım sana bır sorum olacak hanı uzayan akıntı gelıyor ya o yumurtanın catlayacagının sıyanlını verıyor pekı o akntıyı gordukten sonra ne zaman ılsıkıye gırılmelı

kız aşağıdaki takvimde görünüyo ya bebek aynı onun gibi duruyo bak başıı kıçı belli niye öle diyosun tatlı bebişe :)

evet eğer eskisi gibi olursa 34 35 günde bir olur yapmaya devam ediyorum :)) yok yok o dediğin patlayınca kanama çok oluyor ya da ağrı farkedersin ama sen yinede git bakalım :)

evet eğer eskisi gibi olursa 34 35 günde bir olur yapmaya devam ediyorum :)) yok yok o dediğin patlayınca kanama çok oluyor ya da ağrı farkedersin ama sen yinede git bakalım :)
kanama yok canm allahtan ya da olsun olacaksa ama adet olsun normal kanama olsun :) akla kara yarın cıkacak:)

inşallah canım içiç umutlarla dolu bu ay hepimiz için :)) Mogami de içime doğuyor bu ay bizi çok şaşırtacak şeyler olacak gibime geliyor :))
ahhhh bebeğim benim yaa...Ben saldım gitti ama sen hala umutlusun ya benden inşallah haklı çıkarsın Sıkı çalışın ama arada durun ki spermcikler artsın

sen hayırlısını dilemenin en güzel örneklerindensin her şey için hayırlısı olacaksa gelsin bebiş diyorum bende her zaman :) sizde mutlu yuvanızda yetiştireceksiniz eminim allah kısmet ederse :)

kuşum o silik çizgi her zaman oluyor... sen yapmaya devam et 17 ye kalmadan görürsün zaten pozitif olmadan önceki 2 gün koyulaşmaya başlıyo

önceki iki gün mü aa bunu bilmiyordum peki yapmaya devam ediyorum mogamimde sen ne yapıyorsun hiç bilmiyorum okuyamıyorum da akşamları sık giriyorsun saınrım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…