2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

,
Valla çok güzel çıkmışsınız eğlenceli hatunsun vesselam
şu hayatta eğleneceksin balım...teşekkür ederim lakin ben göremedim senin fotonu...bana özelden atarsan seni de dahil edeceğim planıma

kesinlikle öyle bende böyle düşünmene sevindim bende öyle yaptım kendime baktım saç baş vs :) iyi geliyor :) kilo aldım rejime başladım bugün :) önce kendimizi iyi hissedelim sonra bebişimiz dahil olsun merkez noktayı bebiş haline getirmeyelim

canım çekti bende paylaşıcam.. Burda ki hatunlar bana 1500 basar ama ossun..

ne demekmiş 1500 ay gibi yüzün parlıyorr ne kadar güzelll çaşallah bir daha duymayayım sana ayna karşısında ben dünyanın en gözel garısıyam egzersizi veriyorum yetmezse bende söylerim arada :):):):)

Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım çok sevindim

Artisssssssssssssssss benim arkadaşım yahu...İnsan bu kadar alımlı olabilir mi arkadaş
ayyyy kuzum o kadar da değil sen güzel bakıyosun ve güzel görüyosun :)
aaaa bu elidor reklamlarında dove reklamlarında gözlükk reklamlarında oynayan kız mııı hepsinden çıkabilir :)))
hahahhaa ünlü olmak ısterdım dedım unlu yaptın benı şekerım :) ayyy cok tşk ederm

kızlar ben geldım dr maşallah diyin minnakıma baya büyümüşrsmini koyuyorum... bı bakın bakalım
annesi birden bu çoook güzeeel bir kız diyesim geldi maşallahh Rabbim kucağınıza almayı naspi etsin tamamına erdirsin inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…