- 3 Ağustos 2014
- 916
- 844
- 158
bu gidişle toparlak olabilirim çok yiyorum ama sporumu yapıyorumcanımmm çok sağol belki ilerde sarı halimi bulursam paylaşırım :)) senin fit bir pıstık olduğunu hatırlıyorum ben :)
YAW DİYORUM NASIL TATLILIK BİR ŞEKERLİK AĞZINDAN BAL DAMLIYOR YA BAZEN HANİ İŞTE KALBİNİN GÜZELLİĞİNİDE YÜZÜNDE DİREKT OLARAK,ALLAH NAZARLARDAN SAKLASINGELECEK BEBEK BU GÜZELLİĞE GÜZELLİK KATSIN İNŞALLAH
Benim buyuyomu bakabiliyorsanız tamam :)Avatarındaki sen değil misin yoksa
İnşaAllah o günleri gösterir bize Rabbim :)teşekkür ederimm :):) anne olunca bebişle atarızz inşallahh:)
koy kıs koyalım her ay göbişleri büyürkenyaaaa meemure her ay foto çekinip koymazsam o zaman buraya, bebeğim inşallah inşallah çok teşekkür ederim
canım boy kac ben 170 cm kilo 61 ......kilolumuyum onu anlıycamüni son sınıfta 65 e vurdum körolası baklavalar yüzünden sonra Allah karşıma diyetisyen bi arkadaş çıkardı ilk hastası da bendim ki o da 3. sınıftaydı daha ama sayesinde 10 kilo verdim ve sonrasında da vücut alışınca biraz daha verdim 50 ye kadar düştüm şimdilerde 53-54 arasıyım Allahıma şükür üstüne çıkmadım yıllardır bak işte bu da benim için bi örnek yıllarca uğraştım kilo vereyim diye yapmadığım şey kalmadı ve bigün bi anda tanımadığım biri çıktı karşıma ve hiç kimseyi kabul etmediği halde beni zayıflatmak için gönüllü oldu (hepi topu 65 tim ) demek ki neymiş zamanı varmış...Benim hayatım böyle örneklerle dolu...Yavru kuşum sen mutlu olacaksan ben sana sürekli fıstık diyim
ay memuremde burda kız maşallah sana da belli güleç yüzlüsün senBu da benden:)
maşallah çok cana yakın duruyorsun ve çok güzelsin canım. şimdi annelik de sinmiştir yüzüne daha da güzel olmuşsundur.:)Bu da benden:)
Bu da benden:)
Bu da benden:)
o senin yüreğinin güzelliği yawrum; hem yüreğin hem yüzün güzel maşaallahbu resimdeki tek eksikte geldi artık süper bir kare oldu maşallah size ve yüzünün güzelliğine makyaja gerek yok derler ya öyle bir yüzün var annesi :):):)
Rabbim nazarlardan korusun.. Hep böyle olun inşaAllah :)Bu da benden:)
topiğimizin türkan şorayı maşallah sana
Allah razı olsun canım benim sizin güzelliğiniz o; bana da kaygılının yüzü tanıdık geldiMasallah canım benım aydınlık bır yuzun var ve sıman cok tanıdk geldı :)
amiinnnn Allah hepimizi nazarlardan korusunRabbim nazarlardan korusun.. Hep böyle olun inşaAllah :)
Tam tahmin ettiğim gibi, cana yakııınnn , yerim seni güzel anneeBu da benden:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?