Canim cok guzelsin masallah kirmizida cok yakismis bebisde cok tatli rabbim sanada nasip etsin insallahaminnnn canım ınsallah hepımıze cok yakısacak bebıs emınım :) teşekkur ederım eşlerımız kurban olsun bıze hahahahhaha
Cok guzel gelin olmussun rabbim mutlulugunuzu daim etsinBıde bu :)
Gecmis olsun cnm endoskopiden nefret ediyorum resmen olum gibibenim reflüm vardı daha önceden 2 kere endoslopi oldum büyük ihtimal kilo aldım yemek yiyince baskı yapıyor üşütmede var hepsi bir arada ama devam ederse gideceğimilaç verecekler biliyorum kullanmak istemiyorum endoskopi de olmak istemiyorum vermicem bana vermicem de vermicem midemi onlara vermicem
Kiz brn goremedm fotoyu nerde meraktan catliycimmm yaayyyy utandım bak şimdi teşekkür ederiminsan böyle karşısındakinin kalbini az çok yazdığından anlıyor zatende hani merakta ediyor nasıl biri diye bende valla resimlere baktıkça mutlu oluyorum bende koyayım dedim
amin canım insallah Allah hepımıze nasıp etsın :):):)Canim cok guzelsin masallah kirmizida cok yakismis bebisde cok tatli rabbim sanada nasip etsin insallah
Turk urunleri yani cay, bikac tatli. Onun haricinde etimizi alabildigimiz arap marketler falan var. siz?Turk marketi, turk urunleri falan bulabiliyor musunjz orda?
Amın tatlım benım amın hep bırlıkte bebegımızı konustugumuz sayfaya gececgız en kısa zamanda ınsallah :)
Ayyyy bu senmisin tospammmm ayyy masaAllah masaAllahBu da bendeniz Tospaaa :)
Oyyy maşaşllahh gözlere bak :) renkli göz delisiyim bende inş bebişiminki renkli olur eşimle ikimizde ela gözlüyüzTeşekkür ederim canım , senin tatlılığın o ... Ammmiiin diyeyim ama kocişle göz rengimiz bile çok benzer , o yüzden ona çekse de oluur
Buda benden kızlar :)
Cok guzelsin masaAllah sekerfindikBUDA BENİM AMA ESKİ BİRAZ ŞUAN BİRAZ SARIYIM :):):)
bende dış çekim yapmıştım şeker nasılBenim canım dIş çekim farklı günde çekildi saçlarım açıktı
şimdi gördüm tatlım :) okeyledim sıra sendeekledim ben seni yani istek gönderdim :)
çok güzel olmussun canım masallahh :)bende dış çekim yapmıştım şeker nasıl
teşekkürler güzel anneçok güzel olmussun canım masallahh :)
maşallah tatlım sana fiziğinde güzel haa tam hamişken bana da böylesi lazım çok yiyeceğim ben belli çünküBuda benden olsun :) Kocişle ben nişan kına ve düğün :)
Eki Görüntüle 1270373 Eki Görüntüle 1270374 Eki Görüntüle 1270375
Lem yelid dedikleri ihlas suresi canim sanirim. :) yoksa sadece lem yelid cekilmez ki.kızlar lem yelid çekiyorsunuz ya siz bunun anlamı yanılmıyorsam allah doğurmamıştır anlamında (yanılıyorsam düzeltin) ben çocuk istemekle pek bağlantı kuramadım kuran varsa bana anlatabilir mi? :)
Kocan kendine eş değil potre almış bak bak doyamıyordur herhaldeBu güzellik şimdi birde hamile :) güzelliğine güzellik katmıştır
bunlarda benden gelsin :) bebiş kuzenimn :) adı elif
Kizlar degerim 27 cikti ne diyorsunuz bat a 2 gün var
Oyyy maşaşllahh gözlere bak :) renkli göz delisiyim bende inş bebişiminki renkli olur eşimle ikimizde ela gözlüyüzbebeişinizde böle güzel gözlere sahıp olsun ınsallah saglıklı bır sekılde :)
Buda benden olsun :) Kocişle ben nişan kına ve düğün :)
Eki Görüntüle 1270373 Eki Görüntüle 1270374 Eki Görüntüle 1270375
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?