2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

ŞİMDİ ÖYLE YAPMA VÜCUDUN VİTAMİNE İHTİYACI VAR BEN 3 BEYAZI KESERSEM TAMAMDIR :)
ama canm diyein adı makarna ve bir öğün yeniyor sadeece.. eti de var balığı da var meyvesi de var bol salatası da var sadece miktar önemli biraz ben abartmıştım ozaman ondan öle oldum :)

haftasıyla 3 gun gerıden gelıyor benım adet duzenım farklılık gözteriyordu o yuzden olabılır dedı dr ilerde kapatır farkı dedı
merak etme hızlıcana kapatacak o arayı minnoşun hemen doktora gidip ultrasondan bebeişime bakasım geldi eve alalım su makinadan ya

merak etme hızlıcana kapatacak o arayı minnoşun hemen doktora gidip ultrasondan bebeişime bakasım geldi eve alalım su makinadan ya
evt ya eve almak lazım bence ben aslında şu evde yapılan cinsiyet testinden almak istiyorum ...
elf sen ikli testi yaptıracakmısın

AFRODİTTİMMM GERÇEKTEN AFRODİTT O SOL GAMZENİİ YİRLERR TATLII GÜZELLL GÜLÜŞLÜÜ BAYANNN SENİ MAŞALLAHH BU ARADA SAÇLARIN BOYANMAMIŞ SANIRIM PEK VE O YÜZDEN CANLI SAĞLAM DURUYORLAR :)):):)
sağol kuzum yok ben afrodit olacak kadar değilim o kedimin adıydı ondan esinledimdi :) hiç boyatmadım canm evlenirken de zorla boyat dediler boyatmadım kuaförüm de cok uğrastı postiş bulamadık sacıma uygun inat ettim sonunda postişi boyattım sacıma yakın renge 2 sene sonra gittiğimde kuaförüm amma inatmışsın hala mı boyamadın sacını dedi ama ben seviyorum doğalını hem zaten dökülüyor bi boyatsam daha da yıpranır dökülür ne gerek var demi :) teşekkür ederim kuşum iltifatına

evt ya eve almak lazım bence ben aslında şu evde yapılan cinsiyet testinden almak istiyorum ...
elf sen ikli testi yaptıracakmısın
Canim hala ikilemdeyim amcamin esi hamile ona sordum ben yaptim dedi baska birine sordum bence gerek yok dedi

Canim hala ikilemdeyim amcamin esi hamile ona sordum ben yaptim dedi baska birine sordum bence gerek yok dedi
ben yaptırıyorum bugun randevu aldık hafta bende cok ikilemde kaldım ama zaten kötü çıksada o benım bebegım allahın ıznı ıle bıse olmaz

ben yaptırıyorum bugun randevu aldık hafta bende cok ikilemde kaldım ama zaten kötü çıksada o benım bebegım allahın ıznı ıle bıse olmaz
Yani orasida dogru herturlu o bizim minnakimiz benimde gelecek cuma randevum var ger p.tesi doktr ensesinede baktim dedi gayet iyi dedi ama gelecek hafta daha iyi bir sonuc alrz dedi bakalim hedseyin hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…