hadi inşallah kocam 2 tane yumurtladığını duymasın vay halime o vakitbiliyorsun geçen ay doktora gittim 2 yumoşum vardı çatlamak üzere olan...o ay ov. testim poz. oldu doktorumda çatlamak üzere dedi ama hiç akıntım olmadı...bu durumda o akıntının olup olmamasına takılma yumoş çatlamıştır kesin ve inş döllenmiştir...
wuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhadi o zaman havamız değişsin bu geçen aralıkta çekildi :)
Canım çok çok sevindiiim , en mühimi bu zaten , sen akıllı hatunlardansın :)Kuşuuuuuuuuuuum inan çok iyiyim iç huzurumu sağladım...Eskisi kadar sık burda olamıyorum o yüzden bende çok özledim seni ve tüm kızları...minnakın nasıl, sen nasılsın
ay ördek gibi suda kaldık yaa banyo yapmaktan nefret eder oldum bi hamile kalım kokana kadar yıkanmıycam
:) insan ister istemez dikkat ediyor, hımm zevklerimiz benzer yani :) sevindim şimdiwuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuşahanesin kuzum....aynı kottan bende de var...dikkat ettiğim şeye bak yahu
ay ördek gibi suda kaldık yaa banyo yapmaktan nefret eder oldum bi hamile kalım kokana kadar yıkanmıycam
Sekerpancarim gercekten seker gibisin masallah topigin kizlari masallah hepiniz fistik gibisinizhadi o zaman havamız değişsin bu geçen aralıkta çekildi :)
Annneeemmmm , senin o sişirinliğğğiin , tatlılığııın yüzüne mi vurmuş , hehe çok tatlısııın , ses tonun ince mi merak ettimhadi o zaman havamız değişsin bu geçen aralıkta çekildi :)
anacım bende genetik...lakin yol tıkalıysa isterse 10 tane olsunhadi inşallah kocam 2 tane yumurtladığını duymasın vay halime o vakit
ayyyy utandım bak şimdi teşekkür ederimSekerpancarim gercekten seker gibisin masallah topigin kizlari masallah hepiniz fistik gibisiniz
Yirim ben o minnoşu...şöyle azcık eli ayağı belli olsun da bi foto koyCanım çok çok sevindiiim , en mühimi bu zaten , sen akıllı hatunlardansın :)
İyiyiiiz kuşum yarın randevumuz var nasipse , çok özletme e mi kendini
Bende koymak istiyorumda tanidik cikar diye tirsiyorum biraz bende seni merak ediyordum tatlim aynen bende mutlu oluyorum resimleri gordukceayyyy utandım bak şimdi teşekkür ederiminsan böyle karşısındakinin kalbini az çok yazdığından anlıyor zatende hani merakta ediyor nasıl biri diye bende valla resimlere baktıkça mutlu oluyorum bende koyayım dedim
Elbette tatlım beniiim... bir 2 aya kesin belli oluur , kırar mıyım hiç seniiiiYirim ben o minnoşu...şöyle azcık eli ayağı belli olsun da bi foto koy
yaaaa çoook teşekkür ederimmmAnnneeemmmm , senin o sişirinliğğğiin , tatlılığııın yüzüne mi vurmuş , hehe çok tatlısııın , ses tonun ince mi merak ettim
Teşekkür ederim gotoğraf paylaşımın için çok beğendim senii bitanem , böyle görünce daha bi güzel oluyor yaaa
zaten ben doktora gittim hiç bi problem yok hersey güzel dedi eşim sperm testi yaptırmadıya takılıyorum bazan ona kocacığım sen yoksa ince bulgurdan yapılan içerisine marul maydanoz soğan domates koyular genellikle kadınların günlerde tercih ettiği aparat mısın :) eline ne gecerse fırlatıyoanacım bende genetik...lakin yol tıkalıysa isterse 10 tane olsunSenin koca senin gibi bi fıstık bulmuş öpsün başına koysun bence hem o kendi milyon tane sperminin beceriksizliğine yansın bence
hadi o zaman havamız değişsin bu geçen aralıkta çekildi :)
hadi o zaman havamız değişsin bu geçen aralıkta çekildi :)
dolaylı anlatımın dibine vurmuşsunzaten ben doktora gittim hiç bi problem yok hersey güzel dedi eşim sperm testi yaptırmadıya takılıyorum bazan ona kocacığım sen yoksa ince bulgurdan yapılan içerisine marul maydanoz soğan domates koyular genellikle kadınların günlerde tercih ettiği aparat mısın :) eline ne gecerse fırlatıyo
canın nasıl istiyorsan öyle yap tatlıcım, zor bir ihtimal tanıdık çıkması ama hani imkansızda değil, ama şimdi taaaa geri sayfalarda kaldı mesela resim, bence no problem :) peşine düşmedikçe kimse kimseyi araştırmaz kiBende koymak istiyorumda tanidik cikar diye tirsiyorum biraz bende seni merak ediyordum tatlim aynen bende mutlu oluyorum resimleri gordukce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?