2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Canım özledim siz ben izindeydim 2 gündür de işe gidemedim bel ağrım var malesef

Büyük ihtimal haftasonu doktora gidicem
geçmiş olsun tatlım dikkat et niye haftasonunu bekliyorsun ki izinde rahat rahat gitsen ya :) inş her şey yolundadır özledim gerçekten :)

İnşallah kırmızılar gelmezse katılırım bende. Senin durum nasıl ağrı sızı varmı bişeyler
benim var tatlım tabi sporda yapıyorum şimdi gene yapacağım tatlım umarım yerleşmedendir :) bende son üç aydır var ve ona yormuyorum o yüzden

geçmiş olsun tatlım dikkat et niye haftasonunu bekliyorsun ki izinde rahat rahat gitsen ya :) inş her şey yolundadır özledim gerçekten :)
Kuzum eşimle rahat rahat gidelim die bekledim oda yanımda olsun die

Fotoğraf benim avatarım bir ara yüzümü de koymuşturm şimdi tabletten giriyorum iş yerinde albüm yaparım

Bilmiyorum instagram kullanan varmı ekleyelim birbiirimizi

gulmuh.gecer tatlım benim hesap o fotoğraftaki sensin demek çok orjinal bak

İHİHİHİ ORDADA ŞEKERPANCARIYIM BEN :) EKLENELİMMM

Tesekkur ederim herkese yarin doktoruma gidip ignelerime baslicam hemen biz üzerimmize düşen herşeyi yapalim da takdir yine Allah'in sonradan niye yapmadik diye aklimizda kalmasin
Allah ın izniyle sağlıklı birgebelik ve sağlıklı bir bebeğin olsun inşallah, tabiki siz çabanızı gösterin gerisi Allah a kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…