2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

bende bakar mmısın kadının çocuklarına boyuna fiziğine utan kaygılı demiştim oysa :):):) hiççç geri kalır yanın yokk hemde oğluşlara rağmen detay burda gizli :))
İnan özel bir çabam yok beyazlardan uzak durmaktan başka (şeker-tuz-un) Aileden gelen birşey sanırım biz 3 kızkardeşiz hepimiz böyleyiz..Sen kaç yaşındasın tatlım?

gördüm de bu çabama değdiii maşallahh o ne güzel yüzzz çiftimizinn birde kucaklarında bebişi tamamdır :))
Teşekkür ederim canım
İnşallah bu defa olur ve düşük korkusu yaşamadan Rabbim sağlıcakla almamızı nasip eder bebişlerimizi kucağımıza

sağolasın canm sorunlu bi kist demedi de sadece kürtajdan sonra böyle olunca doktor yumurtalıkları biraz baskılayalım dedi.. inşallah 2 aya kalmaz dediğin gbi :)

Neyi öğrendin ?

Bende ilk test yapışım buradaki kızlardan yardım al bende bilmemiyorum açıkcası
canm hamişlikten şüphelenmiştim kasık ağrılarımdan dolayı, ama nurtopu gibi 4cm kistim varmış da ben ayaklarını üşütmüşün dicek diye gitmicektim doktora az kalsın

canm hamişlikten şüphelenmiştim kasık ağrılarımdan dolayı, ama nurtopu gibi 4cm kistim varmış da ben ayaklarını üşütmüşün dicek diye gitmicektim doktora az kalsın
Geçmiş olsun canım erken öğrenmen iyi olmuş. Bende de bir ara multikistik lezyonlar varmış adet olunca kendiliğinden atar dedi doktor. Çok şükür geçti belki sende de beklenilmesinin sebebi vücudunun atmasını beklemektir.
Benimde baya ağrım var. Adet olunca önemsemedim. Acaba gitsem mi doktora?

Geçmiş olsun canım..
bende de aradada bir yumurtalıklarımdan olduğunu düşündüğüm batmalar oluyor.. Acaba benimki de mi kistten? şuan soğan kürü yapıyorum ve adetimi bekliyorum kan tahlili yaptırmak için.. Hayırlısı Allah tan..

git canm normal bişi olsa ağrı yapmaz ama böle alengirli kistler hep ağrıyla kendini belli edermiş git kafan rahat olsun varsa da daha bişi tedavini olursun..sağol canm bu arada sana da gecmiş olsun:) daha adet olmadım ben dün günümdü geçti inşallah böle daha da bekletmez..

sağol canm hemen kendini korkutma hafif batmalar hamişliğe de belirti olabilir benm ilki öyleydi rahatsız edecek derece ağrırsa şüphelen.. soğan kürünü yapıyosan da olması zor o eritirmiş zaten

Bakalım bu ay bir geçsin olmadı adet zamanı giderim. İşten izin alıp gitmek olumsuz bir eşy duymak istemiyorun.
kızlar ben geldım dr maşallah diyin minnakıma baya büyümüşrsmini koyuyorum... bı bakın bakalım
MAşallah kuzucuğa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…