- 16 Mayıs 2013
- 4.831
- 2.717
- 248
Canım düşük sonrası bayramın 3-4 günü ilk adetimi oldum. Normalde en fazla 5 gün süren adetim önceki güne kadar ara ara lekelenmeler şeklinde devam etti. Öncesi de aynı şekilde... Bugün hiç lekelenme yok. Biraz garip olduğundan kaçtan sayacağımı bilemiyorum ama muhtemelen 9- 10 gün falan oluyordur. Normal döngüm 28 gün.Kacinci gunundesin.bence hergun duzenli yap canim.
insallah insallah canim o bit kadar siyah noktayi gormek bile elimi ayagimi titretticanım dün keseyi gördüm henüz küçük olduğu için kalp atışını duyamadık 10 gün sonra gidicem inşaAllah kalp atışınıda duyacaz
ovulasyonu hic bilmiyorum da canim hersey nasip kismet ben senden en kisa zamanda guzel haber bekliyorum icimdeen oyle geciyo insallah dusun dun halsizlikten bulasigi bile yikayamadim napayim biraz da boyle olsun[/QUOTE
canımmm inşallah sağolasın sen günlerdir özellikle gözüme takılıyordun listede demek içime doğmuş o yüzden de çok etkilendim benimde hiç beklemediğim ay oldu o yüzden nasibime çok inanıyorum kısmette varsa oluyor bırak kalsın bulaşık . yalnız şimdi herkese deme tabi demediysen şu haftayı atlat en azından annene de o yardım eder gelir sana eşine yüklen diyemiyorum yeni ameliyat atlattı diye :)
Rabbimin hikmeti :) Yeterki ol desin inşallah kalp atıslarınıda hayırlısıyla duyarsın canım :)kizlar merhba gunaydin
beni belki mogami elisa kaygili hatirlar...
gecen aylar klomen ve catlatma ignesi olmustum hamile kalamamistim daha sonra esimin rahatsizligini ogrendik cift tarafli varikosel varmis ameliuat olmasi gerekiyordu doktorum da esin ameliyat olsun sonra yine gel demisti (3ay sonra falan) cok sukur yaklasik iki hafta once ameliyat basariyla olundu. ben temizlikler perdeleri yikatmalar merdiven tepelerinde esyalari tasimaya calismalar falan bayrami gecirdim. batim 14 ekimdi ama bende hic gebelik suphesi yok yumurtlama donemine denk gelmedik o ara esim ameliyat olmustu cunku diyerek hic suphesiz hayatima devam ediyordum
fakat dun beni lazerden aradilar randevu verdiler henuz hasta olmamistim halsizdim bitkindim bir ara yataktan kalktim gozumun onu karardi ttum gun yattim aksam esimden test istedim nolur nolmaz belki diye yapar yapmaz ne goreyim 3-5 saniye icinde kopkoyu cift cizgi kesin yanlistir dedim kalktik acile gittik kan testi yaptilar >1000,00 cikti tebrikler 6 haftalik hamilesiniz!!!!
bemde esimde inanamadik bir yanlislik olmasin olsa bile 3 haftalik olmali dedim deger yuksek dediler. hemen bugun sabah sekizde doktoruma gittim evet hamileymisim inanamiyorum hic aklimda yokken 3 ay sonra denemeye baslariz derken hamileyim karindan keseyi goremedik vajineden bit kadar birsey gorduk doktorum dusuk tehlikesi olabilir iki hafta sonra kalp atisini duymadan emin olmayalim dedi yat dinlen dedi folik asit progestan ve coraspin yazdi
cok korkuyorum insallah birsey olmaz benim gibi olan degerleri falan varmi kizlar nolur dua edin bana
belirtilere gelince adet olmadan once belim agrirdi agrimadi sivilce cikardi cikmadi iki gun oncede canim asiri kofte istemisti ve halsizlik yorgunluk diyebilirim .
ayrica gecen aylar yikanmazdim ayagimi dikerdim bu ay ise tam tersi hemen sicak su ile dus aldim umutsuz oldugum icin Rabbim iste herseyin bir zamani var .
demekki aklindan silmek unutmak gerekiyomus stres onemliymis mucize gibi oldu cunku cok sukur Allah ima birde burada bir arkadas bana lem yelid oku demisti 70000 tane okudum ben esimin rahatsizligini bilmeden once baslamistim bitireyim dedim belki vesile olmustur Allah herkesten razi olsun hicbirimizin kucagini bos birakmasin neseyle huzurla saglikla kucagimiza almak nasip olsun insallah ...
