yok canm gelmedi ama bebek yok biliyoruz kasım bat da demicem zatengeldi mi kırmızılar
çok güzelsin canım maşaAllah
Beni de görmeyenler varsa sırasıyla; isteme, nişan, kına, düğün, gelin mevlüdü olarak ekliyorum.
tamam kuzum koyarım şimdi ama üzülmek yok lütfen bak kolayca atlatabileceğin bi durummuş ve daha vaktin varmış bebek için...böyle düşün lütfenyok canm gelmedi ama bebek yok biliyoruz kasım bat da demicem zaten
tamam :)tamam kuzum koyarım şimdi ama üzülmek yok lütfen bak kolayca atlatabileceğin bi durummuş ve daha vaktin varmış bebek için...böyle düşün lütfen
sacların yüzün çok güzel bayıldım sanaBikaç fotoda ben yükleyeyim yahu
merci balım...hepimiz birbirimize bayıldık zaten...GÜZELİM GÜZELSİN GÜZELİZsacların yüzün çok güzel bayıldım sana
önemli olan kararlılık zaten canm ben lisedeykenki azmimi bulamıyorum şu an kendimde o zaman da 3 haftada 62den 53e düşmüştüm ve evlenene kadar da almamıştım evlenince saldım kendimi.. vermek lazım :)
SENDE ÖYLEYMİŞSİN CANIM MAŞŞALLAH BENDE SEN GİBİ ESMERİM :)çok güzelsin canım maşaAllah
bu topicin adı artık 2015'in taş anneleri olsunKUZUM ZORLANDIM YA TEK FOTOM YOKMUŞ BENİM HEP SEVDİCEĞİMLE TEK OLANALR ESKİBENDE KESTİM KENDİMİ
yok canm gelmedi ama bebek yok biliyoruz kasım bat da demicem zaten
Bir firmanın sahibi geldi. Toplantı yapacağız adam beni görünce stajeylerle muhattap olmam. Yetkili biri gelsin dedim. Buyrun ben yardımcı olacağım dedimsede dinletemedim. Odadan çıktı. Artık kolidordaona ne dediyseler gelip özür diledi. Akabinde özür mahiyetinde hediye göndermişti.tabi ki çok güzel...özellikle biz kadınlar yaş aldıkça genç görünmek için türlü taklalar atarız ama böyle genç görününce ruhen mutlu oluyoruz...merak ettim başına geleni
kız sorma son gün tansiyon yerlerdeydi benm tüm gün yattım makarna diyeti yaptım yanında da sabah öğle akşam egzersiz yaptım mate çayı içtim günde 2 bardak açken öleyazdım ama virdim kilocukları :) şimdi yapamıyom ama3 haftada mıı haftada 3 o baya fazlaymış nasıl bir azimse maşallah afroditim :)
o tatlı şey senmisinProfilime girince cikiyor
buldum fotoları atcam şimdi :)herkesi gördüm de seni görmedim görünmez miydin :)
bayıldım bayıldım gözlerine blummmm'cım maşşallah :)bunlarda benden gelsin :) bebiş kuzenimn :) adı elif
çok saf bir güzelliğin varcanım çekti bende paylaşıcam.. Burda ki hatunlar bana 1500 basar ama ossun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?