- 16 Mayıs 2013
- 4.831
- 2.717
- 248
Zaten rutin kontrolum geldi bebis yok.esimde baktiricak bende mi problem diye hayirlisi artik.allah kimseyi evlat hasretiyle sinamasin.gercekten cok zor sinav .belli olmaz ki o henüz :) bi şey yoktur canım düzenli adet gördüysen ama yine de kontrole git istersen :)
gurbet zor değilmi, Allah sabır versin dayanma gücü versin,ama hepsi daha iyi bir gelecek içinCok ozledim memleketimi.denizini kokusunu.
Benimde 5gün geçti ama ff bugün çizgiyi değiştirdi normalde 37 günde adet olurum 33 te yumurtlamışım şimdi dpo11 diyo. Çok geç yumurtladım doktora gitmeyi düşünüyorum.Offf çok sinir bozucu. Benim 9 gün geçti
Bacılar bu da benim kına gecemin de gecesi...soluğu arkadaşlarımla kadıköy almıştık
Zaten rutin kontrolum geldi bebis yok.esimde baktiricak bende mi problem diye hayirlisi artik.allah kimseyi evlat hasretiyle sinamasin.gercekten cok zor sinav .
eşimin tepesine çıktım yazık benim adamıma yaaaaaçok iyi yaa :) :)
Baktıysanız siliyorum kızlar
eşimin tepesine çıktım yazık benim adamıma yaaaaa
Bikaç fotoda ben yükleyeyim yahu
Bende de öyle bekleyeceğiz el mahkumBenim adetim kendimi bildim bileli agrilifir mazejik tek ilacim.fusukten sonra erken ya da gec duzensizlik oluyor.ben dusuk oldugu ay korunmustum.38.gun adet olnustum.ondan sonraki ay 14 gun gecikmistim.sonra duzeldi.ama agrilar full gaz devam.bu ay ne oldu bilmiyorum 30 gunde bir olurum.teste gulen surat yok.beklemedeyim.
Canım yüklü ama ortaya yüklememe sebebim açık fotolarımdan ve buradakiler silinmiyor biliyorsun.yükleyememişsin ben göremiyorum
eksik kalır mıyım hiççıtırtanesiii dahaaa :)) güzellik hatırlatmasııı :)
Bende de öyle bekleyeceğiz el mahkum
Canım yüklü ama ortaya yüklememe sebebim açık fotolarımdan ve buradakiler silinmiyor biliyorsun.
Nasıl yapsak ki kayıtlı üyeler görsün demiştim ondan mı acaba?
eksik kalır mıyım hiç
Cok zor artik alistim ama ne olursa olsun insanin vatani milleti gbisiyokgurbet zor değilmi, Allah sabır versin dayanma gücü versin,ama hepsi daha iyi bir gelecek için
Nasıl siliniyo bende eklemek istiyorum ama sonra silcem :)Baktıysanız siliyorum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?