İnş cnm ama umudum yok ff çizgiyi değiştirdi. Ya kaygılı ben seni göremedim çok merak ediyırum :)güzel ,sempatik, şirinnnnn 3kelimede tanımladımve adeti geciken bir anne belki de :):):)
maşallah maşallah sonu bebek olur inşallah :)doktorda çok güzel günde 1 kulanmana rağmen yanıt vermiş dedi ama ben bolcada incir yedim :)
Ben gördüm tatlı şey :)Bende ekledim albume gorunuyormu bilmiyorum
Günaydın fıstıkkkkkkkkkkk hatunlar ya hepinize maşallahArada görmediğim var mı bilmiyorum, umarım yoktur..Çok memnun oldum sizi gördüğüme :)
bende göremiyorum
Sizi etiketledim hala mı gözükmüyor?Beni gördün mü?
Sizi etiketledim hala mı gözükmüyor?
Hakikaten canim yaaa valla hic farkında değilim neymiş akil akildan ustunmusYok canım doğum tarihini 2015 olarak girmelisin sen 2014 yazdıysan dalıp doğum yapmış gibi sadece hamilelik takvimi yazısı çıkıyor.
Yaptım tekli fotograf yok maalesef
Tekrar ekliyorum cnaımben göremeden değiştin mi
Hakikaten canim yaaa valla hic farkında değilim neymiş akil akildan ustunmus
Allahım esirgesin seni maşallah sana
KUZUM ZORLANDIM YA TEK FOTOM YOKMUŞ BENİM HEP SEVDİCEĞİMLE TEK OLANALR ESKİgüzel gelin maaşallah...tek fotonu da koyar mısın kuzum
Tekrar ekliyorum cnaım
canim coook guzelmissin tam hayal etdiyim gibi hepiniz guzelsiniz bende kiskandim amaaa koymak isdedim resimBeni de görmeyenler varsa sırasıyla; isteme, nişan, kına, düğün, gelin mevlüdü olarak ekliyorum.
Teşekkür ederim canım inşallah hepimizin olur.sebebiumut gördüm şimdi tatlım. Kucağında bebiş var hatta fotolardan birinde. Seni bir arkadaşıma çok benzettim. İnşallah kendi bebişini kucağına aldığın günleri de görürsün canım kucağına çok yakışmış.
Canım albüme bakmayı denesen bir daha lovley35 görmüş bakben göremeden değiştin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?