kızlar dün test pozitifti kan testine gittim bugün hcg 582 yani hamileyimmm çok şükür :))ama daha çok yeni Allah isteyen herkese versn inş..tüm hamilelere de maşallahD
bunlarda kına düğün :):)
Gözün aydın canım,Rabbim tamamına erdirsin inşallah sağlıcakla Allah a emanetkızlar dün test pozitifti kan testine gittim bugün hcg 582 yani hamileyimmm çok şükür :))ama daha çok yeni Allah isteyen herkese versn inş..tüm hamilelere de maşallahD
kızlar dün test pozitifti kan testine gittim bugün hcg 582 yani hamileyimmm çok şükür :))ama daha çok yeni Allah isteyen herkese versn inş..tüm hamilelere de maşallahD
İnan çok güzel bir gelin olmuşsssuunnn...bunlarda kına düğün :):)
Sarı tenine yakışmıştır eminim.. tü tü tü..
Buda benden kızlar :)
kızlar süpersizniz yaw tüm topik fıstık çıktı dur bakim bende atabilirsem atayım konuşurken yüzleriniz gözümde canlanacak artıkBUDA BENİM AMA ESKİ BİRAZ ŞUAN BİRAZ SARIYIM :):):)
bunlarda kına düğün :):)
fıstıksın sen fıstık :) çok tatlısın bebeğim maşallah tekrardan
Şükür olsun bir güzel haber daha :)kızlar dün test pozitifti kan testine gittim bugün hcg 582 yani hamileyimmm çok şükür :))ama daha çok yeni Allah isteyen herkese versn inş..tüm hamilelere de maşallahD
Kaygılııım bişi diceem , sen var ya böyle fırlama kız çocukları olur ya öyle bir bakış atmışsın bu resimde , ahanda dedim tam da bizim kaygılı bakışııııı
Yerim seniii , vallahi sana da bir maaşAllah... çok güzelsinnn
kızlar süpersizniz yaw tüm topik fıstık çıktı dur bakim bende atabilirsem atayım konuşurken yüzleriniz gözümde canlanacak artık
Allah saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın canım
wowww kaygılıma bak sen kızbunlarda kına düğün :):)
yaaaa meemure her ay foto çekinip koymazsam o zaman buraya, bebeğim inşallah inşallah çok teşekkür ederimkıssss sen gerçekten de şeker pancarısın ayrıca fıstık gibisin Allah bu güzelliğin göbeği büyümüş halini de göstersin
MINIKKUS1 M valla aynen burda hissettiğim gibi neşeli bi duruş tatlı bi yüzün var maşallah sarı sende süper durur :)
ben resmine bakınca dedim ki ya ben bu kızı ilk gördüğümde de çok beğenmiştim zaten :):):)
Sanki hep tanıdığım birini görmüş gibi oldum :) Hiç yabancilamadım yüzünü.. :)bunlarda kına düğün :):)
Ayyy insallahhteşekkür ederimm :):) anne olunca bebişle atarızz inşallahh:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?