- 16 Mayıs 2013
- 4.831
- 2.717
- 248
Teşekkürler canım her akşam iş çıkışı binbir merakla yapacağım anlaşılanevet devam tatlım koyu görünce yumurtladın demektir sonra 24-46 saat arasında yumurtan çatlayacaktır koyuyu görünce çalış kuzum :)
Ben göremedim ama kimseyi
Yeniden yüklesek olmaz mı?
Kapalı fotomdan bulamazsam eski fotolardan koyarım.
tatlım sadece lem yelit çekiliyor; Allah doğmamış ve doğurulmamıştır. yani ben sadece şunu düşündüm Allah'ım sen bu doğmaktan ve doğurulmaktan münezzehsin ancak bize bu yetiyi vermişsin nasip et en kısa zamanda.Lem yelid dedikleri ihlas suresi canim sanirim. :) yoksa sadece lem yelid cekilmez ki.
Yaptım tatlım saoldosya ekle yazıyor ya ordan kuşum :)
insalllahhh canim amin sagolun gercektenDEĞERLERİN KATLANARAK ARTSIN ÇOĞALSIN İNŞALLAH :) BUGÜNEDE MAŞALLAHHHH :) NASIL OLMAYIZ MUTLUUU :)
tam tahmin ettiğim gibi çok güzel çok incesin, aynı zamanda gülmek acayip yakışıyor sana, maşallahhhBeni de görmeyenler varsa sırasıyla; isteme, nişan, kına, düğün, gelin mevlüdü olarak ekliyorum.
Beni de görmeyenler varsa sırasıyla; isteme, nişan, kına, düğün, gelin mevlüdü olarak ekliyorum.
Teşekkür tatlım eşinde dişlerimi beğenirwuhhuuu karizmatik bir çift böyle diş yapısını çok severimmm çok biyendim :)))
hatun fıstık gibisin maaşallah
Teşekkür tatlım eşinde dişlerimi beğenir
Tahmin ettiğim gibi güzel kizsinBeni de görmeyenler varsa sırasıyla; isteme, nişan, kına, düğün, gelin mevlüdü olarak ekliyorum.
Saol tatlım o senin sekerligin o kilo almış halim ama iyi oldu sankiyaaa maşallahh çok güzel bir fizik ve yüz :) manken gibisin vallahi, eşinlede çok çok yakışmışsın :) çok fıstık gördüm seni
çünkü onlarla yüzünün zarifliği güzel gülüşün de ortaya çıkıyor :)
ne güzelllll sende Rize ye gelin olmuşsun :) çok çok güzel yerler gidin gezin mutlaka akılda kalıyorki hep gitmek istiyorsun,annemde Rize pazar hemşinBenim eşimde rize li canım Rize derepazarı. Nasipse yaza gidip gezmek istiyorum oraları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?