2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

evet canm ama az kaldı dönüyodum doktor kapısından bişey yoktur diye.. evet canm herşeyde bi hayır var 25 ekimden itibaren muharrem ayı başlıyor o ayda çalışma yapsam günah olur mu diye düşünüp duruyordum rabbim bana yardım etti kist bahane oldu çalışma olmayacak demek ki diyorum hayırlı olmayacaktı bebek olsaydı da o ayda o yüzden içim rahat kistim gecsin ben yine burdayım testlerle :)

İnşallah canm bu arada senin eşinde benimki gibi desene anlamıyorum ne var bunda ama eşim beni anlamıyo ikna etmeye çalışıyorum ama yok diyor aslında öyle çok kıskanç değildir ama bu konuya çok takıldı nedense
Evet canim kurtaj oluyor yok elisa hamile degil adet oldu canim insallah kasimda guzel haberler verecek

Kullanmasan daha iyi elbette... Daha uzun sürsede atlatirsin gribini insaAllah... Bende daha yeni atlatiyorum...Hamile olunca sıfır ilaçla... Geçmiş olsun canim :)
Tesekkur ederim canim sanada cok gecmis olsun seninki daha zor tabi.bende bi yerde duymustum hani adetin gecikmedigi surece yok sayip normal sekilde hap ilac kullaniliyor diye ondan kafam karisti biraz

O korku bende de var sonuçta burada 9zel durumlarımızı sorunlarımızıda paylaşıyorum bende korkuyorum doğrusu
Bende tanidik cikar diye tirsiyorum biraz benim kocamda istemez o yuzden hic sormadim ozelden bilmiyorum olur mu acep

Evet oyle normalde cok kiskanc degildir aslinda buraya bile takilmami istemiyor kiskaniyor bi ara foto atmak istiyorum atayimmi dedim izin vermedi bi dahada sormadim face bile kullandirmiyor

Seninki baya baya kıskanç çok kıskanç erkekler daha iyi bana göre eşim çok kıskanç olsun isterim ama hiç değil beni kıskansndiye neler yapıyorum ama yok olmuyor
Evet oyle normalde cok kiskanc degildir aslinda buraya bile takilmami istemiyor kiskaniyor bi ara foto atmak istiyorum atayimmi dedim izin vermedi bi dahada sormadim face bile kullandirmiyor

Seninki baya baya kıskanç çok kıskanç erkekler daha iyi bana göre eşim çok kıskanç olsun isterim ama hiç değil beni kıskansndiye neler yapıyorum ama yok olmuyor

Bende çok sevdim herkesi gerçekten sanal olmasına rağmen gerçek hayattaki arkadaşlarım dan daha yakın bulduğum zamanlar bile oluyor

Bende yani atsam ondan gizli bir gün 9ğrenirse büyük kavga çıkar diye korkuyorum yoksa buradaki kızların hiç biri güvenilmez değil benim için
evet bende ondan korkuyorum kizar diye izinsiz hareket etmedim hic ama ozelden atmama bisey demez yoksa burdaki kizlarin hepsine guveniyorum ben yok kiz cok kiskanc iyi olmaz biraz kiskansin yeter dun film izliyorduk esimle cocuk cok tstli degilmi kocisim dedim hemem gozumum icine bakti kiskandi ama asiri kiskanc degil canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…