Tatlim bi dr a gorunsen senin bulantin onceden beri vardi yanlis hatirlamiyorsam ihmal etme kuzum hamile kalinca tedavini olamazsin zor olur insallah cabucak gecer bulantin
Yok yok ümitsiz değilim asla aksine şu sıralar takmıyorum... ben sadece tüp yapışıklığından şüpheliyim doktorumda öyle...geçirdiğim ameliyat yüzünden riskim fazla...martta 1 yılım dolacak o zamana kadar olmazsa hsg çekileceğim...aslında kendimi şuna odaklıyorum ; doğal yolla hamile kalamayacağım...böylece stres yapmıyorum düşünmüyorum diyorum ki bi sorunum var o yüzden hamile kalamıyorum....böylece rahatlıyorum ve yormuyorum kendimi...Böyle düşündüğümden beri de fazlaca mutluyum, resmen huzur doldum tabi namazın duanında çoook büyük etkisi var...
Kuşuuuuuuuuuuum inan çok iyiyim iç huzurumu sağladım...Eskisi kadar sık burda olamıyorum o yüzden bende çok özledim seni ve tüm kızları...minnakın nasıl, sen nasılsınBen seni yerim... öyle olacak canım...özledim senii
İyisin inşaAllah
martı beklemeyi bende istiyorum canım hem o zamana kadar bazı şartlar daha da iyi olacak...zaten kendi doktorumdan başkasına gitmem o da martı bekleyeceğiz dediBence martı beklemeden hsg çekil canım ne olduğundan daha emin olursun ona göre ne olması gerekiyorsa devam edersin..
yok test yapmadım gün aşırı ilişki yapıyoruz da uzayan akıntı falan hiç görmedim hatta akıntı hiç olmadı desem yeridir 10.günde biraz bişi oldu ama zaten adet 8 -9 gün sürüyo bilemedim ne iş dirÇatladım gülmekten Allah iyiliğiniz versin....Ben gayet iyiyim bacım aynen o taktiği uyguluyorum...yumuş olmadığını ov. testlerinden mi biliyorsun
aklında küçük bi acaba varsa git bi kan ver kuşum adetin 3. günü...lakin azcık bi kilo ile hormonların değişeceğini düşünmüyorum ben...yine de ne olur ne olmaz....ben canı gönülden inanıyorum evlatlarım olacağına ama ne zaman olur ya da nasıl olur onu bilmiyorum...umuyorum doğal yollarla olur ama KISMET
martı beklemeyi bende istiyorum canım hem o zamana kadar bazı şartlar daha da iyi olacak...zaten kendi doktorumdan başkasına gitmem o da martı bekleyeceğiz dedi
ona bakarsan bende de 2 aydır akıntı yok bu ayda gelmedi...akıntıya göre hareket etme bence balımyok test yapmadım gün aşırı ilişki yapıyoruz da uzayan akıntı falan hiç görmedim hatta akıntı hiç olmadı desem yeridir 10.günde biraz bişi oldu ama zaten adet 8 -9 gün sürüyo bilemedim ne iş dir
aaa gercektenm i olabilyo mu öyle ayy sevindim kızona bakarsan bende de 2 aydır akıntı yok bu ayda gelmedi...akıntıya göre hareket etme bence balım
hadi o zaman havamız değişsin :) merhaba canımcımlar bu geçen aralıkta çekildi :)
AMİN FISTIĞIM BENİM.... bende vakti zamanında( 7yıl önce) diyetisyen arkadaşım sayesinde 15 kilo verdim bi daha da almadım...akşamları porsiyonunu azalt...özellikle tatlı kızartma hamur işi yeme kuzumazcık bi üç kilorejime başlıyorum midem ve hormonlarım için hemen akşama kesiyorum yemeği düzenli yiyeceğim artık :) bende inanıyorum ve de doğal yolla olacağına inanıyorum senin için tez zamanda inşallahhh :)):):)
aaa gercektenm i olabilyo mu öyle ayy sevindim kız
biliyorsun geçen ay doktora gittim 2 yumoşum vardı çatlamak üzere olan...o ay ov. testim poz. oldu doktorumda çatlamak üzere dedi ama hiç akıntım olmadı...bu durumda o akıntının olup olmamasına takılma yumoş çatlamıştır kesin ve inş döllenmiştir...aaa gercektenm i olabilyo mu öyle ayy sevindim kız
ay ördek gibi suda kaldık yaa banyo yapmaktan nefret eder oldum bi hamile kalım kokana kadar yıkanmıycamBu ay bende dikkat ettim adet bittikten sonra
Bende görmedim akıntı flan bata var 9 çalışmaya devam
düzelttim şekerim :) aceleci pancar resim yüklenmeden basıvermiş :)ama bir şey gözükmüyor
inşallah canım benimHakkında hayırlısı olsun canım marta kadar bebiş sürpriz yapar belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?