amin cnm çok hareketliydi kıpır kıpıroyyy oyy bu benim minnak gibi uyur modda MaşaAllah annesi Rabbim nazarlardan korusun miniklerimizi
ama canm diyein adı makarna ve bir öğün yeniyor sadeece.. eti de var balığı da var meyvesi de var bol salatası da var sadece miktar önemli biraz ben abartmıştım ozaman ondan öle oldum :)ŞİMDİ ÖYLE YAPMA VÜCUDUN VİTAMİNE İHTİYACI VAR BEN 3 BEYAZI KESERSEM TAMAMDIR :)
haftasına uyumu nasıl tam demi canım :)amin cnm çok hareketliydi kıpır kıpır
amin arkadasımayyyy çok duygulandım yaaaa maşallah barekallah ; Allah nazarlardan korusun sizi Allah'a emanet olsun inşaallah
inşallaaah canm inşallah :)seni hatırladım fıstık inşaAllah bebekli fotograftakı gibi bu sefer kendi bebeğini kucagına alıp cekersin canım
o elbiseyi çok uyguna almıştım kendimden sonra ilk sende gördüm valla mutlu oldumyaa işte memleket aynı zevkler aynı :)
haftasıyla 3 gun gerıden gelıyor benım adet duzenım farklılık gözteriyordu o yuzden olabılır dedı dr ilerde kapatır farkı dedıhaftasına uyumu nasıl tam demi canım :)
dün koymuş canm dünkü sayfalardan bakkız bu blummun resmini bi ben mi göremedim körmü oldum nee
bunlar da benden kızlaar :)
ben de tee çarpadan almıştım uygundu kaç sene oldu hala giyiyorum canm :)o elbiseyi çok uyguna almıştım kendimden sonra ilk sende gördüm valla mutlu oldum
merak etme hızlıcana kapatacak o arayı minnoşun hemen doktora gidip ultrasondan bebeişime bakasım geldi eve alalım su makinadan yahaftasıyla 3 gun gerıden gelıyor benım adet duzenım farklılık gözteriyordu o yuzden olabılır dedı dr ilerde kapatır farkı dedı
kaçıncı sayfadı hatırlıyormusun cnm:)dün koymuş canm dünkü sayfalardan bak
evt ya eve almak lazım bence ben aslında şu evde yapılan cinsiyet testinden almak istiyorum ...merak etme hızlıcana kapatacak o arayı minnoşun hemen doktora gidip ultrasondan bebeişime bakasım geldi eve alalım su makinadan ya
sağol kuzum yok ben afrodit olacak kadar değilim o kedimin adıydı ondan esinledimdi :) hiç boyatmadım canm evlenirken de zorla boyat dediler boyatmadım kuaförüm de cok uğrastı postiş bulamadık sacıma uygun inat ettim sonunda postişi boyattım sacıma yakın rengeAFRODİTTİMMM GERÇEKTEN AFRODİTT O SOL GAMZENİİ YİRLERR TATLII GÜZELLL GÜLÜŞLÜÜ BAYANNN SENİ MAŞALLAHH BU ARADA SAÇLARIN BOYANMAMIŞ SANIRIM PEK VE O YÜZDEN CANLI SAĞLAM DURUYORLAR :)):):)
al kuzum burda :)http://www.kadinlarkulubu.com/forum...mak-isteyenler.630108/page-5210#post-37327995kaçıncı sayfadı hatırlıyormusun cnm:)
Canim hala ikilemdeyim amcamin esi hamile ona sordum ben yaptim dedi baska birine sordum bence gerek yok dedievt ya eve almak lazım bence ben aslında şu evde yapılan cinsiyet testinden almak istiyorum ...
elf sen ikli testi yaptıracakmısın
Hakkaten reklam kizlari gibisin ya masaAllahbunlarda benden gelsin :) bebiş kuzenimn :) adı elif
ben yaptırıyorum bugun randevu aldık hafta bende cok ikilemde kaldım ama zaten kötü çıksada o benım bebegım allahın ıznı ıle bıse olmazCanim hala ikilemdeyim amcamin esi hamile ona sordum ben yaptim dedi baska birine sordum bence gerek yok dedi
Yani orasida dogru herturlu o bizim minnakimizben yaptırıyorum bugun randevu aldık hafta bende cok ikilemde kaldım ama zaten kötü çıksada o benım bebegım allahın ıznı ıle bıse olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?