sağol canm yaa benm mide hassas da karar veremiyorum nasıl olur yapsam..
bende aynı düşüncedeyim maşsALLAH herkes birbirinden güzel burda herkesi hamile görmek istiyorum kızlar bu genler çoğalmalıbu topicin adı artık 2015'in taş anneleri olsunmaşaAllah canım
sagol canım benim:)bende aynı düşüncedeyim maşsALLAH herkes birbirinden güzel burda herkesi hamile görmek istiyorum kızlar bu genler çoğalmalısenin zaten olacak inş. güzel bir bebeşin
senide gördüm fıstıkKızlar hepiniz çok güzelsiniz maşallah
teşekkür ederim canım.. Benim yüzümde pek sivilce çıkmaz.. Olsa da dokunmak zaten.. Sigara da içmiyorum.. Ondan olabilir..duymamış olayım gayette fıstıksın üstelik porselen gibi tenin var bayıldım
oyyy oyy bu benim minnak gibi uyur modda MaşaAllah annesi Rabbim nazarlardan korusun miniklerimizikızlar ben geldım dr maşallahdiyin minnakıma baya büyümüşrsmini koyuyorum... bı bakın bakalım
bunlar da benden kızlaar :)
seni hatırladım fıstık inşaAllah bebekli fotograftakı gibi bu sefer kendi bebeğini kucagına alıp cekersin canımbunlar da benden kızlaar :)
ooo gamzeli hemşerim maşşallah sana o giydiğin kot elbisenin aynısı bende de varbunlar da benden kızlaar :)
kız bu blummun resmini bi ben mi göremedim körmü oldum neebayıldım bayıldım gözlerine blummmm'cım maşşallah :)
geldi öpücüklerim bende gönderiyorum aynısındannnnCanımın içüüü sana izmir alsancaktan kokulu öpücüklerimi yolluyorum o halde.
canım bunları da kestim inşallah işine yarar merak ettim ne yapacaksın :)Bugünlük bu kaaaaa çene yeter bana...gece görüşürüz canlarım, güzel fıstıklarım benim
MaaşaAllah canım. Rabbim yüzünüzdeki gülücükleri, bu saadetinizi devam ettirsin.. Bu nasıl bir pozitif enerji salınımıdır :)bunlar da benden kızlaar :)
Afroditim o bebeği yerim ben çok yakışmış seninde kucağına.
yaa işte memleket aynı zevkler aynı :)ooo gamzeli hemşerim maşşallah sana o giydiğin kot elbisenin aynısı bende de var
kız sorma son gün tansiyon yerlerdeydi benm tüm gün yattım makarna diyeti yaptım yanında da sabah öğle akşam egzersiz yaptım mate çayı içtim günde 2 bardak açken öleyazdım ama virdim kilocukları :) şimdi yapamıyom ama
ayyyy çok duygulandım yaaaa maşallah barekallah ; Allah nazarlardan korusun sizi Allah'a emanet olsun inşaallahkızlar ben geldım dr maşallahdiyin minnakıma baya büyümüşrsmini koyuyorum... bı bakın bakalım
sağol canm benm o enerji sizden kaynaklıı:)MaaşaAllah canım. Rabbim yüzünüzdeki gülücükleri, bu saadetinizi devam ettirsin.. Bu nasıl bir pozitif enerji salınımıdır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?