kuzum teşekkür ederim daha geçen yıl beni 20 yaşında sanan insanlar vardı çok göstermiyorum yaşımı gerçi 20 de göstermiyorum ama bi 25 gibiyim...amaaan kuzum insan hissettiği yaştadır öyle değil miCanım Yasitiz bende 29 ama srn baya genç genç duruyorsun
inşaAllah bende kızlar senin oğlanların yaşına gelince senin gibi genç görünürüm ablamm(6 yaş varmış)Çok ayıp çokBen 37 yaşındayım hiçççç şikayetim yok halimden oğluşlarım boyuma geldi neredeyse ve gurur duyuyorum genç anne olmaktan onlarla yanyana gelince :)
olsun aralıkta hamiş kalıcaksın o zaman :))kasımda zaten çalışma yapamıcaktım canm o kadar engel çıktı ki ben de böylesi hayırlı dedim inşallah gececek hemen aralık batına hamiş yazacak :)
tabi şimdi onun açısından bakarsak ipler kaçtı bi kere tut tutabilirsen :)) harikasınnnnvalla yorumuna tav oldum resmenözellikle erkekler söz konusu ise her zaman ipler elinde olacak sağolsun benim ki bana en başından kendi eliyle uzattı ipleri ...çok cadı hissettim kendimi yahu ben diyorum bu topikteki kızlar güzellikte sınır tanımıyor diye...
tabi şimdi onun açısından bakarsak ipler kaçtı bi kere tut tutabilirsen :)) harikasınnnn
ama benim akintim yok cok az miktarda beyaz akinti var okadarCanım benim ağrım oluyor hissedilir hatta baş ağrısı bilem yapabiliyor. Ben arkadaşıma demiştim bugün yumurtluyorum bence diye akşam eve gidince ovulasyon testi yapmıştım ve kopkoyu çıkmıştı testim. Ertesi gün değil sonraki günde çatlamıştı. Özellikle ben akıntımdan anlıyorum. Çatlamadan 2 gün önce falan başlıyor.
25ten fazla durmuyorsun zate canım aynen öyle daha 20 lik citirlarizkuzum teşekkür ederim daha geçen yıl beni 20 yaşında sanan insanlar vardı çok göstermiyorum yaşımı gerçi 20 de göstermiyorum ama bi 25 gibiyim...amaaan kuzum insan hissettiği yaştadır öyle değil mi
işte o kadar... sen ne bakarsın kafa kağıdında ne yazdığına...20 hissediyorum diyorsan 20 sin...25ten fazla durmuyorsun zate canım aynen öyle daha 20 lik citirlariz
aynen canm kendini yıpratmakla bebiş falan gelmiyor kendime bakıcam bundan sonra iyice paçoz olmuştum biraz bakım sart kaç kilosun sen ben 65e dayandım 2 senede 55e ineyim diyorum :)
Saol hemserim o senin güzelliğinhemşerim ne çıtırsın sen öyle nazar değmesin valla çok güzelmişsin:)
Canım iş hayatında o başta biraz sorun olsa da sonradan çok mutlu olduğun bir özellik oluyor. Genç göstermek, minyon olmak harika bir şey. Hatta komik bir şey gelmişti işe ilk başladığım yıllardakuzum teşekkür ederim daha geçen yıl beni 20 yaşında sanan insanlar vardı çok göstermiyorum yaşımı gerçi 20 de göstermiyorum ama bi 25 gibiyim...amaaan kuzum insan hissettiği yaştadır öyle değil mi
inş kaygılar hep olucak hayatımızda eşim diyoki sen doğuma kadar böyle panik olursun diyo
çok sevindim canım değerinde gayet güzel Rabbim kucagına almayı nasip etsin inşaAllahkizlar merhba gunaydin
beni belki mogami elisa kaygili hatirlar...
