evet vurulmalı....Fazlasıyla bilgili olmamız lazım bu konularda canım benim... Lakin bildikten sonra önemli olan iğneleri vaktinde vurulmak... Allahın izni ile sağ salim kucağına konacak yavrunbizdede var aynısıben negatifim o yüzden bizim düşük yapmışım haberim yoktu gibi bir şansımız yok dr düşüklerden sonrada iğne vurulması gerekiyor dedi
ALLAH CÜMLENİZDEN RAZI OLSUUNben ederim balım sana dua....hepimiz ederiz...için ferah olsun
hadi o zaman havamız değişsin bu geçen aralıkta çekildi :)
KK nın hatunlarına maaşAllah.. Tü tü tüüühadi o zaman havamız değişsin bu geçen aralıkta çekildi :)
Kizlar kan testini verdim çok heyecanliyim bekliyorum 1 saat sonra alicam eğer sonuç olumlu olursa sürpriz yapicam bizimkine dua edin nolur
MOGİŞ varya 61,3 kg idim bende inanmazsanız tabii bu resimden sonra ama minyon insana hiç yakışmıyor kilo, sonraaaa baktım bol hırkalardan bile göbek çıkıyor ben bir lahana çorbası diyeti bir nesfit bir spor oldum mu sana 46 kg, sekiz ayda gitti kilolarrr,o da tabii fazla oldu biraz,sonraaa şimdi 48 im mutluyum mesudumpiyasada olmayan bebekten kaygılı teyzesine kokulu öpücükler gelsin (içime doğdu)
seviyorum seniii delüüüü aşkla dolsun yuvalarımız her zaman inşallahhh, teşekkürler 4 4 lük değilim ama evet dediğin gibi yaklaştığım zamanlar oluyordur belki bir ihtimalaminnn olsun yavrular yaa olsun Rabbimin izniyle inşallahhh
İntiresaann ...Kizlar az once bisey buldum netten pko hastasi olan bi arkadas corek otu yagi ile zeytin yagini karistirip adete 10 gun kala yumurtaliklarinin oldugu yere 2-3 defa surmus o ay hamile kalmis pko olan arkadaslar varsa kullansinlar cok faydasi varmis
çokkkk teşekkür ederimmmmVauuvv kumral güzeli maşallah arkadaşıma
piyasada olmayan bebekten kaygılı teyzesine kokulu öpücükler gelsin (içime doğdu)
yavrum tospaamm yaaa olma helak yaaaa dur öpiymde geçer belki dicem amaAdetini beklemekten helak olmuş Tospaaanızdan herkese öpücükler canlarım
yavrum tospaamm yaaa olma helak yaaaa dur öpiymde geçer belki dicem amayaaa gelsin regli ya da bebişşş gelsin
Adetini beklemekten helak olmuş Tospaaanızdan herkese öpücükler canlarım
Ne kadar kaldı canımAdetini beklemekten helak olmuş Tospaaanızdan herkese öpücükler canlarım
hadi o zaman havamız değişsin bu geçen aralıkta çekildi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?