2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

AMİN FISTIĞIM BENİM.... bende vakti zamanında( 7yıl önce) diyetisyen arkadaşım sayesinde 15 kilo verdim bi daha da almadım...akşamları porsiyonunu azalt...özellikle tatlı kızartma hamur işi yeme kuzum

ayy mogamiden fıstık duymak beni bi halleree sokuyor sormayın gitsinnn sen 15 kilo mu verdin yok canım benim gördüğüm gr fazlası olmayan mogami maşallah şimdi harikasın böyle devam

hehe öyleyimdiiiirrr
Canım şımar şımar azcık bişeycik olmaz , zaten sen tam şımartılmalıksın , sekerpancarım beniiimm , bu güzel gülüsünün hatrına en kısa zamanda bebişin gelsin bitanem... çok çok dua ediyorum ve edeceğim , canım beniim

sen gerçekten pamuk şekeriymişsin ben boşuna dememişim pekte narin duruyorsun fiziğimiz güzelll bakışlarımız kaçamak veee güzel bir gülüş maşallahhh
bugün şımarıym ben o zaman çoookk teşekkür ederim kaygılım benimmmm valla eşim çekmişti naz poz niyaz 1 milyon insan sevdiğine hep güzel bakıyor sanırım :)

elisammm benim çok sağol bebeğimmm, topikçe güzeliz biz maşallah hepimize, nazarlardan Korusun Allahım hepimizi :)

Ne demek bebegm gercekler senı böyle guzel tatlı yaratan yaradanım sanada en kısa zamanda senın gıbı tatlı bır mucıze nasıp etsın sekerım Allah'ım hepımızı korusuun :)

oyyyy Esmamm tatlı annem ne diyim şimdi ben ofiste salya sümük kalayımmı ne yapayım duaya çok ihtiyacım var bu günlerde hepimiz gibi yer gök dua ile, aminnn gelirrr inşalllahhh yalnız olduğumdanmıdır nedir bazen çok zor oluyor çünkü, hepimizinki gelsin benimde varsa kısmetimde inşallah bekletmesin aminnn

ayy mogamiden fıstık duymak beni bi halleree sokuyor sormayın gitsinnn sen 15 kilo mu verdin yok canım benim gördüğüm gr fazlası olmayan mogami maşallah şimdi harikasın böyle devam
üni son sınıfta 65 e vurdum körolası baklavalar yüzünden sonra Allah karşıma diyetisyen bi arkadaş çıkardı ilk hastası da bendim ki o da 3. sınıftaydı daha ama sayesinde 10 kilo verdim ve sonrasında da vücut alışınca biraz daha verdim 50 ye kadar düştüm şimdilerde 53-54 arasıyım Allahıma şükür üstüne çıkmadım yıllardır bak işte bu da benim için bi örnek yıllarca uğraştım kilo vereyim diye yapmadığım şey kalmadı ve bigün bi anda tanımadığım biri çıktı karşıma ve hiç kimseyi kabul etmediği halde beni zayıflatmak için gönüllü oldu (hepi topu 65 tim ) demek ki neymiş zamanı varmış...Benim hayatım böyle örneklerle dolu...Yavru kuşum sen mutlu olacaksan ben sana sürekli fıstık diyim

bugün şımarıym ben o zaman çoookk teşekkür ederim kaygılım benimmmm valla eşim çekmişti naz poz niyaz 1 milyon insan sevdiğine hep güzel bakıyor sanırım :)

bakışlarda aşk var desene belli allah mutlu yüzünü her daim güldürsün eşine de göstersin böyle hepp :):):) gülüşü sana benzeyen güzell yavruların olsuuunnn :))) şımar şımar 4 4lük yoksa 4.3999 sun

Benim basima fotograf yuzunden bisey gelmisti ondan beri korku olustu bende face falan kullanamiyorum o yuzden

ben ederim balım sana dua....hepimiz ederiz...için ferah olsun

Ne demek bebegm gercekler senı böyle guzel tatlı yaratan yaradanım sanada en kısa zamanda senın gıbı tatlı bır mucıze nasıp etsın sekerım Allah'ım hepımızı korusuun :)
mucize evet tek kelime ile mucize, Allah hepimize nasip etsin evlat, sınamasın hiç kimseyi bununla :) aminnnnn

Bekle tabii tatlim benim.bekle... Pit pitlar yakın nasipse... Aaamiiin güzelim benim... Biraz konusunca rahatladim cidden :)
burda konuşunca rahatlıyor insan çünkü burdaki arkadaşlar hep rahatlatıyorlar kötü düşündürmeye değil iyi düşündürmeye çalışıyorlar Allah hepinizden razı olsun

olur valla ::):):) hayat sana zamanı var örneklerini göstermiş bana da iyi ki böyle olmuş bak ne iyi olmuş örneklerini veriyor :):):) bebişte bi anda çıkıverecek desene ... tamam ansızın gelen bebek ! sürprizzz yumurta ! teyzen sabırsız biraz acele et öptüm görüşürüz

seviyorum seniii delüüüü aşkla dolsun yuvalarımız her zaman inşallahhh, teşekkürler 4 4 lük değilim ama evet dediğin gibi yaklaştığım zamanlar oluyordur belki bir ihtimal aminnn olsun yavrular yaa olsun Rabbimin izniyle inşallahhh

kuzum benim eşim pozitif ben negatifim araştırdım bu durumu üstelik teyzemdende biliyorum gebeliğin 28. haftası ve doğumdan hemen sonra iğne olman lazım
bizdede var aynısı ben negatifim o yüzden bizim düşük yapmışım haberim yoktu gibi bir şansımız yokdr düşüklerden sonrada iğne vurulması gerekiyor dedi

piyasada olmayan bebekten kaygılı teyzesine kokulu öpücükler gelsin (içime doğdu )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…