2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

bizdede var aynısı ben negatifim o yüzden bizim düşük yapmışım haberim yoktu gibi bir şansımız yokdr düşüklerden sonrada iğne vurulması gerekiyor dedi
evet vurulmalı....Fazlasıyla bilgili olmamız lazım bu konularda canım benim... Lakin bildikten sonra önemli olan iğneleri vaktinde vurulmak... Allahın izni ile sağ salim kucağına konacak yavrun

piyasada olmayan bebekten kaygılı teyzesine kokulu öpücükler gelsin (içime doğdu )
MOGİŞ varya 61,3 kg idim bende inanmazsanız tabii bu resimden sonra ama minyon insana hiç yakışmıyor kilo, sonraaaa baktım bol hırkalardan bile göbek çıkıyor ben bir lahana çorbası diyeti bir nesfit bir spor oldum mu sana 46 kg, sekiz ayda gitti kilolarrr,o da tabii fazla oldu biraz,sonraaa şimdi 48 im mutluyum mesudum

Kizlar az once bisey buldum netten pko hastasi olan bi arkadas corek otu yagi ile zeytin yagini karistirip adete 10 gun kala yumurtaliklarinin oldugu yere 2-3 defa surmus o ay hamile kalmis pko olan arkadaslar varsa kullansinlar cok faydasi varmis
İntiresaann ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…