gecen aylar klomen ve catlatma ignesi olmustum hamile kalamamistim daha sonra esimin rahatsizligini ogrendik cift tarafli varikosel varmis ameliuat olmasi gerekiyordu doktorum da esin ameliyat olsun sonra yine gel demisti (3ay sonra falan) cok sukur yaklasik iki hafta once ameliyat basariyla olundu. ben temizlikler perdeleri yikatmalar merdiven tepelerinde esyalari tasimaya calismalar falan bayrami gecirdim. batim 14 ekimdi ama bende hic gebelik suphesi yok yumurtlama donemine denk gelmedik o ara esim ameliyat olmustu cunku diyerek hic suphesiz hayatima devam ediyordum
fakat dun beni lazerden aradilar randevu verdiler henuz hasta olmamistim halsizdim bitkindim bir ara yataktan kalktim gozumun onu karardi ttum gun yattim aksam esimden test istedim nolur nolmaz belki diye yapar yapmaz ne goreyim 3-5 saniye icinde kopkoyu cift cizgi kesin yanlistir dedim kalktik acile gittik kan testi yaptilar >1000,00 cikti tebrikler 6 haftalik hamilesiniz!!!!
bemde esimde inanamadik bir yanlislik olmasin olsa bile 3 haftalik olmali dedim deger yuksek dediler. hemen bugun sabah sekizde doktoruma gittim evet hamileymisim inanamiyorum hic aklimda yokken 3 ay sonra denemeye baslariz derken hamileyim karindan keseyi goremedik vajineden bit kadar birsey gorduk doktorum dusuk tehlikesi olabilir iki hafta sonra kalp atisini duymadan emin olmayalim dedi yat dinlen dedi folik asit progestan ve coraspin yazdi
cok korkuyorum insallah birsey olmaz benim gibi olan degerleri falan varmi kizlar nolur dua edin bana
belirtilere gelince adet olmadan once belim agrirdi agrimadi sivilce cikardi cikmadi iki gun oncede canim asiri kofte istemisti ve halsizlik yorgunluk diyebilirim .
ayrica gecen aylar yikanmazdim ayagimi dikerdim bu ay ise tam tersi hemen sicak su ile dus aldim umutsuz oldugum icin Rabbim iste herseyin bir zamani var .
demekki aklindan silmek unutmak gerekiyomus stres onemliymis mucize gibi oldu cunku cok sukur Allah ima birde burada bir arkadas bana lem yelid oku demisti 70000 tane okudum ben esimin rahatsizligini bilmeden once baslamistim bitireyim dedim belki vesile olmustur Allah herkesten razi olsun hicbirimizin kucagini bos birakmasin neseyle huzurla saglikla kucagimiza almak nasip olsun insallah ...
tabi ki çok güzel...özellikle biz kadınlar yaş aldıkça genç görünmek için türlü taklalar atarız ama böyle genç görününce ruhen mutlu oluyoruz...merak ettim başına geleniCanım iş hayatında o başta biraz sorun olsa da sonradan çok mutlu olduğun bir özellik oluyor. Genç göstermek, minyon olmak harika bir şey. Hatta komik bir şey gelmişti işe ilk başladığım yıllarda
önemli olan kararlılık zaten canm ben lisedeykenki azmimi bulamıyorum şu an kendimde o zaman da 3 haftada 62den 53e düşmüştüm ve evlenene kadar da almamıştım evlenince saldım kendimi.. vermek lazım :)ben de 66 lardayım kafamı duvarlata vuruyorum çok şiştim iki haftada aldım bu kiloları aferin bana ilk ay hedefim 5 sonra yavaş yavaş gidecekler çok ama çok kararlıyımmm
tatlım banaArkadaşlar listemiz başlığımızda aktif olarak sohbet edenlere açıktır...Bekleriz
9661 -----------------------> 30 Eylül -------> 4. deneme -------> HAMİŞ
EKİM BAT
Bebek isdeyen biri ------> 1 Ekim --------> 36. deneme ------->
Wuslt ---------------------> 2 Ekim -------> 6. deneme --------->
