inş cnm darısı isteyen herkezin başınaOyy oyyy işte en güzeli bu maşallahDarısı diğer kızlara inşallahhhhhhhh
Wuhuu çok çıtır fistiksin canımBikaç fotoda ben yükleyeyim yahu
iyi yapmışsın canım nazar değmesin sana maaşallahKUZUM ZORLANDIM YA TEK FOTOM YOKMUŞ BENİM HEP SEVDİCEĞİMLE TEK OLANALR ESKİBENDE KESTİM KENDİMİ
teşekkür ederim bacım o senin fıstıklığınhatun fıstık gibisin maaşallah
Oyyy.. Ense yapıyor yavru.. Sonraki aylar için enerji depoluyor.. :) Maaşallah subhanAllh canım...kızlar ben geldım dr maşallahdiyin minnakıma baya büyümüşrsmini koyuyorum... bı bakın bakalım
bu sorunu kökten çözeceğim kuzum unutulmaz olacağız hepimizkalma niye kalasınnn iyi olduuu bak görmeye görmeye unutuyor insan
şu hayatta eğleneceksin balım...teşekkür ederim lakin ben göremedim senin fotonu...bana özelden atarsan seni de dahil edeceğim planıma,
Valla çok güzel çıkmışsınız eğlenceli hatunsun vesselam
sağol canm benm kist olayı tatsız ama belki de biraz ara iyi olacak benm için düşükten sonra çok strese girmişim farkında olmadan yeniden olsun diye çok çabaladım ters tepti.. biraz kafam dağılacak tazelenip tekrar baslıcam çalışmalara diyet ve spora baslıyorum en kısa zamanda :):)
duymamış olayım gayette fıstıksın üstelik porselen gibi tenin var bayıldımcanım çekti bende paylaşıcam.. Burda ki hatunlar bana 1500 basar ama ossun..
canım çekti bende paylaşıcam.. Burda ki hatunlar bana 1500 basar ama ossun..
Topikce nazar deymesin bizeiyi yapmışsın canım nazar değmesin sana maaşallah
o kadar fotoğrafın içinde en güzeli bu canm Maşallah rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşkızlar ben geldım dr maşallahdiyin minnakıma baya büyümüşrsmini koyuyorum... bı bakın bakalım
bu sorunu kökten çözeceğim kuzum unutulmaz olacağız hepimiz
kizlar merhba gunaydin
beni belki mogami elisa kaygili hatirlar...
gecen aylar klomen ve catlatma ignesi olmustum hamile kalamamistim daha sonra esimin rahatsizligini ogrendik cift tarafli varikosel varmis ameliuat olmasi gerekiyordu doktorum da esin ameliyat olsun sonra yine gel demisti (3ay sonra falan) cok sukur yaklasik iki hafta once ameliyat basariyla olundu. ben temizlikler perdeleri yikatmalar merdiven tepelerinde esyalari tasimaya calismalar falan bayrami gecirdim. batim 14 ekimdi ama bende hic gebelik suphesi yok yumurtlama donemine denk gelmedik o ara esim ameliyat olmustu cunku diyerek hic suphesiz hayatima devam ediyordum
fakat dun beni lazerden aradilar randevu verdiler henuz hasta olmamistim halsizdim bitkindim bir ara yataktan kalktim gozumun onu karardi ttum gun yattim aksam esimden test istedim nolur nolmaz belki diye yapar yapmaz ne goreyim 3-5 saniye icinde kopkoyu cift cizgi kesin yanlistir dedim kalktik acile gittik kan testi yaptilar >1000,00 cikti tebrikler 6 haftalik hamilesiniz!!!!
bemde esimde inanamadik bir yanlislik olmasin olsa bile 3 haftalik olmali dedim deger yuksek dediler. hemen bugun sabah sekizde doktoruma gittim evet hamileymisim inanamiyorum hic aklimda yokken 3 ay sonra denemeye baslariz derken hamileyim karindan keseyi goremedik vajineden bit kadar birsey gorduk doktorum dusuk tehlikesi olabilir iki hafta sonra kalp atisini duymadan emin olmayalim dedi yat dinlen dedi folik asit progestan ve coraspin yazdi
cok korkuyorum insallah birsey olmaz benim gibi olan degerleri falan varmi kizlar nolur dua edin bana
belirtilere gelince adet olmadan once belim agrirdi agrimadi sivilce cikardi cikmadi iki gun oncede canim asiri kofte istemisti ve halsizlik yorgunluk diyebilirim .
ayrica gecen aylar yikanmazdim ayagimi dikerdim bu ay ise tam tersi hemen sicak su ile dus aldim umutsuz oldugum icin Rabbim iste herseyin bir zamani var .
demekki aklindan silmek unutmak gerekiyomus stres onemliymis mucize gibi oldu cunku cok sukur Allah ima birde burada bir arkadas bana lem yelid oku demisti 70000 tane okudum ben esimin rahatsizligini bilmeden once baslamistim bitireyim dedim belki vesile olmustur Allah herkesten razi olsun hicbirimizin kucagini bos birakmasin neseyle huzurla saglikla kucagimiza almak nasip olsun insallah ...
amin inş saglıklı bır bebek olsun inşo kadar fotoğrafın içinde en güzeli bu canm Maşallah rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inş
Yaslaniyoz canim ya 28 oldum annem simdiden 30 yapti beni.tesekkurler onlar sizin guzelliginiz.
İnan özel bir çabam yok beyazlardan uzak durmaktan başka (şeker-tuz-un) Aileden gelen birşey sanırım biz 3 kızkardeşiz hepimiz böyleyiz..Sen kaç yaşındasın tatlım?
ayyyy kuzum o kadar da değil sen güzel bakıyosun ve güzel görüyosun :)Artisssssssssssssssss benim arkadaşım yahu...İnsan bu kadar alımlı olabilir mi arkadaş
hahahhaa ünlü olmak ısterdım dedım unlu yaptın benı şekerım :) ayyy cok tşk edermaaaa bu elidor reklamlarında dove reklamlarında gözlükk reklamlarında oynayan kız mıııhepsinden çıkabilir :)))
Teşekkür ederim canım
İnşallah bu defa olur ve düşük korkusu yaşamadan Rabbim sağlıcakla almamızı nasip eder bebişlerimizi kucağımıza
annesi birden bu çoook güzeeel bir kız diyesim geldi maşallahh Rabbim kucağınıza almayı naspi etsin tamamına erdirsin inşallahhhkızlar ben geldım dr maşallahdiyin minnakıma baya büyümüşrsmini koyuyorum... bı bakın bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?