Günaydın canım hoş geldin.Günaydın canlar dün herkes fotolarını paylaşmış çok kıskandım.
insallah caanim darisi isteyen herkesin basina gelsin herseyin zamani var dogruHayırlı olsun canım.. Doğduğu günü de görmeyi nasip etsin Rabbim.. Herşeyin bir zamanı var işte.. Rabbim gülen yüzünü soldurmasın canım benim...
Gözün aydın canımcanım dün keseyi gördüm henüz küçük olduğu için kalp atışını duyamadık 10 gün sonra gidicem inşaAllah kalp atışınıda duyacaz
Anladım yalnız ben ancak 6 gibi yapabiliyorum testi yani 18:00"de fark eder mi?evet devam ediyoruzz :)) benimde 3 gündür test çizgisi hala silik koyulaşmasını bekliyorum :):):)
Aslında artık birbirimizi görsek güzel olacak değil mi?ben kendimi gösterdimm ki profil sayfamdan mesajlarımdan bulabilirsin buda benim yazmıştımmm :):) bende seni görmedim :)
Hayırlısıyla elif gibi bir kuzucuğun olsun inşallah.Günaydın kizlaarr yeni uyandim bi uyku bi uyku ama cook isim var ilk ve son kez yazip takip e gecicem ☺@mgul canm belirtin var mi 6 gun var bende bel agrisi var o kadar ki ruyamda aarkadasina masaj yaptırıyodumonun disinda bise yok gogusler fore her zamanki gibi..
2 gündür aklımdan seni geçiriyorum Allah için artık hiç gelmiyor falan diyordum içimden, sabah sabah o kadar mutlu oldumki anlatamam, Rabbim size bağışlasın yavrunuzu,çok sağlıklı bir gebelik ve hayırlı bir doğum dilerim inşallah.maşallahhhkizlar merhba gunaydin
beni belki mogami elisa kaygili hatirlar...
gecen aylar klomen ve catlatma ignesi olmustum hamile kalamamistim daha sonra esimin rahatsizligini ogrendik cift tarafli varikosel varmis ameliuat olmasi gerekiyordu doktorum da esin ameliyat olsun sonra yine gel demisti (3ay sonra falan) cok sukur yaklasik iki hafta once ameliyat basariyla olundu. ben temizlikler perdeleri yikatmalar merdiven tepelerinde esyalari tasimaya calismalar falan bayrami gecirdim. batim 14 ekimdi ama bende hic gebelik suphesi yok yumurtlama donemine denk gelmedik o ara esim ameliyat olmustu cunku diyerek hic suphesiz hayatima devam ediyordum
fakat dun beni lazerden aradilar randevu verdiler henuz hasta olmamistim halsizdim bitkindim bir ara yataktan kalktim gozumun onu karardi ttum gun yattim aksam esimden test istedim nolur nolmaz belki diye yapar yapmaz ne goreyim 3-5 saniye icinde kopkoyu cift cizgi kesin yanlistir dedim kalktik acile gittik kan testi yaptilar >1000,00 cikti tebrikler 6 haftalik hamilesiniz!!!!
bemde esimde inanamadik bir yanlislik olmasin olsa bile 3 haftalik olmali dedim deger yuksek dediler. hemen bugun sabah sekizde doktoruma gittim evet hamileymisim inanamiyorum hic aklimda yokken 3 ay sonra denemeye baslariz derken hamileyim karindan keseyi goremedik vajineden bit kadar birsey gorduk doktorum dusuk tehlikesi olabilir iki hafta sonra kalp atisini duymadan emin olmayalim dedi yat dinlen dedi folik asit progestan ve coraspin yazdi
cok korkuyorum insallah birsey olmaz benim gibi olan degerleri falan varmi kizlar nolur dua edin bana
belirtilere gelince adet olmadan once belim agrirdi agrimadi sivilce cikardi cikmadi iki gun oncede canim asiri kofte istemisti ve halsizlik yorgunluk diyebilirim .