Nenu ----------------------> 2 Ekim -------> 49. deneme -------->
Galina ---------------------> 2 Ekim -------> 7. deneme --------->
Mogami -------------------> 3 Ekim --------> 6. deneme --------->
Sirrieyvan ----------------> 4 Ekim --------> 2. deneme ----------> HAMİŞ
Meemure -----------------> 5 Ekim --------> 3. deneme ----------> HAMİŞ
Tospaa --------------------> 7 Ekim --------> 4. deneme ---------->
Ecrin87 -------------------> 8 Ekim --------> 36. deneme --------->
Golyayla ------------------> 8 Ekim --------> 20. deneme --------->
Donence5838 ------------> 8 Ekim --------> 4. deneme ---------->
Zzzzynpppp --------------> 9 Ekim --------> 6. deneme ---------->
Ayseygt1453 --------------> 10 Ekim -------> 3. deneme ---------->
Elisa -----------------------> 11 Ekim --------> 4. deneme ---------->
Sebebiumut --------------> 13 Ekim --------> 1. deneme ---------->
Yfrks ----------------------> 13 Ekim --------> 9. deneme ---------->
Meleğim66 ---------------> 14 Ekim --------> 4. deneme ----------> HAMİŞ
Afrodit26 -----------------> 15 Ekim --------> 3. deneme
Hanife55 ------------------> 16 Ekim -------> 10. deneme
Burcunaz1 ----------------> 17 Ekim -------> 5. deneme
Deminos ------------------> 17 Ekim --------> 7. deneme
Sfkaydın ------------------> 17 Ekim --------> 1. deneme -----------> HAMİŞ
Tubaomur01 -------------> 18 Ekim --------> 3. deneme
FatmaSA -----------------> 19 Ekim ---------> 3. deneme
Kocamlaben -------------> 20 Ekim --------> 4. deneme
Hilal1653 -----------------> 21 Ekim --------> 4. deneme
Mgul ----------------------> 22 Ekim --------> 2. deneme
Missladybird ------------> 22 Ekim --------> 4. deneme
Betiboop -----------------> 23 Ekim --------> 5. deneme
Gulbıke -------------------> 24 Ekim --------> 4. deneme
Şekerpancari ------------> 24 Ekim --------> 6. deneme
Hanfendi25 --------------> 25 Ekim --------> 4. deneme
Eseslamazi26 -----------> 25 Ekim --------> 3. deneme
Abcdefcd ----------------> 25 Ekim --------> 10. deneme
Arsinli -------------------> 26 Ekim ---------> 6. deneme
Lovely35 -----------------> 28 Ekim ---------> 4. deneme
Mogami ------------------> 30 Ekim ---------> 7. deneme
Neslli ---------------------> 30 Ekim ---------> 5. deneme
Kaygılı --------------------> 31 Ekim ---------> 3. deneme
KASIM BAT
Bebek isdeyen biri ------> 1 Kasım ------> 37. deneme
Adrenalin85 -------------> 1 Kasım ------> 10. deneme
Wuslt ---------------------> 1 Kasım ------> 7. deneme
Okosale -------------------> 1 Kasım ------> 7. deneme
Elifbade06 ---------------> 3 Kasım -----> 8. deneme
Berlinberlin -------------> 3 Kasım ------> 1. deneme
Sebebiumut -------------> 4 Kasım ------> 2. deneme
Ayseygt1453 -------------> 5 Kasım ------> 4. deneme
Elisa ----------------------> 6 Kasım ------> 5. deneme
Golyayla ------------------> 7 Kasım ------> 21. deneme
Blummmm --------------> 7 Kasım ------> 5. deneme
Ecrin87 -------------------> 10 Kasım ----> 37. deneme
Donence5838 ------------> 11 Kasım -----> 5. deneme
Yfrks ----------------------> 13 Kasım -----> 10. deneme
Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz alıntı yapabilirsiniz
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
geldi mi kırmızılartatlım banakoy
evet abla sayfa 5223 te çirkin bişeyim zaten:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?