Gözün aydın canım
Anladım yalnız ben ancak 6 gibi yapabiliyorum testi yani 18:00"de fark eder mi?
Aslında artık birbirimizi görsek güzel olacak değil mi?
Hayırlısıyla elif gibi bir kuzucuğun olsun inşallah.
evet devam tatlım koyu görünce yumurtladın demektir sonra 24-46 saat arasında yumurtan çatlayacaktır koyuyu görünce çalış kuzum :)Ovulasyon testi demişken ben ilk testimi yaptım ama resim çekmeyi unuttum. Bir net diğeri çok silik iki çizgi vardı devam edecek miyim?
dosya ekle yazıyor ya ordan kuşum :)Albüm yaptım ama buraya nasıl koyacagimi çözemedim
listeyi goremedim ben insallah hamis coktur bu ay canim ailelerimize soyledik yine esimde elinden geleni yapar cok sukur dikisleri iyi oldu artik calismayada basladi
canımmm benimmm eşine acil şifalar dilerim,Allah ın izniyle artık çekirdek bir aile olacaksınız hiç beklemediğiniz bir anda Rabbim mucizenizi gönderdi,allah tamamına erdirsin inşallah,sabah sabah moral oldun bana bize hepimize eminim, aminnn inşallah tatlım benim, bolca yat dinlen dua et iyi beslen taze anne seni :)ayyy canim unutmamissiniz drmek vefali arkadasliklar edinmisiz burda. hem kafam dagilsin 3-4 ay aklima bebek gelmesin diye girmiyordum hemde esimin ameliyati fln vaktim olmadi pek cok tesekkur edrrim guzel dileklerin icin darisi sizlere cabucak herkese
Canım zaten yanılmıyorsam 25-26 gün sonra adet oldum normal tarihinden bile önce hastalandım. Bu yüzden tam tarih veremiyorum. Gecikirse normal olduğunu söylemişti doktor ama erken gelmesiyle alakalı bilgi vermedi. Birde ben baya ağrılı geçirdim hatta ara ara yumurtalıklarda ağrı hissediyorum. Anlayacağın bünye altüst olmuş durumdaBu ay biraz gecikebilir.dusuk sonrasi duzen bozuluyor.benimde dusukten sonra biraz gec olmustu.ikinci ayi 14 gun gecikmisti.sonra duzene girdi.benimde 16.gunum testte bi hareketlilik normalde olmasi lazimdi ama tik yok.ikinci cizgi cok silik.8.gun baslamistim o zamanlar daha belirgindi sanirim erken yumurtladim.ya da olmiycak bu ay
İnşallah darısı bizim başımızatesekkür ederim canım.
Akşam yoktum ki sadece dizilerim vardı gültepe ve hayat yolunda onları izledim.
instagram bebeğim :)
sagol cnm masallah ay sonuna kadar cokkkkkkk daha da artar umarim dolar tasar artar eksilmezo zaman aileler en azından 2 hafta senii ihç bırakmasınlar :) çok sevindim eşininde iyi olmasına sen 4. hamişsin sırrıeyvanla memuree den sonra :) dün yfrks diye bir arkadaşımızda yazdı :))
ayy valla size bi tahmin olsun diye yazdım canım yaaa inş o da olur :)
o ateşe inanma...sabah 6-7 arası yataktan kalkmadan ölçmen laazımSağol canım benim, umudum yok hiç. 2 gündür ateşimi ölçüyorum. Dün 23:30'da ölçtüm, bugün 02:00'de. Tam tamına 36.7 ikisi de. Ondan da bi şey çıkmadı var mı yok mu anlama açısından
ayy valla size bi tahmin olsun diye yazdım canım yaaa inş o da olur :)
Bu ay biraz gecikebilir.dusuk sonrasi duzen bozuluyor.benimde dusukten sonra biraz gec olmustu.ikinci ayi 14 gun gecikmisti.sonra duzene girdi.benimde 16.gunum testte bi hareketlilik normalde olmasi lazimdi ama tik yok.ikinci cizgi cok silik.8.gun baslamistim o zamanlar daha belirgindi sanirim erken yumurtladim.ya da olmiycak bu ay
Ben göremedim ama kimseyiseni de görelim biz dün hepimiz kendimizi gösterdik :):):) canım bende her gün 6 da yapıyorum her gün aynı saatte yapmak önemli öncesinde 3 sa sıvı almıyorum 4ten sonra tualete çıkmıyorum :):):)
bu ne güzellki yaww; fıstıklar geçidi olmuş bu topikbende dış çekim yapmıştım şeker nasıl
Allah razi olsun canim guzel dileklerin dualain icin mutlu olmaniz beni cok sevindirdi sanki aileden gibi moral oldunuz banada canimmcanımmm benimmm eşine acil şifalar dilerim,Allah ın izniyle artık çekirdek bir aile olacaksınız hiç beklemediğiniz bir anda Rabbim mucizenizi gönderdi,allah tamamına erdirsin inşallah,sabah sabah moral oldun bana bize hepimize eminim, aminnn inşallah tatlım benim, bolca yat dinlen dua et iyi beslen taze anne seni :)
DEĞERLERİN KATLANARAK ARTSIN ÇOĞALSIN İNŞALLAH :) BUGÜNEDE MAŞALLAHHHH :) NASIL OLMAYIZ MUTLUUU :)Allah razi olsun canim guzel dileklerin dualain icin mutlu olmaniz beni cok sevindirdi sanki aileden gibi moral oldunuz banada canimm
yaaa maşallahh çok güzel bir fizik ve yüz :) manken gibisin vallahi, eşinlede çok çok yakışmışsın :) çok fıstık gördüm seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?