2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Tatlim bi dr a gorunsen senin bulantin onceden beri vardi yanlis hatirlamiyorsam ihmal etme kuzum hamile kalinca tedavini olamazsin zor olur insallah cabucak gecer bulantin

benim reflüm vardı daha önceden 2 kere endoslopi oldum büyük ihtimal kilo aldım yemek yiyince baskı yapıyor üşütmede var hepsi bir arada ama devam ederse gideceğim ilaç verecekler biliyorum kullanmak istemiyorum endoskopi de olmak istemiyorum vermicem bana vermicem de vermicem midemi onlara vermicem

Bence martı beklemeden hsg çekil canım ne olduğundan daha emin olursun ona göre ne olması gerekiyorsa devam edersin..

Bence martı beklemeden hsg çekil canım ne olduğundan daha emin olursun ona göre ne olması gerekiyorsa devam edersin..
martı beklemeyi bende istiyorum canım hem o zamana kadar bazı şartlar daha da iyi olacak...zaten kendi doktorumdan başkasına gitmem o da martı bekleyeceğiz dedi

Çatladım gülmekten Allah iyiliğiniz versin....Ben gayet iyiyim bacım aynen o taktiği uyguluyorum...yumuş olmadığını ov. testlerinden mi biliyorsun
yok test yapmadım gün aşırı ilişki yapıyoruz da uzayan akıntı falan hiç görmedim hatta akıntı hiç olmadı desem yeridir 10.günde biraz bişi oldu ama zaten adet 8 -9 gün sürüyo bilemedim ne iş dir

azcık bi üç kilo rejime başlıyorum midem ve hormonlarım için hemen akşama kesiyorum yemeği düzenli yiyeceğim artık :) bende inanıyorum ve de doğal yolla olacağına inanıyorum senin için tez zamanda inşallahhh :)):):)

ona bakarsan bende de 2 aydır akıntı yok bu ayda gelmedi...akıntıya göre hareket etme bence balım

AMİN FISTIĞIM BENİM.... bende vakti zamanında( 7yıl önce) diyetisyen arkadaşım sayesinde 15 kilo verdim bi daha da almadım...akşamları porsiyonunu azalt...özellikle tatlı kızartma hamur işi yeme kuzum

aaa gercektenm i olabilyo mu öyle ayy sevindim kız
biliyorsun geçen ay doktora gittim 2 yumoşum vardı çatlamak üzere olan...o ay ov. testim poz. oldu doktorumda çatlamak üzere dedi ama hiç akıntım olmadı...bu durumda o akıntının olup olmamasına takılma yumoş çatlamıştır kesin ve inş döllenmiştir...

Kizlar az once bisey buldum netten pko hastasi olan bi arkadas corek otu yagi ile zeytin yagini karistirip adete 10 gun kala yumurtaliklarinin oldugu yere 2-3 defa surmus o ay hamile kalmis pko olan arkadaslar varsa kullansinlar cok faydasi varmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…