- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
blummm çok güzelsin film yıldızı gibibunlarda benden gelsin :) bebiş kuzenimn :) adı elif
tebrıklerrrrr.darısı bıze ınsalahhhhhhhhhhhhhh amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnKizlar degerim 27 cikti ne diyorsunuz bat a 2 gün var
geçmiş olsun tatlım dikkat et niye haftasonunu bekliyorsun ki izinde rahat rahat gitsen ya :) inş her şey yolundadırCanım özledim siz ben izindeydim 2 gündür de işe gidemedim bel ağrım var malesef
Büyük ihtimal haftasonu doktora gidicem
benim var tatlım tabi sporda yapıyorum şimdi gene yapacağım tatlım umarım yerleşmedendir :) bende son üç aydır var ve ona yormuyorum o yüzdenİnşallah kırmızılar gelmezse katılırım bende. Senin durum nasıl ağrı sızı varmı bişeyler
Kuzum eşimle rahat rahat gidelim die bekledim oda yanımda olsun diegeçmiş olsun tatlım dikkat et niye haftasonunu bekliyorsun ki izinde rahat rahat gitsen ya :) inş her şey yolundadırözledim gerçekten :)
gulmuh.gecer tatlım benim hesapKuzum eşimle rahat rahat gidelim die bekledim oda yanımda olsun die
Fotoğraf benim avatarım bir ara yüzümü de koymuşturm şimdi tabletten giriyorum iş yerinde albüm yaparım
Bilmiyorum instagram kullanan varmı ekleyelim birbiirimizi
İHİHİHİ ORDADA ŞEKERPANCARIYIM BEN :) EKLENELİMMMKuzum eşimle rahat rahat gidelim die bekledim oda yanımda olsun die
Fotoğraf benim avatarım bir ara yüzümü de koymuşturm şimdi tabletten giriyorum iş yerinde albüm yaparım
Bilmiyorum instagram kullanan varmı ekleyelim birbiirimizi
Benim canım dIş çekim farklı günde çekildi saçlarım açıktıgulmuh.gecer tatlım benim hesapo fotoğraftaki sensin demek çok orjinal bak
Tam ismini yaz ekliyim hemen canımİHİHİHİ ORDADA ŞEKERPANCARIYIM BEN :) EKLENELİMMM
Ekledim canım nergizakn benimgulmuh.gecer tatlım benim hesapo fotoğraftaki sensin demek çok orjinal bak
ayyy teşekkur ederım canım yalan söylemeye gerek yok ünlü olmak isterdım bu da galiba burcumdan geliyo yay burcuyum :) ama öyle bi girişimim olmadıblummm çok güzelsin film yıldızı gibimaşşalh
ekledim ben seni yani istek gönderdim :)gulmuh.gecer tatlım benim hesapo fotoğraftaki sensin demek çok orjinal bak
SEKKERPANCARİ :)Tam ismini yaz ekliyim hemen canım
çok çok güzel bir gelin olmuşsun,Rabbim bir ömür mutlu etsin inşallah,zaten saçların ayrı güzel maşallahh bir bebişle artsın bu mutluluk inşallahKızlar Buda benim fotoğraf çekimimden :)
Allah ın izniyle sağlıklı birgebelik ve sağlıklı bir bebeğin olsun inşallah, tabiki siz çabanızı gösterin gerisi Allah a kalmışTesekkur ederim herkese yarin doktoruma gidip ignelerime baslicam hemen biz üzerimmize düşen herşeyi yapalim da takdir yine Allah'in sonradan niye yapmadik diye aklimizda kalmasin
çok çok güzel bir gelin olmuşsun,Rabbim bir ömür mutlu etsin inşallah,zaten saçların ayrı güzel maşallahh bir bebişle artsın bu mutluluk inşallah[/QUOTE
Tebrik ederim canim darsida bana ve tum isteyenlere olsun insallahKizlar degerim 27 cikti ne diyorsunuz bat a 2 gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?