Canim beklesem mi hemen yapsam mi bilemedim cikar mi hemen acaba?
Canım adet günün geldi ise ve duzensizlik yoksa kan testinde çıkar. İdrarda da silik bile olsa çıkar diyor bazıları
Canım öncelikle hoşgeldin başlık uğurlu gelsin, folik asite başlaman iyi olmuş bende kullanıyorum yaklaşık 3 ay oldu, tatlım önce kendine iyi bir kadın doğum doktoru bul ve hep ona git, aile hekiminden gebelik için ayrıntılı kan tahlili iste idrar yaptır, adetliyken 3. gün hormon testi yaptır, kan testi sonucu vitamin eksikliğin varsa gıda olarak ve ilaç olarak takviye et canım, gün aşırı ilişkiye gir inşallah ilk aydan tutturursun
Simdi cikicam evden. Eczane ye mi gideyim hastaneye mi bilmiyorum. Ama tam umudumun bu ay bittigi yerde bu umutlandirdi beni ama korkuyorum. Rabbim yuzumuzu guldursun insallah.
Kizlar bugün memleketime geldim burada hemen tanidigim doktora gittim ve bana diş gebelik olmayabileceğini 2 günde bir kontrole gidecegimi soledi degerim 1 günde 96 dan 140 a cikti sizlerle patlasayim istedim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
listeye bakınca hamile olanlar ya 1. deneme yada 2. deneme de olmuşlar genel olarak şurdan bu yorum çıkarmı acaba bi sorun yoksa 2 denemede hamile kalma ihtimali yüksek bu ay 2. denemem olmazsa sorun mmu var demek oluyo pufff ne sıkıntı iş yasanki hemen cocuğumuz olacakmış gibi 10 ay korunduk pehh umutsuz hissediyo insan
herkeze gunaydın hazıran ayı tum arkadaşlara bereketli gelsin gününüze güzel geçsin
Günaydın kızlar cts günü doktoruma gitmiş bulunmaktayım. Önce kısa sorular. Evli misiniz bekar mı gibi sonra nasıl korunduğumuz, ne kadar zamanlık evli olduğumuz vs. Sonra vajinal muayene. Önce smear testi sonra elle muayene sonrada alttan ultrason ile. Hiç biri can acıtıcı şeyler değil hatta hiç hissedilmiyor bile. Ben çok rahat bir şekilde atlattım. Rahmim ve yumurtalıklarım tertemiz çıktı. Doktor çok kesin konuştu ağustosta adetin 10 gün geçtikten sonra (ben ağustosta deneyeceğimi söylemiştim) test yapıyorsun, çift çizgiyi görüyorsun ve 2 gün sonrada bana geliyorsun dedi. Telefon ile randevu alamaz isen diekt buraya geliyorsun ben seni araya alıyorum dedi. Folbiol yazdı. Çok mutlu oldum. Gerçekten yurtdışına seyahat programım olmasa hemen deneyeceğim.
Arkadaşım girdi benden sonrada ona yazmamış. Sağ yumurtalığında polikistik overdan şüphelenmiş. Ondan hormon testi istemiş.
Kızlar aile hekimime gittim grip ilaci verdi henuz bu asamada bu ilaclarin zarari olmaz dedi aslinda ben de hamile olduguma pek ihtimal vermiyorum ama gidip alamadim ilaclari yine de.normalde kan testi yapiyorlarmis ama bu sekildeyken kan testi yaniltabilir dedi yani gripliyken demek istedi herhalde sizce nasil bir alakasi olabilir ki? Benim de aile hekimim yeni degisti ilk karsilasmamiz oldugundan cok soru soramadim
hadı hayırlısı ınsallah canım allah gonlune gore versın
Folbiol kullananlar günde kaç defa alıyorsunuz?
su sarı olanmı canım ondansa gunde 1 kullanıyorum sabah ac karna
Folbiol kullananlar günde kaç defa alıyorsunuz?
Canım günde 1 tam kullanıyorum sabah tok karnına. Ama aç tok farketmiyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?