ayrica gecen aylar yikanmazdim ayagimi dikerdim bu ay ise tam tersi hemen sicak su ile dus aldim umutsuz oldugum icin Rabbim iste herseyin bir zamani var .
demekki aklindan silmek unutmak gerekiyomus stres onemliymis mucize gibi oldu cunku cok sukur Allah ima birde burada bir arkadas bana lem yelid oku demisti 70000 tane okudum ben esimin rahatsizligini bilmeden once baslamistim bitireyim dedim belki vesile olmustur Allah herkesten razi olsun hicbirimizin kucagini bos birakmasin neseyle huzurla saglikla kucagimiza almak nasip olsun insallah ...
Akşam yoktum ki sadece dizilerim vardı gültepe ve hayat yolunda onları izledim.evette sen nerdesnn :):):) dün hiç yoktun
instagram bebeğim :)nerden neyi ekliyorsunuz yaa:)
Günaydın canım hoş geldin.
Bu ay biraz gecikebilir.dusuk sonrasi duzen bozuluyor.benimde dusukten sonra biraz gec olmustu.ikinci ayi 14 gun gecikmisti.sonra duzene girdi.benimde 16.gunum testte bi hareketlilik normalde olmasi lazimdi ama tik yok.ikinci cizgi cok silik.8.gun baslamistim o zamanlar daha belirgindi sanirim erken yumurtladim.ya da olmiycak bu ayCanım düşük sonrası bayramın 3-4 günü ilk adetimi oldum. Normalde en fazla 5 gün süren adetim önceki güne kadar ara ara lekelenmeler şeklinde devam etti. Öncesi de aynı şekilde... Bugün hiç lekelenme yok. Biraz garip olduğundan kaçtan sayacağımı bilemiyorum ama muhtemelen 9- 10 gün falan oluyordur. Normal döngüm 28 gün.
Rabbimin hikmeti :) Yeterki ol desin inşallah kalp atıslarınıda hayırlısıyla duyarsın canım :)[
insallah cnm kucagimiza almak nasip olur
tesekkür ederim canım.Gözün aydın canım
Anladım yalnız ben ancak 6 gibi yapabiliyorum testi yani 18:00"de fark eder mi?
Aslında artık birbirimizi görsek güzel olacak değil mi?
Hayırlısıyla elif gibi bir kuzucuğun olsun inşallah.
umarım bu ay haklı çıkarsın nasıl sevinir ve isterim bi bilsenevet evet bi kere daha böyle oldu valla hep umut kalp çarpıntısı hayal kırıklığı yaşatıyorsun bana artık ben haklı çıkıyım heyecanımda bekliyorum lütfennn :)
ayy valla size bi tahmin olsun diye yazdım canım yaaa inş o da olur :)anaaam bn seni hamile sandım tam yazıyodm
ayyy canim unutmamissiniz drmek vefali arkadasliklar edinmisiz burda. hem kafam dagilsin 3-4 ay aklima bebek gelmesin diye girmiyordum hemde esimin ameliyati fln vaktim olmadi pek cok tesekkur edrrim guzel dileklerin icin darisi sizlere cabucak herkese2 gündür aklımdan seni geçiriyorum Allah için artık hiç gelmiyor falan diyordum içimden, sabah sabah o kadar mutlu oldumki anlatamam, Rabbim size bağışlasın yavrunuzu,çok sağlıklı bir gebelik ve hayırlı bir doğum dilerim inşallah.maşallahhh
Albüm yaptım ama buraya nasıl koyacagimi çözemedimcanım sağol öyle arada geliyorlar bize birbirimizi göresimiz geldi istersen seni de görelim :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?