2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

seni de görelim biz dün hepimiz kendimizi gösterdik :):):) canım bende her gün 6 da yapıyorum her gün aynı saatte yapmak önemli öncesinde 3 sa sıvı almıyorum 4ten sonra tualete çıkmıyorum :):):)

Ovulasyon testi demişken ben ilk testimi yaptım ama resim çekmeyi unuttum. Bir net diğeri çok silik iki çizgi vardı devam edecek miyim?
evet devam tatlım koyu görünce yumurtladın demektir sonra 24-46 saat arasında yumurtan çatlayacaktır koyuyu görünce çalış kuzum :)

listeyi goremedim ben insallah hamis coktur bu ay canim ailelerimize soyledik yine esimde elinden geleni yapar cok sukur dikisleri iyi oldu artik calismayada basladi

o zaman aileler en azından 2 hafta senii ihç bırakmasınlar :) çok sevindim eşininde iyi olmasına sen 4. hamişsin sırrıeyvanla memuree den sonra :) dün yfrks diye bir arkadaşımızda yazdı :))

canımmm benimmm eşine acil şifalar dilerim,Allah ın izniyle artık çekirdek bir aile olacaksınız hiç beklemediğiniz bir anda Rabbim mucizenizi gönderdi,allah tamamına erdirsin inşallah,sabah sabah moral oldun bana bize hepimize eminim, aminnn inşallah tatlım benim, bolca yat dinlen dua et iyi beslen taze anne seni :)

Canım zaten yanılmıyorsam 25-26 gün sonra adet oldum normal tarihinden bile önce hastalandım. Bu yüzden tam tarih veremiyorum. Gecikirse normal olduğunu söylemişti doktor ama erken gelmesiyle alakalı bilgi vermedi. Birde ben baya ağrılı geçirdim hatta ara ara yumurtalıklarda ağrı hissediyorum. Anlayacağın bünye altüst olmuş durumda
tesekkür ederim canım.
İnşallah darısı bizim başımıza

o zaman aileler en azından 2 hafta senii ihç bırakmasınlar :) çok sevindim eşininde iyi olmasına sen 4. hamişsin sırrıeyvanla memuree den sonra :) dün yfrks diye bir arkadaşımızda yazdı :))
sagol cnm masallah ay sonuna kadar cokkkkkkk daha da artar umarim dolar tasar artar eksilmez

Sağol canım benim, umudum yok hiç. 2 gündür ateşimi ölçüyorum. Dün 23:30'da ölçtüm, bugün 02:00'de. Tam tamına 36.7 ikisi de. Ondan da bi şey çıkmadı var mı yok mu anlama açısından
o ateşe inanma...sabah 6-7 arası yataktan kalkmadan ölçmen laazım

ayy valla size bi tahmin olsun diye yazdım canım yaaa inş o da olur :)

çalışma olmadı mı o ara adetten sonra?

seni de görelim biz dün hepimiz kendimizi gösterdik :):):) canım bende her gün 6 da yapıyorum her gün aynı saatte yapmak önemli öncesinde 3 sa sıvı almıyorum 4ten sonra tualete çıkmıyorum :):):)
Ben göremedim ama kimseyi
Yeniden yüklesek olmaz mı?
Kapalı fotomdan bulamazsam eski fotolardan koyarım.

Allah razi olsun canim guzel dileklerin dualain icin mutlu olmaniz beni cok sevindirdi sanki aileden gibi moral oldunuz banada canimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…