2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

aminnnn canım ınsallah hepımıze cok yakısacak bebıs emınım :) teşekkur ederım eşlerımız kurban olsun bıze hahahahhaha
Canim cok guzelsin masallah kirmizida cok yakismis bebisde cok tatli rabbim sanada nasip etsin insallah

Gecmis olsun cnm endoskopiden nefret ediyorum resmen olum gibi

Kiz brn goremedm fotoyu nerde meraktan catliycimmm ya hangi sayfada kiz

Teşekkür ederim canım , senin tatlılığın o ... Ammmiiin diyeyim ama kocişle göz rengimiz bile çok benzer , o yüzden ona çekse de oluur
Oyyy maşaşllahh gözlere bak :) renkli göz delisiyim bende inş bebişiminki renkli olur eşimle ikimizde ela gözlüyüz bebeişinizde böle güzel gözlere sahıp olsun ınsallah saglıklı bır sekılde :)

Eklentiler

• 1966723_564658826963213_1697188672_n.webp
    69,1 KB · Görüntüleme: 86
  • 10170964_668806993186753_8904406626436896980_n.webp
    52 KB · Görüntüleme: 85
kızlar lem yelid çekiyorsunuz ya siz bunun anlamı yanılmıyorsam allah doğurmamıştır anlamında (yanılıyorsam düzeltin) ben çocuk istemekle pek bağlantı kuramadım kuran varsa bana anlatabilir mi? :)
Lem yelid dedikleri ihlas suresi canim sanirim. :) yoksa sadece lem yelid cekilmez ki.

Kocan kendine eş değil potre almış bak bak doyamıyordur herhalde Bu güzellik şimdi birde hamile :) güzelliğine güzellik katmıştır

Canım utandırdın beni cidden... O senin bakan gözlerinin güzelliği , Allahım razı olsun senden...
İnşaAllah Rabbim en kısa zamanda göbüşünü doldursuun e mi bitanesiiii

Kocam demişken de vallahi çok kıskançtır.. bazen korkuyorum ileri dereceye ulaşacak diye.. cidden herkesten kıskanır beni...:)

bunlarda benden gelsin :) bebiş kuzenimn :) adı elif

Süpersiiin , kırmızı da muhteşem durmuş üstünde asillik katmış maaşAllah sana tatlımmmm

Kizlar degerim 27 cikti ne diyorsunuz bat a 2 gün var

aaa süpeeerrr, hamilesiin , değerin kat ve kat uçsun inşaAllah , daha minnacııık o yüzden böyledir değerin , 2 gün sonra ölçtürmeyi unutma canımmmm , çoooookk sevindiiim

Oyyy canım beniiim , çok sağ olasın , duana amiiiin , sağlıklı güzel gözleri olsun inşaAllah bebişinindeee

Sende çok güzelsin maaşAllaaah , zapzayıııf , göbüşün çıkacak sadece , tatlı hamilelerdensiiinn , Rabbim dareyn saadeti versin tatlımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…