Buda benden kızlar :)
Avatarındaki sen değil misin yoksaBendemi koysam acaba :))
Daha önceki fotolarını hatırlıyorum ama burda da pek bir cool sun maşallah arkadaşıma
hadi herkes foto atsın biz de bakalım :)hilal1653 canim sende foto atsana
YAW DİYORUM NASIL TATLILIK BİR ŞEKERLİK AĞZINDAN BAL DAMLIYOR YA BAZEN HANİ İŞTE KALBİNİN GÜZELLİĞİNİDE YÜZÜNDE DİREKT OLARAK,ALLAH NAZARLARDAN SAKLASINBUDA BENİM AMA ESKİ BİRAZ ŞUAN BİRAZ SARIYIM :):):)
Oyy oyy oyy... Maaşallah..
Vaayyy bu topic'e nazar değmesin , maaşAllah maaşAllah , çok güzelsiiiiinnnn
Oyy yaaa , ne güzel , gencecik , fıstık anneler topic'i burası
SEVDİ BEĞENDİ BAYILDI BU PANCAR ELİSA'YA :)
ay maşallah elisamgüzelsin bebeğim simamız azcık benziyor sankim bizim
BUDA BENİM AMA ESKİ BİRAZ ŞUAN BİRAZ SARIYIM :):):)
kıssss sen gerçekten de şeker pancarısın ayrıca fıstık gibisin Allah bu güzelliğin göbeği büyümüş halini de göstersinhadi o zaman havamız değişsin bu geçen aralıkta çekildi :)
Daha önceki fotolarını hatırlıyorum ama burda da pek bir cool sun maşallah arkadaşıma
Sende güven veren bir durum var yani mesela bir yakınının başına bişey gelse ilk koşacak kendini ortaya koyacak bir karakter hissi veriyor bana yada en iyi sırdaş bunun gibi bişeyler işte. herhalde yakın olsak en yakın arkadaşın olurdum
fıstıksın sen fıstık :) çok tatlısın bebeğim maşallah tekrardanTesekkur ederım kızlar hepınıze :) Topcıgımızın tum uyelerı guzel hepımıze bın masallahsekerpancari bende seni sevdim bayıldım kuzum ck sagol :)
Pamukprncess sagol bebegım benzeyebılrıız evet canım sankı benzıyor :)
MaaşAllah , kucağına almak nasip olsun inşaAllah canım , o testin böyle olacağı belliydiii ,bebiş vardı ondakızlar dün test pozitifti kan testine gittim bugün hcg 582 yani hamileyimmm çok şükür :))ama daha çok yeni Allah isteyen herkese versn inş..tüm hamilelere de maşallahD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?