ben göremedm
Kaygılı ben seni göremedim.gördüm de bu çabama değdiii maşallahh o ne güzel yüzzzçiftimizinn birde kucaklarında bebişi tamamdır :))
İnş cnm ama umudum yok ff çizgiyi değiştirdi. Ya kaygılı ben seni göremedim çok merak ediyırum :)
canim coook guzelmissin tam hayal etdiyim gibi hepiniz guzelsiniz bende kiskandim amaaa koymak isdedim resim
Profilime girince cikiyorben göremedm
Yok valla kendimi yaşlanmış hissettim sizi gördükten sonraamin teşekkür ederim umarım benimde çocuklarım büyüdüğünde senin gibi fit gepgenç dururummm :):):)
ben gordumTeşekkür ederim canım inşallah hepimizin olur.
Canım albüme bakmayı denesen bir daha lovley35 görmüş bak
hımmmm benim güleç güzel yüzlü hemşehrimmm :)Profilime girince cikiyor
kıssss izmir güzeliii de farklı oluyor he şimdi bakAhahaha hayal ettiğin demek. Teşekkürlerden bir demet canım. Hepimiz çok güzeliz sende çok güzelsindir eminim. Topiğimiz fıstık kaynıyor maşallah doğacak bebekleri hayal ediyorum bende ıııııımmmmm.
Profilime girince cikiyor
Teşekkürler canim.allah herzaman hepimizi guldursun.hımmmm benim güleç güzel yüzlü hemşehrimmm :)
Yok valla kendimi yaşlanmış hissettim sizi gördükten sonra
sağol canm benm kist olayı tatsız ama belki de biraz ara iyi olacak benm için düşükten sonra çok strese girmişim farkında olmadan yeniden olsun diye çok çabaladım ters tepti.. biraz kafam dağılacak tazelenip tekrar baslıcam çalışmalara diyet ve spora baslıyorum en kısa zamanda :):)afroitimm( geçmiş olsun iyiki önlem alındı gitmişsinn biliyorum hevesin bi anda kalakaldı ama ben hallolabilecek bir şey olduğu için mutluyum ilaçlarla ufalanıp gidecek o kist sonra gelsin bebişimizz önemli olan senin canının sağlığıı bebeğim dualarım seninle :)
Tu tu tu masaAllahhh
Yaslaniyoz canim ya 28 oldum annem simdiden 30 yapti beni.tesekkurler onlar sizin guzelliginiz.gördüm ki gençç cıvılll güzelll ohh
günaydın canm evet az kalsın gitmiyordum erkenden öğrendiğim iyi olduÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM.EN AZINDAN ERKEN FARK EDİLMİŞ OLDU.DEDİĞİN GİBİ BUNDADA VAR BİR HAYIR.
BU ARADA GÜNAYDIN HANIMLAR.
Ay sevindim valla beceremediğim için deliriyordum.ben gordumsende cook guzlemissin
Bende de var ama ovulasyon testim silikti.kizlar hic sirasi diyil biliyorum ama benim bugun 15 gun ve doktor bugun iliski onerdi ve benim belim agriyor birde adet sancisi gibi agrim var dun aksamda cok siddetli bir sancim oldu sag tarafda sizde yum olmusmudur yani bel agrirmi yada sanci olurmu??????????/aydinlatirmisiniz beni ben hiic anlamam
hayir canim sende guzelsincanım çekti bende paylaşıcam.. Burda ki hatunlar bana 1500 basar ama ossun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?