2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

İnş cnm ama umudum yok ff çizgiyi değiştirdi. Ya kaygılı ben seni göremedim çok merak ediyırum :)

hadi ya boşver ff yi sonuca bakalım :) canım yeniden koyamam ama dün4 buçuk civarı olan sayfalarda paylaştım hatta nilgunuk ablam bana yorum yaptı az önce ordan kaygılı yazısının ok işaretine tıklayınca direk o sayfaya gidersin :)

canim coook guzelmissin tam hayal etdiyim gibi hepiniz guzelsiniz bende kiskandim amaaa koymak isdedim resim

Ahahaha hayal ettiğin demek. Teşekkürlerden bir demet canım. Hepimiz çok güzeliz sende çok güzelsindir eminim. Topiğimiz fıstık kaynıyor maşallah doğacak bebekleri hayal ediyorum bende ıııııımmmmm.

kizlar hic sirasi diyil biliyorum ama benim bugun 15 gun ve doktor bugun iliski onerdi ve benim belim agriyor birde adet sancisi gibi agrim var dun aksamda cok siddetli bir sancim oldu sag tarafda sizde yum olmusmudur yani bel agrirmi yada sanci olurmu??????????/aydinlatirmisiniz beni ben hiic anlamam

sağol canm benm kist olayı tatsız ama belki de biraz ara iyi olacak benm için düşükten sonra çok strese girmişim farkında olmadan yeniden olsun diye çok çabaladım ters tepti.. biraz kafam dağılacak tazelenip tekrar baslıcam çalışmalara diyet ve spora baslıyorum en kısa zamanda :):)

ben gordum sende cook guzlemissin
Ay sevindim valla beceremediğim için deliriyordum.
Bende de var ama ovulasyon testim silikti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…