Arkadaşlar dunden itibaren sol kasığında batma oluyor. Bel agrisi da var. Inşallah hamilelik belirtisidir ya. Düşündükçe bile içim kipir kipir oluyor :)
canım herkesin yumurtlaması farklı olabiliyor hatta aynı kişi bir ay erken yumurtlayıp bir ay geç bile yumurtlayabiliyor burda erken yumurtlama yada geç yumurtlama ile gebe kalan arkadaşlarımız var umarım çok uğraşmazsın canım bende 2. denemem ve sadece ateş ölçüyorum ve gün aşırı ilişkiye girmeye özen gösteriyorum o kadar ama bu ay olmazsa ovulasyon testi alacağım o da aynen idrarda gebelik testi mantığında idrarındaki lh hormonuna bakıyor galiba lh idi :) 10. gün falan başlıyorsun yapmaya hergün yapıyorsun ta ki ikinci çizgi belirginleşinceye dek o zaman yumurtladığını anlıyorsun
Simdi anladim tatlimm tesekkur ederim :) benim adetim 28 gunde bir duzenlidir. Bu durumdakilerin yumurtlama donemi asagi yukari belli oluyor sanirim. Ama bi deneyeyim bakalim sikinti cekersem o testi bende yaparim. Her yerde bir sru tavsiye var yaa tabiiki dikkat etmek lazim ama bazen de insanin kafasi karisabiliyor cidden. Allah isteyen herkese bu guzel duyguyu yasatsin insallah senin de guzel haberlerini aliriz canim :)
Ne kadardir hamile kalmaya calisiyorsun peki sen?
Mogamicim beni de ekler misin listeye.Bat 24 Haziran ve 1. deneme.Hadi bakalım hayırlısı
2. denemem olacak canım ben ovulasyon testi alacağım en azından ne zaman yumurtladığımı bilmek adına ayrıca bende 27 28 günde bir adet oluyorum ateşle takip ediyorum şu ovulasyon testini de alırsam çok netleştirmiş olacağım çünkü hamile kalmak için çok beklemek istemiyorum tabi Allah bilir o kadarını da ben elimden geleni yapayım :) yaş 28 olunca insan tutuşuyo
listeye bakınca hamile olanlar ya 1. deneme yada 2. deneme de olmuşlar genel olarak şurdan bu yorum çıkarmı acaba bi sorun yoksa 2 denemede hamile kalma ihtimali yüksek bu ay 2. denemem olmazsa sorun mmu var demek oluyo pufff ne sıkıntı iş yasanki hemen cocuğumuz olacakmış gibi 10 ay korunduk pehh umutsuz hissediyo insan
Canim hic oyle dusunme. Bende 2 yildir korunuyordum ve cok zor karar verdim cocuk sahibi olmaya. Gercekten bir sorun yoksa isteyip de hamile kalamamanin en buyuk nedeni su an dusundugun gibi umutsuluga kapilmak, surekli kafana takmak. Evet zor dusunmemek ama aklin hep bu konuda olmamali. Bunu basarirsak zaten inan hepimiz ilk deneme hamile kaliriz sorunumuz yoksa :)
canım bu çok güzel bir haber inşallah yükselmeye davam eder.
Canim allah en kisa zamanda nasip etsin insallah sana. Bu atesle olcme nasil oluyor peki? Ay cok soru sordum bende ya :) ayrica yasin hic de gec degil takma kafana onu. Bana bi doktor kadinin en dogurgan yasi 18 -22 dir demisti ama o zamanlarsa evlenilmiyo artik yapcak bisey yok :) bende 25 yasimdayim bakalim allah nasip ederse ne zaman anne olurum :)
Kizlar merhaba 16 haftalik hamileyim. Bende tecrubelerimi paylaşayım dedim reglimin ikinci gunu bal tarcin corekotu yedim. Karisim tarifi baska bi topikte var. Ve iliskiye gircegimiz aksam 2 saat oncesinden esime turk kahvesi iciriyordum. Birde sirt ustu degil sag yada solunuza yatin. Bal tarcin corekotu yaptigim ay hamile kaldim. Birde yumurtamin catladigini 2 gun sanciyla hissettim. İnşallah yardimim dokunur kolay gelsin :)
öncelikle hoşgeldin ve gözün aydın :) canım tarçın bal çörek otunu ben deneyecektim ama vazgeçtim çünkü kistte yapıyormuş ve ben geçen yıl çikolata kisti ameliyatı olduğumdan tırstım kist lafı duyuncaOnun dışında türk kahvesi olayına bende gireceğim :) şu sırtüstü yatmayı bende yapıyordum ama birde yan yatayım bakayım yalnız ben hiç anlamıyorum yumurtladığımı öyle dediğin gibi bir sancı olmuyor
Canım estağfurullah, ateş yöntemi şu, dijital bir termometre ile her sabah aynı saatte ( ben 6:30 da yapıyorum mesela) yataktan kalkmadan dil altından ateşini ölç (termometreyi yastığın altına koyarsan rahat edersin) her gün bu ateşi yaz düzenli olarak ateşin örneğin 36. 1 giderken birden yükselirse örneğin 36 4 yada 36. 5 olursa yumurtlamış oluyorsun o günü değerlendir ve o günden sonra ateş düzenli olarak yükselip adet olmazsan hamişsin ama benim mesela adet günümde baktım ateşim düştü ve 2 saat sonra adet oldum :) bi 7 8 sayfa önce ateş tablom vardı istersen bakabilirsin :) yaşım aslında çok değil ama 2 çocuk düşünüp ikisinin arasına da en az 4 yıl koymak istediğim için fazla beklemek istemiyorum öyle işte
Canım yumurtlaman 21. günde oluyor peki adetin yumurtlamadan 14 gün sonra mı yoksa daha erken mi oluyor. Ben bu aya kadar 13-14 günlerde yumurtluyordum sanırım yani geçen ay öyleydi ama kimyasal gebelik geçirdim. Bu ay bugün 15. günüm ama testte henüz çıkmadı. O yüzden merak ediyorum yumurtlamadan 14 gün sonra oluyor adet mutlaka değil mi. Adet günümde değişecek o halde çünkü :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?