2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Kacinci gunundesin.bence hergun duzenli yap canim.
Canım düşük sonrası bayramın 3-4 günü ilk adetimi oldum. Normalde en fazla 5 gün süren adetim önceki güne kadar ara ara lekelenmeler şeklinde devam etti. Öncesi de aynı şekilde... Bugün hiç lekelenme yok. Biraz garip olduğundan kaçtan sayacağımı bilemiyorum ama muhtemelen 9- 10 gün falan oluyordur. Normal döngüm 28 gün.

Rabbimin hikmeti :) Yeterki ol desin inşallah kalp atıslarınıda hayırlısıyla duyarsın canım :)

Günaydın kizlaarr yeni uyandim bi uyku bi uyku ama cook isim var ilk ve son kez yazip takip e gecicem ☺@mgul canm belirtin var mi 6 gun var bende bel agrisi var o kadar ki ruyamda aarkadasina masaj yaptırıyodum onun disinda bise yok gogusler fore her zamanki gibi..

Hayırlı olsun canım.. Doğduğu günü de görmeyi nasip etsin Rabbim.. Herşeyin bir zamanı var işte.. Rabbim gülen yüzünü soldurmasın canım benim...
insallah caanim darisi isteyen herkesin basina gelsin herseyin zamani var dogru

canım dün keseyi gördüm henüz küçük olduğu için kalp atışını duyamadık 10 gün sonra gidicem inşaAllah kalp atışınıda duyacaz
Gözün aydın canım
evet devam ediyoruzz :)) benimde 3 gündür test çizgisi hala silik koyulaşmasını bekliyorum :):):)
Anladım yalnız ben ancak 6 gibi yapabiliyorum testi yani 18:00"de fark eder mi?

ben kendimi gösterdimm ki profil sayfamdan mesajlarımdan bulabilirsin buda benim yazmıştımmm :):) bende seni görmedim :)
Aslında artık birbirimizi görsek güzel olacak değil mi?
Hayırlısıyla elif gibi bir kuzucuğun olsun inşallah.

2 gündür aklımdan seni geçiriyorum Allah için artık hiç gelmiyor falan diyordum içimden, sabah sabah o kadar mutlu oldumki anlatamam, Rabbim size bağışlasın yavrunuzu,çok sağlıklı bir gebelik ve hayırlı bir doğum dilerim inşallah.maşallahhh

listeyi goremedim ben insallah hamis coktur bu ay canim ailelerimize soyledik yine esimde elinden geleni yapar cok sukur dikisleri iyi oldu artik calismayada basladi

Bu ay biraz gecikebilir.dusuk sonrasi duzen bozuluyor.benimde dusukten sonra biraz gec olmustu.ikinci ayi 14 gun gecikmisti.sonra duzene girdi.benimde 16.gunum testte bi hareketlilik normalde olmasi lazimdi ama tik yok.ikinci cizgi cok silik.8.gun baslamistim o zamanlar daha belirgindi sanirim erken yumurtladim.ya da olmiycak bu ay

tesekkür ederim canım.

evet evet bi kere daha böyle oldu valla hep umut kalp çarpıntısı hayal kırıklığı yaşatıyorsun bana artık ben haklı çıkıyım heyecanımda bekliyorum lütfennn :)
umarım bu ay haklı çıkarsın nasıl sevinir ve isterim bi bilsen

ayyy canim unutmamissiniz drmek vefali arkadasliklar edinmisiz burda. hem kafam dagilsin 3-4 ay aklima bebek gelmesin diye girmiyordum hemde esimin ameliyati fln vaktim olmadi pek cok tesekkur edrrim guzel dileklerin icin darisi sizlere cabucak herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…