bende bakar mmısın kadının çocuklarına boyuna fiziğine utan kaygılı demiştim oysa :):):) hiççç geri kalır yanın yokk hemde oğluşlara rağmen detay burda gizli :))
ben test yapmadim yani ilk bu ay yumum var oda acaba catladimi catlamadimiAy sevindim valla beceremediğim için deliriyordum.
Bende de var ama ovulasyon testim silikti.
Teşekkür ederim canımgördüm de bu çabama değdiii maşallahh o ne güzel yüzzzçiftimizinn birde kucaklarında bebişi tamamdır :))
Bak işteTu tu tu masaAllahhh
huu huuu.. güzelliikk..Bikaç fotoda ben yükleyeyim yahu
Neyi öğrendin ?günaydın canm evet az kalsın gitmiyordum erkenden öğrendiğim iyi oldu
Bende ilk test yapışım buradaki kızlardan yardım al bende bilmemiyorum açıkcasıben test yapmadim yani ilk bu ay yumum var oda acaba catladimi catlamadimisupheler
kıssss izmir güzeliii de farklı oluyor he şimdi bak
sağolasın canm sorunlu bi kist demedi de sadece kürtajdan sonra böyle olunca doktor yumurtalıkları biraz baskılayalım dedi.. inşallah 2 aya kalmaz dediğin gbi :)Geçmiş olsun cnm.çok ciddi ve sorunlu olmayan kistler birden bire cıkabiliyor ve bir gecede bile kaybolan çeşitleri varmış.tez zamanda kaybolur ve calısmalara kaldıgın yerden devam edersin inş.bana kalırsa 1 ayda sorın tamamen geçecektir.geçmiş olsun
canm hamişlikten şüphelenmiştim kasık ağrılarımdan dolayı, ama nurtopu gibi 4cm kistim varmış da ben ayaklarını üşütmüşün dicek diye gitmicektim doktora az kalsınNeyi öğrendin ?
Bende ilk test yapışım buradaki kızlardan yardım al bende bilmemiyorum açıkcası
Bikaç fotoda ben yükleyeyim yahu
KUZUM ZORLANDIM YA TEK FOTOM YOKMUŞ BENİM HEP SEVDİCEĞİMLE TEK OLANALR ESKİBENDE KESTİM KENDİMİ
canım çekti bende paylaşıcam.. Burda ki hatunlar bana 1500 basar ama ossun..
Geçmiş olsun canım erken öğrenmen iyi olmuş. Bende de bir ara multikistik lezyonlar varmış adet olunca kendiliğinden atar dedi doktor. Çok şükür geçti belki sende de beklenilmesinin sebebi vücudunun atmasını beklemektir.canm hamişlikten şüphelenmiştim kasık ağrılarımdan dolayı, ama nurtopu gibi 4cm kistim varmış da ben ayaklarını üşütmüşün dicek diye gitmicektim doktora az kalsın
Geçmiş olsun canım..canm hamişlikten şüphelenmiştim kasık ağrılarımdan dolayı, ama nurtopu gibi 4cm kistim varmış da ben ayaklarını üşütmüşün dicek diye gitmicektim doktora az kalsın
git canm normal bişi olsa ağrı yapmaz ama böle alengirli kistler hep ağrıyla kendini belli edermiş git kafan rahat olsun varsa da daha bişi tedavini olursun..sağol canm bu arada sana da gecmiş olsun:) daha adet olmadım ben dün günümdü geçti inşallah böle daha da bekletmez..Geçmiş olsun canım erken öğrenmen iyi olmuş. Bende de bir ara multikistik lezyonlar varmış adet olunca kendiliğinden atar dedi doktor. Çok şükür geçti belki sende de beklenilmesinin sebebi vücudunun atmasını beklemektir.
Benimde baya ağrım var. Adet olunca önemsemedim. Acaba gitsem mi doktora?
Oyy oyyy işte en güzeli bu maşallahkızlar ben geldım dr maşallahdiyin minnakıma baya büyümüşrsmini koyuyorum... bı bakın bakalım
sağol canm hemen kendini korkutma hafif batmalar hamişliğe de belirti olabilir benm ilki öyleydi rahatsız edecek derece ağrırsa şüphelen.. soğan kürünü yapıyosan da olması zor o eritirmiş zatenGeçmiş olsun canım..
bende de aradada bir yumurtalıklarımdan olduğunu düşündüğüm batmalar oluyor.. Acaba benimki de mi kistten?şuan soğan kürü yapıyorum ve adetimi bekliyorum kan tahlili yaptırmak için.. Hayırlısı Allah tan..
Bakalım bu ay bir geçsin olmadı adet zamanı giderim. İşten izin alıp gitmek olumsuz bir eşy duymak istemiyorun.git canm normal bişi olsa ağrı yapmaz ama böle alengirli kistler hep ağrıyla kendini belli edermiş git kafan rahat olsun varsa da daha bişi tedavini olursun..sağol canm bu arada sana da gecmiş olsun:) daha adet olmadım ben dün günümdü geçti inşallah böle daha da bekletmez..
MAşallah kuzucuğakızlar ben geldım dr maşallahdiyin minnakıma baya büyümüşrsmini koyuyorum... bı bakın bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?