2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

hadi inşallah kocam 2 tane yumurtladığını duymasın vay halime o vakit

Kuşuuuuuuuuuuum inan çok iyiyim iç huzurumu sağladım...Eskisi kadar sık burda olamıyorum o yüzden bende çok özledim seni ve tüm kızları...minnakın nasıl, sen nasılsın
Canım çok çok sevindiiim , en mühimi bu zaten , sen akıllı hatunlardansın :)
İyiyiiiz kuşum yarın randevumuz var nasipse , çok özletme e mi kendini

hadi o zaman havamız değişsin bu geçen aralıkta çekildi :)
Annneeemmmm , senin o sişirinliğğğiin , tatlılığııın yüzüne mi vurmuş , hehe çok tatlısııın , ses tonun ince mi merak ettim
Teşekkür ederim gotoğraf paylaşımın için çok beğendim senii bitanem , böyle görünce daha bi güzel oluyor yaaa

hadi inşallah kocam 2 tane yumurtladığını duymasın vay halime o vakit
anacım bende genetik...lakin yol tıkalıysa isterse 10 tane olsun Senin koca senin gibi bi fıstık bulmuş öpsün başına koysun hem o kendi milyon tane sperminin beceriksizliğine yansın bence

Sekerpancarim gercekten seker gibisin masallah topigin kizlari masallah hepiniz fistik gibisiniz
ayyyy utandım bak şimdi teşekkür ederim insan böyle karşısındakinin kalbini az çok yazdığından anlıyor zatende hani merakta ediyor nasıl biri diye bende valla resimlere baktıkça mutlu oluyorum bende koyayım dedim

Canım çok çok sevindiiim , en mühimi bu zaten , sen akıllı hatunlardansın :)
İyiyiiiz kuşum yarın randevumuz var nasipse , çok özletme e mi kendini
Yirim ben o minnoşu...şöyle azcık eli ayağı belli olsun da bi foto koy

Bende koymak istiyorumda tanidik cikar diye tirsiyorum biraz bende seni merak ediyordum tatlim aynen bende mutlu oluyorum resimleri gordukce

yaaaa çoook teşekkür ederimmm çokk utandımm ama sşımardımda şimdi, yaaa hep aklımda da paylaşmak denk getiremedim bir türlü, görünce evet yazdığın kişiyi biliyorsun benimde çok hoşuma gidiyorr, bu arada evet ses tonum ince gerçekten, süper ötesi tahminnn

anacım bende genetik...lakin yol tıkalıysa isterse 10 tane olsun Senin koca senin gibi bi fıstık bulmuş öpsün başına koysun bence hem o kendi milyon tane sperminin beceriksizliğine yansın bence
zaten ben doktora gittim hiç bi problem yok hersey güzel dedi eşim sperm testi yaptırmadıya takılıyorum bazan ona kocacığım sen yoksa ince bulgurdan yapılan içerisine marul maydanoz soğan domates koyular genellikle kadınların günlerde tercih ettiği aparat mısın :) eline ne gecerse fırlatıyo

dolaylı anlatımın dibine vurmuşsun

Bende koymak istiyorumda tanidik cikar diye tirsiyorum biraz bende seni merak ediyordum tatlim aynen bende mutlu oluyorum resimleri gordukce
canın nasıl istiyorsan öyle yap tatlıcım, zor bir ihtimal tanıdık çıkması ama hani imkansızda değil, ama şimdi taaaa geri sayfalarda kaldı mesela resim, bence no problem :) peşine düşmedikçe kimse kimseyi araştırmaz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…