2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

BUDA BENİM AMA ESKİ BİRAZ ŞUAN BİRAZ SARIYIM :):):)
YAW DİYORUM NASIL TATLILIK BİR ŞEKERLİK AĞZINDAN BAL DAMLIYOR YA BAZEN HANİ İŞTE KALBİNİN GÜZELLİĞİNİDE YÜZÜNDE DİREKT OLARAK,ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN GELECEK BEBEK BU GÜZELLİĞE GÜZELLİK KATSIN İNŞALLAH

Oyy oyy oyy... Maaşallah..

Vaayyy bu topic'e nazar değmesin , maaşAllah maaşAllah , çok güzelsiiiiinnnn
Oyy yaaa , ne güzel , gencecik , fıstık anneler topic'i burası

SEVDİ BEĞENDİ BAYILDI BU PANCAR ELİSA'YA :)
ay maşallah elisam güzelsin bebeğim simamız azcık benziyor sankim bizim

Tesekkur ederım kızlar hepınıze :) Topcıgımızın tum uyelerı guzel hepımıze bın masallah sekerpancari bende seni sevdim bayıldım kuzum ck sagol :)
Pamukprncess sagol bebegım benzeyebılrıız evet canım sankı benzıyor :)

BUDA BENİM AMA ESKİ BİRAZ ŞUAN BİRAZ SARIYIM :):):)

Sende güven veren bir durum var yani mesela bir yakınının başına bişey gelse ilk koşacak kendini ortaya koyacak bir karakter hissi veriyor bana yada en iyi sırdaş bunun gibi bişeyler işte. herhalde yakın olsak en yakın arkadaşın olurdum

olurduk bende öyle düşünüyorum :) sır saklarım fesatlık etmem koşarım korksam da çekinsemde dostlarım için çok cesur kucaklayıcıyım :):):)

fıstıksın sen fıstık :) çok tatlısın bebeğim maşallah tekrardan

kızlar dün test pozitifti kan testine gittim bugün hcg 582 yani hamileyimmm çok şükür :))ama daha çok yeni Allah isteyen herkese versn inş..tüm hamilelere de maşallah D
MaaşAllah , kucağına almak nasip olsun inşaAllah canım , o testin böyle olacağı belliydiii ,bebiş vardı onda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…