- 2 Ağustos 2013
- 306
- 148
- 333
googlede aradim anlamini ama bulamadim
Maşallah canım çok güzelsinbende dış çekim yapmıştım şeker nasıl
Kuzum hayir, o ihlas suresi ya. Arefe gunu de mesela ihlas suresi okunur 1000 tane. Sureleri bolmeyin. Bu konuda alim olmayanlarin her soyledigine de inanmayin. Yani o dogurmamistiri, bin kere soyledin diyelim. Yani dogurmaj bize mahsus anlami mi cikiyor. Hele anlamini bilmeden okumak.Bana da dün eşim sordu bilemedim çok utandım googledan bakıcaktım bugün unuttum ama bebek isteyenlerin 70 bin lem yelid okuması gerektiğini herkes söylüyor.
mesela bu cok guzel, anlamlievet evet onuda biliyorum onuda aklıma geldikçe okuyorumm
İnşaAllah canım benim , inşaAllah güzel sonuçlanır... Sakin ve sabırlı ol :)kızlar sevincimi benle paylaşan herkese çok teşekkür ederim inşallah rabbim hepinize en kısa zamanda nasip eder dualarınızı eksik etmeyin bu kez (4.) inşallah sağlıklı bi süreç olsun ve sağlıklı bi şekilde sonlansın
teşekkürler giz artık instegramdanMaşallah canım çok güzelsin
bende telime zikirmatik yukledim firsat buldukca okuycam lem yelid 70.000?????
Bayildim cok guzel gelin olmussun masallah kuzum rabbim mutlulugunuzu daim etsin bebis nasip etsin senin gibi tatli insallah dikkat ettimde elisayla biraz benziyorsunuzbende dış çekim yapmıştım şeker nasıl
Masallah fizik cok guzel cok tatli bi annis olacaksinBuda benden olsun :) Kocişle ben nişan kına ve düğün :)
Eki Görüntüle 1270373 Eki Görüntüle 1270374 Eki Görüntüle 1270375
Hah canim benimmmmmm.... Hay agzini seveyim yaaaaa. Allah razi olsun.Yani kaç zamandır söylemeyeyim diyorum ama siz beni yanlış anlamazsınız diyerek konuşayım...4 Sene imam hatip 4 sene İlahiyat okudum... Az buçuk arapçam ve bilgi birikimim var... Birincisi ;
'LEM YELİD ' O ne doğurmuş' demektir... Bu anlama gelen bir kelimeyi 1 kez çekmek bile bizlere fayda sağlamaz... çünkü burada anlamlı bir şey yoktur ... İhlas suresi 3.ayette geçen bir cümledir sadece... Allah'ı betimler , ve doğurmaktan berii edilir...
2.ncisi. ise elinizden geldiğince sayı ile bir şeyler çekmeyin ! Bu uygulama batıldır , bid'attir... dinimizde yeri yoktur...
Ben Allah razı olsun berlinberlin arkadaşımız da dile getirince açıklamak istedim...
Bunun yerine ayet-i kerimelerde geçen dualar vardır onları okuyabilirsiniz... hiç olmadı sadece DUA edin... Rabbim duaları geri çevirmeyendir...
Yani biz yanlis bisey mi yapiyoruz ben bilmiyordum tesekkur ederim bilgi icinYani kaç zamandır söylemeyeyim diyorum ama siz beni yanlış anlamazsınız diyerek konuşayım...4 Sene imam hatip 4 sene İlahiyat okudum... Az buçuk arapçam ve bilgi birikimim var... Birincisi ;
'LEM YELİD ' O ne doğurmuş' demektir... Bu anlama gelen bir kelimeyi 1 kez çekmek bile bizlere fayda sağlamaz... çünkü burada anlamlı bir şey yoktur ... İhlas suresi 3.ayette geçen bir cümledir sadece... Allah'ı betimler , ve doğurmaktan berii edilir...
2.ncisi. ise elinizden geldiğince sayı ile bir şeyler çekmeyin ! Bu uygulama batıldır , bid'attir... dinimizde yeri yoktur...
Ben Allah razı olsun berlinberlin arkadaşımız da dile getirince açıklamak istedim...
Bunun yerine ayet-i kerimelerde geçen dualar vardır onları okuyabilirsiniz... hiç olmadı sadece DUA edin... Rabbim duaları geri çevirmeyendir...
Kuzum benim... maalesef.. ben istemem kimseye kırmayı , çünkü arkadaşlar baya çekin faydası var babından konuştu , bende kimseye kırmak istemem , bu tür mevzuular hassas mevzuulardır ve kırılgan oluyoruz maalesef... o yüzden dillendirmekten çok çekindim..ama baktım ki gittikçe gidiyor.. söylemek istedim.. he yapıp yapmamak yine herkesin kendi tercihi elbette..Yani biz yanlis bisey mi yapiyoruz ben bilmiyordum tesekkur ederim bilgi icin
Yani biz yanlis bisey mi yapiyoruz ben bilmiyordum tesekkur ederim bilgi icin
oy yerim ben seniBayildim cok guzel gelin olmussun masallah kuzum rabbim mutlulugunuzu daim etsin bebis nasip etsin senin gibi tatli insallah dikkat ettimde elisayla biraz benziyorsunuz
Yok tatlim niye kirilalim ben hani kesin bebek olacak gozuyle okumadim hani okuyunca rahatlamak stresi atmak amacli okuyordum rabbim ol demeden olmaz tabiki bilgi icin tekrar tesekkur ederim tatli annisKuzum benim... maalesef.. ben istemem kimseye kırmayı , çünkü arkadaşlar baya çekin faydası var babından konuştu , bende kimseye kırmak istemem , bu tür mevzuular hassas mevzuulardır ve kırılgan oluyoruz maalesef... o yüzden dillendirmekten çok çekindim..ama baktım ki gittikçe gidiyor.. söylemek istedim.. he yapıp yapmamak yine herkesin kendi tercihi elbette..
Tesekkur ederim canim hayir kirilmadim yanlis birseyi tabiki soyleyeceksinizHos birsey degil. Cunku aynenSirriEyvan in da dedigi gibi batila girer bu. hic kimse sunu su kadar kere yap kesin bu olacak diyemez. Internetten baktim, lemyelidi bilmemkac kere soyleyince cocuk kesinnnn oluyor yazmislar. Allaha sigindik. Boyle bir seyi soylemek mumkun mudur? Sureyi bolmeyin lutfennnn, gozunuzu seveyim. ameliniz iyiyken yanlis yapmayalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?