2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

kızlar dün test pozitifti kan testine gittim bugün hcg 582 yani hamileyimmm çok şükür :))ama daha çok yeni Allah isteyen herkese versn inş..tüm hamilelere de maşallah D

maşallahhh çok sevindim allah sağlıklı uzun ömürlü bir evlat versin yeni anne :)

kızlar dün test pozitifti kan testine gittim bugün hcg 582 yani hamileyimmm çok şükür :))ama daha çok yeni Allah isteyen herkese versn inş..tüm hamilelere de maşallah D
Gözün aydın canım,Rabbim tamamına erdirsin inşallah sağlıcakla Allah a emanet

Allah saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın canım

Rabbim kucağına almayı nasip etsin tatlım. Bat geçmişmiydi

Şükür olsun bir güzel haber daha :)
Hayılı olsun tatlım.. Doğduğu günü görmeyi nasip etsin Rabbim..

evet ünideydim orada o zamanlar normal bir bakışım yoktu ki sağoll canımmmm:)

ben resmine bakınca dedim ki ya ben bu kızı ilk gördüğümde de çok beğenmiştim zaten :):):)

Sagol tatlım benım :) bende senın resmını gordugumde cok farklı geldın gelınlıklı resmını atmıstın daha once degısmıssın kuzum tabıkı pozıtıf bır degısıklık olmus sekerlıgın uzerıne sekerlık katmıssın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…