Benim adetim kendimi bildim bileli agrilifir mazejik tek ilacim.fusukten sonra erken ya da gec duzensizlik oluyor.ben dusuk oldugu ay korunmustum.38.gun adet olnustum.ondan sonraki ay 14 gun gecikmistim.sonra duzeldi.ama agrilar full gaz devamCanım zaten yanılmıyorsam 25-26 gün sonra adet oldum normal tarihinden bile önce hastalandım. Bu yüzden tam tarih veremiyorum. Gecikirse normal olduğunu söylemişti doktor ama erken gelmesiyle alakalı bilgi vermedi. Birde ben baya ağrılı geçirdim hatta ara ara yumurtalıklarda ağrı hissediyorum. Anlayacağın bünye altüst olmuş durumda
İnşallah darısı bizim başımıza
güzel gelin maaşallah...tek fotonu da koyar mısın kuzum
Cok ozledim memleketimi.denizini kokusunu.ne güzelllll sende Rize ye gelin olmuşsun :) çok çok güzel yerler gidin gezin mutlaka akılda kalıyorki hep gitmek istiyorsun,annemde Rize pazar hemşin
buda benm en tombişiniz benmm :)
Gun asiri calismalara devam.benimkini rahat durmazçalışma olmadı mı o ara adetten sonra?
:) çok tatlısın yaa ya bebiş kilo aldıracak ya verdirecek neler olucak bakalım :) gelsinler sağlıklı olsunlarda her türlüsüne razıyım benntombişş yok tombişş yok balık eti diyeceksinn benim gibi ama hangi balık sormayacaksınmaşallahh ne güzelsinizzz bırak fazlamız olsun bebiş peşine koşturuncaaa hepsi gidecekk :))
bi fıstık daha..Maaaşallah canım benim tek fotonu da koyar mısınbuda benm en tombişiniz benmm :)
İnşallah canim bugun kendi doktoruma gidicem zaten yarin tekrar baktiririz inşallah ikiye katlamis olurcanımm hamilesinn çok mutlu oldum ama iki gün sonra değerine yine baktır artışla daha mutlu oluruz inşallahhh inşallah
bi fıstık daha..Maaaşallah canım benim tek fotonu da koyar mısın
teşekkür edrim cnmm :)bi fıstık daha..Maaaşallah canım benim tek fotonu da koyar mısın
Hamilelik günlüğü eklemeye calistim ama bu kadar erken olunca görünmedi.. galiba 5 haftadan sonra gorunuyo
Gun asiri calismalara devam.benimkini rahat durmaz
:) çok tatlısın yaa ya bebiş kilo aldıracak ya verdirecek neler olucak bakalım :) gelsinler sağlıklı olsunlarda her türlüsüne razıyım benn
İnşallah canim bugun kendi doktoruma gidicem zaten yarin tekrar baktiririz inşallah ikiye katlamis olur
Yok canim erken olduysa tutmamistir.anlardim simdiye kadar.bi dahaki ay doktora gidicem.bi haha baktiriyim hormonlara.adet duzenli olunca bse yok sanmistim.bende düşükten sonra 39.gün adet oldum ama arada geciktirici aldım şükür bir problem olmadı şimdi 13.gündeyim nihayet tabi hala çizgi koyulaşmadı 17.güne bekliyorum koyu çizgiyi :) belki senin yum erken olmuştur hemde çalışmada olmuşşş ohhh inşallah :))
Yok canim erken olduysa tutmamistir.anlardim simdiye kadar.bi dahaki ay doktora gidicem.bi haha baktiriyim hormonlara.adet duzenli olunca bse yok sanmistim.
Bende aynı durumdayım cnm 5gün geciktim test negatif. Ateşim de yüksek. Bebek yoksa adet olsaydık bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?